SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 965
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • гр. София
Луцифер ..... Ето това намерих аз, с помощта на чичка Гугъл и това е което ми е известно от както се помня аз самата.
Не казвам, че това което е написала Зимна роза не е вярно, но ми  трудно да го приема (не че съм кон с капаци  Mr. Green).

Е, то два века християнство не е малко, за да се наложат определени идеи, независимо дали имат нещо общо с истината.
Ще кажа само, че юдеите НЕ приемат християнското тълкувание на Библията (т.е. на Стария Завет; Новия не го признават хич). И е нормално, де,  и аз да напиша някоя книга няма да приема някой друг да твърди, че знае по-добре от мен какво съм искала да кажа и каква идея съм вложила в сюжета  Simple Smile

И нещо по сериала: чудя се къде в цялата картинка се вписва Бог. Не мисля, че се крие (та той е Бог!), но нещо се губи. Или просто седи някъде и гледа сеир: "леле тия долу какви ги забъркват"....

# 496
  • В средата на времето
Или просто седи някъде и гледа сеир: "леле тия долу какви ги забъркват"....

По-скоро това по някакъв начин. Така излезе към края на миналия сезон. И даже не "леле тия долу какви ги забъркват", ами "оправяйте се и не ме занимавайте с глупости" Crazy Grinning Уж се прокрадна някаква мисъл, че може би Чък е Господ, ама на мен не ми допада тази идея нещо Rolling Eyes

Искам да кажа, че на мен ми е много интересно инфото, което споделяш тук Peace

# 497
Да не кажете, че пренебрегвам кучетата, ето една статия за Джаред и неговата работа в Dog’s Life Rescue - Celebrities in the Dog House: TV’s Sexiest Animal Lovers. Освен Джаред, другите sexy animal lovers в статията са Ian Somerhalder от Дневниците, Yvonne Strahovsky от Чък и Kristen Bell от Вероника Марс

В тази връзка да уважим джаредовите кучки с няколко снимки и едно гифче Hug

Много, ама много би ми се искало и аз да съм една от тези кучки, особено на третата снимка Joy

# 498
  • гр. София
Или просто седи някъде и гледа сеир: "леле тия долу какви ги забъркват"....

По-скоро това по някакъв начин. Така излезе към края на миналия сезон. И даже не "леле тия долу какви ги забъркват", ами "оправяйте се и не ме занимавайте с глупости" Crazy Grinning Уж се прокрадна някаква мисъл, че може би Чък е Господ, ама на мен не ми допада тази идея нещо Rolling Eyes

Искам да кажа, че на мен ми е много интересно инфото, което споделяш тук Peace

О, напълно е възможно да ни е оставил да се оправяме сами. Сигурно от гледна точка на Бога ние сме някакви паразити, дори не мога да си представя колко сме нищожни в сравнение с него, та е нормално да не му пука много-много какви ги забъркваме. Като едното нищо си е казал "Дал съм ви свободна воля, търпете си последиците от проявите й".
От друга страна, бидейки Бог, Създател, със сигурност знае кой какъв път ще поеме в живота си, какво решение ще направи и как ще му се отрази. Та, струва ми се, ако иска би могъл да се намеси и да побутне този, който е на косъм да сгреши, в правилната посока.
Свободната воля в случая отива на кино, но като си дал на някой свободна воля после някак си не е редно да го съдиш и наказваш за постъпките му, ако ти се струват неправилни. Ако иска да не грешим, да ни е създал негрешащи. Иначе какво става - давам ти свобода на действие, но да знаеш, че за това, това и това ще те пляскам през ръцете. Значи всъщност няма свобода, защото никой не обича да го пляскат, следователно се въздържа от постъпки, водещи до пляскане  Rolling Eyes

Уф, като се впусна в такива размишления и нямам спирачки.

МНОГО ВИ МОЛЯ, ако ви досаждам просто ми кажете, не искам да ви развалям хубавата тема.

Днес е петък - нов епизод, ура, ура, ура! Party

# 499
  • # супернатурална #
СПН наистина е навсякъде! Simple Smile)

Особено ако е вътре в нас Wink

Галинче,

АхA да ти покажа какво е висш пилотаж в навсякъденето, но в последните минути от 1.22 пилотите са в ужасно състояние. Цък за заместител.

Айде сега! АхА да подадеш, пък се дръпнеш! Да са в ужасно, да са в ужасно, колко да са в ужасно състояние?
Ако вече си поздравявана с това:
http://www.youtube.com/watch?v=efLLG1W7EmU&feature=player_embedded , просто го приеми за подкуп Wink
PS Гледай "Здрач", Дейна не я слушай, тя е предубедена Whistling Laughing За първа част гласувам с две ръце. Можеш да минеш без останалите.

И нещо по сериала: чудя се къде в цялата картинка се вписва Бог. Не мисля, че се крие (та той е Бог!), но нещо се губи. Или просто седи някъде и гледа сеир: "леле тия долу какви ги забъркват"....

Ми те сигурно и сценаристите още се чудят. Laughing Като го измислят, може и да го впишат...някъде.

# 500

Ми те сигурно и сценаристите още се чудят. Laughing Като го измислят, може и да го впишат...някъде.

