SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 241
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • В средата на времето
Импалка, Силвестър е пич, а Туити е най-омразния ми анимационен герой  #2gunfire. Искам поне в една серия да му видят сметката на гадното пиле!

Joy аз така понякога съм искала Том да затормози физически Джери Crazy

# 301
Имате си Теракотчо да ви радва!  Crossing Arms

Ауууу, като те знам какво мъркане му удряше по скайпа по теракотчо, направо си е висше лицемерие твоето изявление Naughty Joy
Ох, ама как си го просиш само да те захапе за мъррррр-кането по оная Дийнова снимка Laughing

# 302
  • # супернатурална #

Ох, ама как си го просиш само да те захапе за мъррррр-кането по оная Дийнова снимка Laughing

Я, смут в редиците. Какво още казват от Щаб-квартирата  Popcorn

# 303
Я виж ти! На някой му е кисело високото, младо, сочно, дъхаво, напращяло, мускулесто...забравих си мисълта...ъ-ъ ...грозде  Laughing
Както вече казах вчера, вашето грозде ми харесваше, когато не беше чак толкова напращяло, като например на тази снимка, сега ми е леко попрезряло вече  Mr. Green. За разлика от Тренера, когото не бих върнала в какъвто и да било вид или възраст над 18 години (страх ме е да не ме вкарат в затвора, не за друго  Mr. Green).

Ауууу, като те знам какво мъркане му удряше по скайпа по теракотчо, направо си е висше лицемерие твоето изявление Naughty Joy
Стиче, кажи й го ти, да не се налага да я почвам аз  Laughing Twisted Evil. Щото аз си го признавам веднага цаденето на лиги по малко по-младичкия Джаред. За разлика от някои (да не ги споменавам, ти си знаят) никога не съм отричала, че харесвам и него. Бих се радвала даже да го изсънувам  Mr. Green.

Joy аз така понякога съм искала Том да затормози физически Джери Crazy
Е да, ама на Джери му се е случвало да го отнесе в някои серии, макар и да са малко, докато на гадното пиле никога!  Close

# 304

Стиче, как да си обличам палтото сега с тая дръжка на ножа, дето ми стърчи от гърба? Rolling Eyes

# 305
Стиче, как да си обличам палтото сега с тая дръжка на ножа, дето ми стърчи от гърба? Rolling Eyes

За какво ти е изобщо палто Mr. Green ?!

# 306
  • Разпиляна във въображението
Eeee, гола плът та гола плът.

GIFSoup

# 307
Не се излагай, бе, пиле, в тая жега палто ще ми навличаш Laughing

Моля смирено за прошка Praynig не издържах на изкушението да те заръфам по ушото Twisted Evil Ако обещая повече да не правя така, ще продължиш ли да си играеш с мен #Puppy dog

# 308
Ако обещая повече да не правя така, ще продължиш ли да си играеш с мен #Puppy dog
Много ясно, че няма да спреш да правиш така, не си навличай още грехове с лъжливи обещания Naughty Laughing

Импала, след тази снимка внезапно палтото ми се стори излишно Laughing

# 309
Импала, след тази снимка внезапно палтото ми се стори излишно Laughing

Нали  Twisted Evil ? Хайде сега така и готово... до следващия път.

А коя е онази една-единствена Ди-й-й-нова снимка, която те е... сгащила неподготвена?

# 310
А коя е онази една-единствена Ди-й-й-нова снимка, която те е... сгащила неподготвена?
е тук вече ще трябва Златето да се включи, ако надлежно помни компромата, на мен ми се губи, нещо ми се мотае в главата да беше от снимките на After school special, но може и да бъркам.  Rolling Eyes

# 311
е тук вече ще трябва Златето да се включи, ако надлежно помни компромата, на мен ми се губи, нещо ми се мотае в главата да беше от снимките на After school special, но може и да бъркам.  Rolling Eyes

Оу, вярно, съжалявам. Понеже често говорите за нея, а аз не знам коя е: явно е било в предимпалската ера на темата.

# 312
нещо ми се мотае в главата да беше от снимките на After school special, но може и да бъркам.  Rolling Eyes
Айде сега ще се изкараш, че си мъркала по червените гащи на Тренера  Laughing. Аз такова нещо не си спомням. Все си мисля, че беше по някоя от снимките от тази фотосесия.

# 313
Оу, вярно, съжалявам. Понеже често говорите за нея, а аз не знам коя е: явно е било в предимпалската ера на темата.
А, нищо, просто не помня, иначе с удоволствие бих я погледнала още веднъж да видя дали и този път ще поддам Laughing Ама тя Злата ми я размяташе по скайпа, аз всъщност не помня дали въобще сме я слагали тук Thinking

Айде сега ще се изкараш, че си мъркала по червените гащи на Тренера  Laughing. Аз такова нещо не си спомням. Все си мисля, че беше по някоя от снимките от тази фотосесия.

Нееее Laughing Не беше от тази фотосесия, сто процента, имаше едни снимки от зад кадрите от афтър скуул спешъл, където Дийн обаче не беше още в червените гащи, беше цивилен май, абе не мога да ги намеря тия снимки, иначе ще си спомня.

# 314
Е не знам и аз не се сещам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт