SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Зравейте отново от мен. радвам се да чуя, че рейтинга на 6 сезон всъщност си бил добър, поуспокоих се.

Но не съм спокойна от следващата статия, на която попаднах (професионално изкривяване ми е все такива съдебни новини да изнамирам, ей!)  Та въпросната брейкинг нюз е, че днес Джаред Падалеки и Дженсън Екълс са завели граждански иск и са поискали от съда да им издаде ограничителна заповед за преустановяване на нарушение, както и иск за разпространяване на невярна и уронваща престижа информация срещу две от най-лудите, но в най-най-най-буквалния смисъл на думата "луди" фенки на сериала - Стефани и Бианка Уеър.
Двете жени, които са майка и дъщеря, са стигнали дотам, че да твърдят навсякъде в интернет пространството, че са ...... омъжени за Дженсън Екълс и Джаред Падалеки - и то от 2006-та година насам! OMG!!! Всякакви интернет групи и форуми, включително соц. мрежи като Фейсбук и Туитър са били наводнени от техни постове, в които са се представяли за законни съпруги на двамата актьори, по-възрастната дори е стигнала до там да твърди, че има новороден син от Дженсън!  Shocked Ако ви е интересно, пъкната новина можете да намерите тук: http://celebrifi.com/gossip/Breaking-News-CWs-Supernatural-Stars … l?fromSubmit=true

След последното просто мога да кажа, че то всички сме луди по тези двамата, ама някои били по-по-най-луди в буквалния смисъл!  Sick

# 511
  • # супернатурална #
Ей, вярно има много луди Shocked(да чукаме на дърво Mr. Green) Ама поне са им направили безплатна реклама на момчетата. Всяко зло за добро.

# 512
Ей, вярно има много луди Shocked(да чукаме на дърво Mr. Green) Ама поне са им направили безплатна реклама на момчетата. Всяко зло за добро.
А, честно да си кажа, то си е нормално момчетата да са се поуплашили в случая! Става въпрос за многогодишен тормоз - двете са се изсипвали пред домовете им и доколкото разбрах от светкавичното разпространение на новината в Туитър, Клиф Костерман се е заел с нелеката задача да е почти 24/7 около тях на снимачната площадка именно заради тези двете. О.о  Да чукаме на дърво от такива луди същества! И на никой да не се случва да го преследват подобни обсебени!

# 513
Shocked Shocked Shocked Чак пък толкова..... ако са някои готини усмихнати фенки имат 100 пъти по-голям шанс да ги видят по конвенти отколкото сега всички да ги знаят като лудите фенки  Laughing
Но Дж & Дж са големи момчета, могат и сами да се справят  Mr. Green

Много ми стана мило като видях снимките на Дженсън и сестра му  Grinning

Люси, наистина Джаред прилича ужасно на Келан с кучетата, сигурно и той е към PETA?

# 514
Зравейте отново от мен. радвам се да чуя, че рейтинга на 6 сезон всъщност си бил добър, поуспокоих се.

Но не съм спокойна от следващата статия, на която попаднах (професионално изкривяване ми е все такива съдебни новини да изнамирам, ей!)  Та въпросната брейкинг нюз е, че днес Джаред Падалеки и Дженсън Екълс са завели граждански иск и са поискали от съда да им издаде ограничителна заповед за преустановяване на нарушение, както и иск за разпространяване на невярна и уронваща престижа информация срещу две от най-лудите, но в най-най-най-буквалния смисъл на думата "луди" фенки на сериала - Стефани и Бианка Уеър.
Двете жени, които са майка и дъщеря, са стигнали дотам, че да твърдят навсякъде в интернет пространството, че са ...... омъжени за Дженсън Екълс и Джаред Падалеки - и то от 2006-та година насам! OMG!!! Всякакви интернет групи и форуми, включително соц. мрежи като Фейсбук и Туитър са били наводнени от техни постове, в които са се представяли за законни съпруги на двамата актьори, по-възрастната дори е стигнала до там да твърди, че има новороден син от Дженсън!  Shocked Ако ви е интересно, пъкната новина можете да намерите тук: http://celebrifi.com/gossip/Breaking-News-CWs-Supernatural-Stars … l?fromSubmit=true

След последното просто мога да кажа, че то всички сме луди по тези двамата, ама някои били по-по-най-луди в буквалния смисъл!  Sick

smile3527 Те тва си е направо болен мозък .... То бива бива да си луд фен, ама чак пък толкова ........

# 515
Мило ми Галенце, Hug

Благодаря   bouquet за поздрава с това много хубаво и свежо клипче. Текстът ми лепна перфектно, почти колкото горещи уинчестърови устни Mr. Green . Но въпреки че приемам подкупа ти, няма как да ти покажа подходящ пример за навсякъдене, т.е. цялостно изпълване и завършеност. Проблемът е, че единственият случай – поне доколкото си спомням –, когато и тримата Уинчестър са били едновременно в мен е на края на 1.22, но тогава бяха пострадали сериозно Cry от срещата със Жълтоокия. Въздъх!

