SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 24 082
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
 Joy   Дааа, страхотни са нашите хора, леко напрегнати и аха да си кажат какво точно мислят за водещата, изчаквайки превода. Аз предимно Джаред зяпах и се чудя как ли ще му се отрази подстрижка като на Дженсън  Grinning   Всички водещи говорят много , но защо ли на италианските това много много им личи  Joy  Тази си е леко тра ла ла и се сещам за една испаноговоряща интервюираща   Joy   леле какъв смях беше с нея, но няма да я показвам, защото е свързано с друг каст.

# 451
  • # супернатурална #

Я какво хубаво якенце си има Джаред на последното гифче   Grinning   И отново зелените очи на котенцето под кошницата ме правят щастлива, направо не знам що му се радвам толкова

Лили, прегледах последните 3 страници и не видях гифче с Джаред. И ти ли като мен започна да кръщаваш Дженсън Джаред? Laughing

# 452
 Joy   леле как ме гепна  Embarassed    Ми сбъркала съм му името на подсъзнателно ниво.  Да се чете Дженсън  Grinning 

# 453
Joy   леле как ме гепна  Embarassed    Ми сбъркала съм му името на подсъзнателно ниво.  Да се чете Дженсън  Grinning  

Въх, така да объркаш наказателя на Импала. И се чете Ди-й-йн Heart Eyes .

# 454
Много съм грешна тази вечер явно   Grinning   Ще си наложа  наказание - гледане снимки на Дийн и дано изчистя тоя момент с бъркането на имената  Mr. Green

Чак се върнах да проверя чие име съм написала  Joy

# 455
  • # супернатурална #
Аз пък се връщах да видя "якето" на Джаред, затова те "гепнах", а и защото съм на същия хал Laughing
Лека нощ от мен. За едни погледа на Ди-й-йн, за други тръпчинките на Сам-м-м, а за трети..наказание и от двамата Laughing

# 456
Добро утро Hug .

Много съм грешна тази вечер явно   Grinning   Ще си наложа  наказание - гледане снимки на Дийн и дано изчистя тоя момент с бъркането на имената  Mr. Green

Чак се върнах да проверя чие име съм написала  Joy

Аз И затова обичам снимки като тази от последния пост на Галя.

Галинче,

Като стана дума за забелязване на подробности, на кое гледане видя препарирания броненосец зад Сами с evil хавлиената кърпа? Аз на пИдИсИетото сигурно Laughing .

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 11:31 от Impala

# 457
Аз пък се връщах да видя "якето" на Джаред, затова те "гепнах", а и защото съм на същия хал Laughing
Лека нощ от мен. За едни погледа на Ди-й-йн, за други тръпчинките на Сам-м-м, а за трети..наказание и от двамата Laughing

Какво е наказанието  Twisted Evil? Предавам се без бой .....  Whistling

Добро утро, днес е петък 12 ..... времето е студено, но .......

Кафе .... шоколад ????

# 458
Добро утро и честит петък  Grinning  Вие четете ли си понякога старите теми? Голямо веселие има там. Снощи се чудех какво ли е Джаред да е с къса подстрижка, е намерих отговор в една тема Брррр! Благодаря, не.  Дейна го е изнамерила.

Благодаря за ободряващата напитка, взимам и двете  Grinning

# 459
Добро утро и честит петък  Grinning  Вие четете ли си понякога старите теми? Голямо веселие има там. Снощи се чудех какво ли е Джаред да е с къса подстрижка, е намерих отговор в една тема Брррр! Благодаря, не.  Дейна го е изнамерила.

На мен пък би ми харесал и с къса коса, но Дженсън с дълга - hahaha : някъде в gag real-овете го имаше с дълга руса перука, но с пищов Joy .

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 09:29 от Impala

# 460
e не е чак толкова лош  Rolling Eyes, но Джаред неЩо не мога даси го представя. Не мога да намеря нито една "реална" снимка с него и къса коса (има, но за мен пак е дълга). Прилича ми малко на ...... как се казваше актора където играе в "Секс игри"  ???????????? Ryan Phillippe

# 461
  • # супернатурална #
Добро утро! (от това по-добро-здраве му кажи Laughing)
bichito , благодаря за разсънването Hug Айде и от мен:

По повод прическите-споделям мнението на Импалака, на Дженсън не му припка дълга коса, но Джаред много апетитно е заголил вратлето Laughing

Като стана дума за забелязване на подробности, на кое гледане видя препарирания броненосец зад Сами с evil хавлиената кърпа?

Какъв препариран броненосец  Rolling Eyes Laughing
Шегата на страна, не го видях, докато не прочетох някъде за него. И сега не го знам как изглежда Laughing

# 462
Добро утро (:

Много интересни неща сте писали за дяволи/демони/сатана....
Интересно ми е как ще спазят (и дали) митологията в сериала.

Хехехе какви са костюмарчета  Sunglasses напомнят ми за епизода с Хорейшио  Mr. Green

На Джаред (много внимавам за името  Crazy) би му отивало и къса коса, но друго си е така  Flutter

Хубав петък  Peace

# 463

smile3544 smile3544 smile3544

Отивам да си сменя клавиатурата ....

А за косата на Джаред !!! ... кога няма какво да разрошиш на тоз (много пъти) дяволит поглед ..... И на Дженсън, кога няма малък перчем да му го вирнеш (сега не си мислете други работи, звучи малко странно, знам) ... Е, няма да са те ...

# 464

Общи условия

Активация на акаунт