SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • # супернатурална #
Ммммуц от мен.  Laughing
Злате, а за тази първата на Джаред, дето му се е загатнало езичето Heart Eyes ми иде и теб да жмуцна, та ако ще да се '"дърпаш, та глава да кинеш" Joy

# 391
Лягам си поздравена  Grinning  Благодаря!  Ровейки из старите ви теми, намерих таз веселба с разчупен Дженсън  Grinning  Припомням я за лека нощ с най-добри чувства    Изводът беше- добре, че първата  среща е на територията на  Свръха    Wink     

# 392
Приятни ънища дами Simple Smile с поредната доза ужас Simple Smile

СВРЪХЕСТЕСТВЕНО: Сезон 1 епизод 5 – Кървавата Мери

2 легенди и галерия Simple Smile Която ще ме държи будна тази вечер. Затова се връщам да гледам красотите които сте напускали днес.

# 393
Лягам си поздравена  Grinning  Благодаря!  Ровейки из старите ви теми, намерих таз веселба с разчупен Дженсън  Grinning  Припомням я за лека нощ с най-добри чувства    Изводът беше- добре, че първата  среща е на територията на  Свръха    Wink    

E, толкова пък да е сладък Дженсън как танцува с това кимоно, че няма повече накъде! Heart Eyes (Пък и това е от един филм, където играе с Патрик Демпси и на мен буквално ми се подкосяват краката като гледам комбинация от тези двамата на екран, та хич и не ми прави впечатление абсурдното облекло на Дженсънчо от преди свръхестествената ера Mr. Green ) Wink

# 394
Ааааа Люс, този гиф е велик, не го бях виждалааааа  Mr. Green Хеехе представям си Мараканки как му се радват!

Да не кажете, че съм нетолерантна Градинарка.....  Whistling

# 395
И на мен ми липсват моментите на Дийн с мадамите. Ха ха помните ли сцената с близначките  hahaha
Мислите ли, че всички алфи имат една майка? Нещо като кралица на чистилището или нещо от този род? Още не ми се е оформила идеят а в главата, но на там клоня...
Като кралицата-пришълец в Пришълци, където бъкаше пришълци, така и тая може да бъка изроди от чистилището  Crazy

# 396
Съвсем вярно bowuu
За това само ще цитирам изявлението на техния PR по повод снимката:
"След изказването на Джаред Падалеки, че е прекалено голям за тясната Импала, всяка сутрин преди снимки екипа на СПН прибягва до измерване, да не би през нощта да му е пораснал още повече. Това се прави с цел избягване на нежелателни охлузвания."
 Shocked Леле, тоя не е никаква дама Joy

Ето какво знам аз, цокнато Laughing директно от извора: – грим, рев и линия до леглото.
С малки изключения, пан Сам Саскуочки е много нежен, внимателен и търпелив с Kласиката (c'est moi bowuu ): не мога да се оплача от качеството. Количеството, уви, е друга тема Sad .

# 397
Добро утро  Hug   Сам Саскуочки  Joy   Много ми се ще да мога да  зърна на живо колко му е саскуочкият ръст

Уоманитке, ти хубаво зададе въпроса, но кажи си сега теорията за алфа майката  Grinning  Аз нищо не мога да съобразя и въобразя.  Чудовищата отиват в чистилището, но оттам ли идват изначално?   Те дали излизат оттам, подобно на демони и ангели, за да шмиткат по земята?

# 398
Добро утро!

Supernatural 6.08 (All Dogs Go To Heaven) Space Promo

Go to Hell
Аlready been...didn't agree with me

Joy
Сууупер! Устатия Сами много ми харесва!  Heart Eyes

Supernatural 6.08 (All Dogs Go To Heaven) Space Sneak Peek

# 399
  • # супернатурална #
Добро утро!
Злате, ще те цаливам вече, няма отърване Laughing

Ето какво знам аз, цокнато Laughing директно от извора: – грим, рев и линия до леглото.
С малки изключения, пан Сам Саскуочки е много нежен, внимателен и търпелив с Kласиката (c'est moi bowuu ): не мога да се оплача от качеството. Количеството, уви, е друга тема Sad .

Направо не разбирам, как събра "количество" и "уви" в едно изречение  Rolling Eyes Laughing Като отбележим факта, че количествено натрупване води до качествено изменение, можем да стигнем до извода, че оплакването ти е по-скоро хвалене Wink

Я какви са ни изтупани Heart Eyes

# 400
  • В средата на времето
Чудовищата отиват в чистилището, но оттам ли идват изначално?   Те дали излизат оттам, подобно на демони и ангели, за да шмиткат по земята?

Не стана много ясна според мен тази история с Чистилището Rolling Eyes Аз бих заложила, че тъмните субекти си произлизат от Ада...нещо, което няма нищо общо с хората и с душите им, а просто тъмна, концентрирана енергия.
Вчера като прочетох статията в сайта на Уоми нищо чудно сценаристите да са взели предвид също някаква такава история и да се окаже, че майката на демоните е я Лилит, я ...Ева Crazy Grinning

"Древните евреи считали, че множеството зли духове са родени от съвкуплението на Адам и женски дух (или на Ева с мъжки дух) в продължение на сто и тридесет години. След това грехопадение Адам и Ева са били разделени. Много от демоните са родени от Адам и първата му жена Лилит, която в последствие сама се превърнала в демон." - това е от статията в сайта.

Добро утро и от мен  bouquet

# 401
Да допълня костюмарскта фотосесия на Галя:

Еми, щом се налага, Галче, цаливай!  Laughing

# 402
Лили никаква идея нямам, но 100% са замесени ангели.
Мисля, че е възможно и Лилит да е. Тя е първия демон, но за останах с впечатление от сериала, че демоните са създадени от Луцифер демек Лилит си е негово дете. Другата възможност е да е някой съвсем несрещан до момента или простете ми еретизма Simple Smile Алфите да са един вид богове. Като онези в хотела в сезон 5. Не знам но гаранция че ще ни виснат ченетата Simple Smile
Рали вчера започна нова рубрика Simple Smile подобна на вървящата вече Проекта Twilight, но за Уинчестър Simple Smile
И тъй като е прекалено скромна да се похвали ще го направя вместо нея Simple Smile
ЗАБАВНО С ДИЙН И САМ

*цък за пълен размер

# 403
Добро утро,
денят ще е хубав, когато започва снимково спойлиращо .... (Гале, Злате  Hug  bouquet   love001 ) и с интересно инфо (Изи , Уоми  Hug  bouquet   love001).

ЗАБАВНО С ДИЙН И САМ

*цък за пълен размер

Това наистина беше много забавно  ..... И двамата са тооолкова млади ....  Blush Heart Eyes

# 404
  • # супернатурална #
bichito , и мен отвреме на време ме няляга носталгия по младостта...им  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт