SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 213
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Най-накрая намерих котараците:

Само да кажа, че Дийн не се плаши от моето кхъм коте  Blush.  Mr. Green

И за тук имам идея, но ще прекаля твърде много Blush .

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 17:00 от Impala

# 316
 Laughing Котараците са много готини!  Heart Eyes
Не се и съмнявам, че имаш идея, а подозирам, че и Галя ще има  Wink

# 317
Поздрав с едно клипче и песен, която о-бо-жа-вам – AWIM (Angels Wisper in Me) - Kill Me : http://www.youtube.com/watch?v=WwcIxNS-W2o Cry Cry Cry

# 318
  • # супернатурална #

Не се и съмнявам, че имаш идея, а подозирам, че и Галя ще има  Wink

Нямам, честно  Rolling Eyes Или поне не и нещо, годно за казване или показване точно в този форум Mr. Green
Айде, да не съм валат, нещо с което да почета котето в теб Flutter
http://vbox7.com/play:7d44f4c4

Импалка,  Hug за поздрава. Колко много песни са писани все едно за нашите момчета Rolling Eyes

# 319
  • В средата на времето
Най-накрая намерих котараците:

Joy едно към едно са си Crazy

# 320
Вижте какво намерих по повод заглавието на епизод 13 - Unforgiven  Laughing
цък

Импалка и Галче, благодаря и на двете ви за поздравите!  Hug

Аз още не съм се отказала от уестърноподобен епизод, нали на няколко пъти Дженсън и Джаред споменаваха по кънвеншъните, че биха искали да участват в уестърн. Току виж пък са ги взели на сериозно сценаристите. Въпреки, че не знам как точно ще го извъртят сега като си нямат Трикстър/Гейбриъл  Sad  да ги прати в света на Дивия запад.  Grinning
Другия вариант, за който се сещам е пак Дийн да не може да прости нещо на Сам.
Или пък трети - като върнат душата на Сам, той да не може да си прости за нещата, които е правил в състояние на бездушие.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 19:50 от Злата с метлата

# 321
  • # супернатурална #
Аа, това е яко Laughing Напомня ми когато Дийн каза на Кас в последната серия на 5-ти сезон- "Сега ти ли си новия шериф в града" Joy
Злате, вторият ти вариант най-ме плаши. Ако щеш вярвай, щом разбрах заглавието и взех да се тормозя Cry. Дано да не е това, искам вече да се обичат!!!. Виж, за третия не се бях сетила, май е най-вероятен.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 19:51 от Г. Краули

# 322
Аз още не съм се отказала от уестърноподобен епизод, нали на няколко пъти Дженсън и Джаред споменаваха по кънвеншъните, че биха искали да участват в уестърн. Току виж пък са ги взели на сериозно сценаристите. Въпреки, че не знам как точно ще го извъртят сега като си нямат Трикстър/Гейбриъл  Sad  да ги прати в света на Дивия запад.  Grinning
Другия вариант, за който се сещам е пак Дийн да не може да прости нещо на Сам.
Или пък трети - като върнат душата на Сам, той да не може да си прости за нещата, които е правил в състояние на бездушие.

Първият би бил страхотен, но малко ме съмнява.
Вторият ако се случи, честно казано ще ме отегчат, изтъркано е.
Третият ми се струва най-приемливо-вероятен.

Всъщност исках да се порадвате на новото ми гифче и затова пиша Mr. Green

# 323
Поздрав с едно клипче и песен, която о-бо-жа-вам – AWIM (Angels Wisper in Me) - Kill Me : http://www.youtube.com/watch?v=WwcIxNS-W2o Cry Cry Cry

Уауууу, просто толкова е истинско, че се разчувствах сериозно.

# 324
Фейче, честито ти ново гифче!   bouquet

# 325
Здравейте и от мен, отново цял ден липсвах и чак сега ви чета какви котешки мисли са ви обзели Mr. Green Честити нови аватари и подписи на обзавелите се! Hug
Промоснимките от "Clap your hands if you believe" са страхотни - Дийн, който излиза от Импалата веднага изяви желание да се лепне на десктопа ми, а желанията на Тренера са закон за мене! Mr. Green Уестърн-стил плакатчето на еп. 13 Unforgiven е супер! Героите си приличат страшно много, особено Боби! Simple Smile

P.S. И на мен ми се иска да има класически уесърн епизод, но варианта, в който връщат Трикстърчо дори и за малко ми се струва най-готин от предложените. Иначе епизодът дано само да си се казва Unforgiven, а не пак да е за разни терзания и вини, щото вече наистина ще се изтъркат, както Феята правилно отбеляза. Simple Smile 

# 326
Фейче, честито ти ново гифче!   bouquet
Мерси, мерси, Теракотчо не е съвсем за изхвърляне, не мислиш ли Flutter Laughing
Благодаря много на бичито, че ми го отстъпи да му се радвам. Гифчето де, от Теракотчо едва ли ще се откаже така без бой. Laughing

# 327
Фейче, честито ти ново гифче!   bouquet
Мерси, мерси, Теракотчо не е съвсем за изхвърляне, не мислиш ли Flutter Laughing
Благодаря много на бичито, че ми го отстъпи да му се радвам. Гифчето де, от Теракотчо едва ли ще се откаже така без бой. Laughing

Eх, добре че съм аз, та да измисля ново прозвище на Градинаря с теракотено-фаянсовата фасада! Joy Теракотчо много му тича - който пръв се е сетил д го доразвие да е жив и здрав! (и има нещо котешко от това "котчо" накрая - съвсем в резонанс с котешкия поглед от гифчето на Фейчето). Twisted Evil

П.П.С - A, сега се сещам, че и Злата от днес е на котешка вълна! О.о - харесва ми и нейното "котьо". Wink

# 328
  • # супернатурална #

П.П.С - A, сега се сещам, че и Злата от днес е на котешка вълна! О.о - харесва ми и нейното "котьо". Wink

Това да не е аналог на мармота, който е евфимезъм за.... Joy

# 329
  • В средата на времето
На уестърнският плакат Дийн и Сам мязат на квакери  Laughing Вярно млади, но все пак Crazy Ето за сравнение:

Вълшебникова, честит ти летен подпис Grinning Wink

Общи условия

Активация на акаунт