Но не съм спокойна от следващата статия, на която попаднах (професионално изкривяване ми е все такива съдебни новини да изнамирам, ей!)  [...] След последното просто мога да кажа, че то всички сме луди по тези двамата, ама някои били по-по-най-луди в буквалния смисъл!  Sick

‘Страшно е когато се изгуби границата между реалността и фантазиите’, каза жената, която се изживява като кола Crazy . Вярно страхотна и придружена от възможно най-красивите мъжки аксесоари Laughing , но все пак ooooh! .

# 516
Да и на мен ми е приятно да си представям разни неща и да си коментираме с вас смешки из форума: "Какво би им се случило ако ми попаднат наживо", ама съвсем друго е "НАИСТНА" да си с толкова болен мозък, че да твърдиш, че фикшъните, които са в главата ти, са истина! О.о Представям си какво ли им е било на двамата актьори, горките. Sad Готини момчета са и едва ли биха се занимавали със съдебни искове, ако въпросът не беше наистина сериозен.

P.S. Ама съм и аз един Монк - редакцията на поста я правя заради един пропуснат пълен член в допълнението в последното изречение. Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 00:28 от Dana_Scully

# 517
Чудя се каква е причинно-следствената връзка - много запаленото фенство ли причинява тази пълна лудост или обратното - трябва да си луд над среднодопустимото, че да фенясаш дотолкова и да вземеш алтернативната вселена за чиста реалност  Rolling Eyes  Пу пу наистина да не попада човек на маниаци, защото може да не си известен и пак да налетиш на такъв.  Май много филми гледам, все пак известните хора са по-застрашени  Grinning

# 518
Проблемът е, че единственият случай – поне доколкото си спомням –, когато и тримата Уинчестър са били едновременно в мен е на края на 1.22, но тогава бяха пострадали сериозно Cry от срещата със Жълтоокия. Въздъх!

Аа, Импалка, веднага да ти опресня паметта, че има и още един случай, когато тримата Уинчестърови бяха в тебе - само че таткото беше онова hot and sexy младо същество Мат Коен! Heart Eyes - 5:13 The Song Remains The same

# 519
Дейна, откъде ги изнамери тия кукувици!  Shocked Ама така като чета май майката е в пъти по-луда от дъщеря си. Тия и двете са си направо за психиатър.

# 520
Проблемът е, че единственият случай – поне доколкото си спомням –, когато и тримата Уинчестър са били едновременно в мен е на края на 1.22, но тогава бяха пострадали сериозно Cry от срещата със Жълтоокия. Въздъх!

Аа, Импалка, веднага да ти опресня паметта, че има и още един случай, когато тримата Уинчестърови бяха в тебе - само че таткото беше онова hot and sexy младо същество Мат Коен! Heart Eyes - 5:13 The Song Remains The same

Ами, докато доматите летят към мен, ще успея да кажа, че Мат не ми харесва, ама никак. Затова не броя този случай.

# 521
Дейна, откъде ги изнамери тия кукувици!  Shocked Ама така като чета май майката е в пъти по-луда от дъщеря си. Тия и двете са си направо за психиатър.
Mи Twitter и FB по едно време почервеняха с една и съща новина, отварям и ... се изумих! Мълчи, мълчи - платформата на нашия иначе тъй-любим форум е bgmamma... но мор коментс! Mr. Green

# 522
Знаех за Стефани от няколко форума, но без много подробности и не съм предполагала, че нещата са ескалирали чак дотам Crazy . Прочетох статията и ‘хубавото’ в случая е, че освен клевета има и опит за измама. Откачена история ooooh! .

А! Дженсън не разказваше ли и за почитателки, които изпращат разни откровено странни неща, напр. бельо Sick , на адреса му в Тексас? Спомням си че казваше: "Моля, не изпращайте неща на майка ми!" или нещо подобно.

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 01:41 от Impala

# 523
  • # супернатурална #
Да се надяваме, че всички тук сме умерено луди (отговори Краули на Импала'67 Joy)
Мен най-много един демон да ме съди, че съм се представила за дъщеря му, ама първо да докаже, че не съм-с кръвна проба Laughing
Импалко, ама аз не знаех, че и татето привлича погледа ти! Него най-благородно ти го отстъпвам, както и Мат Коен за всички, които го пожелаха Laughing
Я, то станало утре! Ами ЧЕСТИТА СЪБОТА!!!

# 524
Да, честита събота е вече!

Татко Джон ми хареса най-вече като персонаж и по-малко като вид на изглед Laughing .

Ама ти Мат Коен съвсем никак ли не го отразяваш? Супер: ще си имам компания за замерването със зарзават! И после и двете ще ни къпят Flutter ...

Общи условия

Активация на акаунт