SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 209
  • 740
  •   1
Отговори
# 330

П.П.С - A, сега се сещам, че и Злата от днес е на котешка вълна! О.о - харесва ми и нейното "котьо". Wink

Това да не е аналог на мармота, който е евфимезъм за.... Joy
Не, Галче, макар че от вас с Импала само такива асоциации очаквах Mr. Green Имах предвид котешкия й подпис и аватар.

# 331
Фейче, честито ти ново гифче!   bouquet
Мерси, мерси, Теракотчо не е съвсем за изхвърляне, не мислиш ли Flutter Laughing
Благодаря много на бичито, че ми го отстъпи да му се радвам. Гифчето де, от Теракотчо едва ли ще се откаже така без бой. Laughing

Давам гифчета и всичко  Hug .... Теракотчо, само в съниЩата да не ми го бара никой, че там може да се поступаме  box ...  Joy Joy Joy

Злате котетата ти са убийствени ....

# 332
  • # супернатурална #
Златеее, и ако кажеш, че днес котето ти остана непогале....опс, непохвалено  Whistling Joy

Я вижте патронката как се е разхвърляла Laughing

Чернокоса ми харесваше повече Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 21:03 от Г. Краули

# 333
Я вижте патронката как се е разхвърляла Laughing
Чернокоса ми харесваше повече Rolling Eyes
И на мен! Тъкмо мислех и аз да ви ги публикувам новоизлезналите нейни снимки и да се възмутя от променения цвят на косата й. Джаред нали ги харесваше чернокоси - каква е тази кестеняво-руса коса, която си е докарала?

# 334
Да, тъпнокоса по важеше.  

Този на кого ви прилича?  

# 335
  • # супернатурална #
М-м...Ален Делон?

# 336
Абе много лошо гледа патронката на таз снимка, бе, не съм й свикнала така, аз си я харесвам goofball-еста, като Джаред Laughing

# 337
  • В средата на времето
Този на кого ви прилича?

На Дженсън Crazy

Има ли и други снимки от тази фотосесия на Патронката ви? Цветовете на снимката са особени. Може в действителност да и отива с такъв цвят. Освен това черната коса винаги леко състарява. Може Патронката да иска да младее Grinning

# 338
Този на кого ви прилича?

На Дженсън Crazy

Има ли и други снимки от тази фотосесия на Патронката ви? Цветовете на снимката са особени. Може в действителност да и отива с такъв цвят. Освен това черната коса винаги леко състарява. Може Патронката да иска да младее Grinning

Изи, как на Дженсън, бе душа? Не знам - на мен на третия "брат" Адам като да ми прилича малко, но снимката е стара и по-скоро ще да е някой, който сега е на възраст като да му е баща, нали?

Лили, spill the beans, кой е това, че ми стана интересно? Simple Smile

# 339
  • В средата на времето
Изи, как на Дженсън, бе душа? 

Ми не знам и аз Laughing На него..някава далечна прилика...пак го погледнах...на него ми Crazy

# 340
Изи, как на Дженсън, бе душа?  

Ми не знам и аз Laughing На него..някава далечна прилика...пак го погледнах...на него ми Crazy

Добре си и ти като мене! Вече и на теб навсякъде ти се привижда Дженсън! Аз днес (за пореден път) да хукна след едно момченце към 17-18 годишно, защото ми заприлича на Дженсън! Heart Eyes Чакаше си автобуса най-невинно момчето, сигурно тъкмо беше излезнало от училище и аз го засякох на спирката пред офиса ни. Зяпала съм го (ох, срам ме е да си призная!) има-няма 5 минути - накрая му дойде автобуса и се качи (пък струваше си и аз да се кача, макар че не беше в мойта посока, само и само да си дам още 5 минути оценка "прилича ли или не".). Само за протокола отбелязвам, че беше по-нисичък, с прави крака, но в лицето го докарваше Heart Eyes . Simple Smile

И така, стига лирични отклонения, ето тук, ако ви е интересно и още не сте гласували, можете да пуснете по един вот за новите People's Choice Awards. http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp;jsessionid=99D … gory=&pollId= Нашите момчета ги има в точно една категория от втората колонка = Favorite SciFi/Mystery series. Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 21:46 от Dana_Scully

# 341
Да, Ален Делон е, някъде от 1950/60 г.  На мен Дженсън ми прилича на този делонски период. Като излъчване, като чувство, като физика, дори и краката, ако щеш Grinning  Просто аз така го виждам, но това е субективно все пак

# 342
  • В средата на времето
Да, Ален Делон е, някъде от 1950/60 г.  На мен Дженсън ми прилича на този делонски период. Като излъчване, като чувство, като физика, дори и краката, ако щеш Grinning  Просто аз така го виждам, но това е субективно все пак

Ето, значи и аз мисля като теб Grinning Изобщо нямаше да позная, че е Делон Crazy

# 343
Да, Ален Делон е, някъде от 1950/60 г.  На мен Дженсън ми прилича на този делонски период. Като излъчване, като чувство, като физика, дори и краката, ако щеш Grinning  Просто аз така го виждам, но това е субективно все пак

Ето, значи и аз мисля като теб Grinning Изобщо нямаше да позная, че е Делон Crazy
Големи конспираторки сте! Браво! Simple Smile Делон, Делон, ама Екълс е по-хубав! Simple Smile Heart Eyes

Злате,  Hug Поздрав за тебе! http://www.youtube.com/watch?v=gudJriJgLQ4 (Тук дали има 18, за да ти е позволено да точиш лиги?) Simple Smile) и тук също: http://www.youtube.com/watch?v=bgmg2THuAIc&feature=related

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 22:28 от Dana_Scully

# 344
  • В средата на времето
Делон, Делон, ама Екълс е по-хубав! Simple Smile Heart Eyes

Няма две мнения по този въпрос Peace Имало е нещо в Делон обаче:

Общи условия

Активация на акаунт