Най лошото е, че може повече да не го споменат, а ние тук Ще си блъскаме главата и Ще си съставя ме наши си сценарии (не че го правим зле де  Wink). Кой знае как Сера е пратила Крипке на **** си заради последния сезон. Все пак според мен идеята за Апокалипсиса и Бог .... е много специфична. Не можеш да кажеш Бог е еди кой си и еди какво си.... рискуваш зрителите да те освирят ....

# 501
  • В средата на времето
О, напълно е възможно да ни е оставил да се оправяме сами. Сигурно от гледна точка на Бога ние сме някакви паразити,

Ееее как ще сме паразити? Нали сме любимите му деца Grinning Wink Може пък вече да сме "порасли" достатъчно, че да не ни се тресе като на бебета Laughing, но общо взето някак не виждам как Господ би оставил да се случи Апокалипсиса и така да се затрие човешкия род. Може би по-скоро гледа от страни и ако съвсем се спече положението, тогава евентуално би се намесил Laughing

Свободната воля в случая отива на кино,

Ами и Мишо(Михаил) това се опитваше да втълпи на Дийн, но не му се получи някак, защото  на Дийн нищо и никога против волята му не може да му се втълпи, разбира се Naughty Grinning
Това ми е едно много любимо клипче Illusions

Свободната воля отива на кино,  ако приемем, че животът на човек е предначертан. Каквото и да правиш пак стигаш до там, където ти е писано да стигнеш. Имаш свободата евентуално само да си избереш пътечките, по които да стигнеш до целта Rolling Eyes

.... Значи всъщност няма свобода, защото никой не обича да го пляскат

Свобода има - или играеш по правилата или не Wink Ако не играеш - търпиш си последиците.

# 502
Дами ето и поредната публикация с легенди и кратки резюмета. Понеже имам навика да се поуливам като почна да разказвам казвайте ако спойлирам много или пък не е достатъчно заинтригуващо за да ремонтирам. Целта е да зарибим повечето силно Заздрачени в сайта и да им покажем, че може да има и други мании!

СВРЪХЕСТЕСТВЕНО: Сезон 1 епизод 6 – Кожа

# 503
  • # супернатурална #
Уоми, страхотно е, както винаги  bouquet Много се радвам на инициативата ти да привлечеш повече фенове към любимия ни сериал(сега малко ме е яд, че не се включих в конкурса, какви идеи ми дойдоха! Ама като съм мързелив мързел...а и не се бях сетила, че това също е начин за популяризиране) Само една препоръка, ако позволиш Blush Може би за тези, които още не са гледали филма ще е добре да не виждат толкова много снимки, а само 2-3 от най-въздействащите. Благодаря още веднъж Hug
А, и още една хубава новина(глей на какви неща се радвам Laughing) Не знам, дали сте забелязали, но СПН вече цяла седмица е в "препоръчани" на Замунда. Не мога да разбера, как така рейтинга в Щатите им пада Crossing Arms Фейчеее, дай повече инфо Praynig

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 18:24 от Г. Краули

# 504
Така и така стана дума за Здрач и покрай поста на Злата за кученцата  Grinning, се сетих, че Келън Луц, също е много грижовен към животинките. Тук малко изглежда сякаш тормози бедното приятелче, но повярвайте     не е така   Joy  

По отношение на свободната човешка воля и аз мисля като Изида - трудно си представям как се съчетава тя с  кармата, която не е много по християнски  Grinning, но някак си го вярвам, че е така. Приемам, че изборът на пътечките е важен.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 19:33 от lili0909

# 505
Г-це Краули взимам забележката присърце ама за да избера тези 80 свалих и разгледах 3840 Simple Smile  Crazy
Направо разногледа станах Simple Smile Аи сърце не ми даваше да натискам Delete повече и да пращам красивите им лица в кошчето Sad Простете слабостта ми  Hug

# 506
Не мога да разбера, как така рейтинга в Щатите им пада Crossing Arms Фейчеее, дай повече инфо Praynig
Ще потърся къде точно бяха рейтингите и ще ви ги пусна, някъде из един форум ги пишеше, ама не съм подготвена в момента Embarassed

# 507
  • В друго измерение
Момичета   bouquet

Разчовъркахте ми любопитството за рейтингите и понеже бях редактор в медия за медиите, публикувахме и рейтинги, та се разтърсих из мейлите ми за някакъв досег с Нилсен и CW - това, което открих като инфо е, че телевизията поддържа същото ниво на зрители, като дори премиерният епизод е бил доста успешен, надминал е всичко от пети сезон, а пети сезон, сравнен с предишните сезони, бил с добра гледаемост.
Имало е спадове, не разбрах на кои точно от новите серии, но нямало повод за притеснения. Нещо повече, CW дори е надскочила Fox по процент гледаемост на новия сезон изобщо. Та така, казват, че няма отдръпване на зрители от сериала. Ще се пробвам да открия извадки от рейтингите  Thinking
Нооо, ще поживеем, ще видим...момчетата наистина са подписали договори, екипът е в готовност, но дали ще има седми сезон зависи изцяло от гледаемостта на шести, а време много  Outta Joint

# 508
  • # супернатурална #
Heartbeat , това са наистина успокояващи новини. Аз пък не мога да си представя, как някой ще е започнал да гледа СПН и после изведнъж ще спре newsm78  Laughing
Уоми, ама естествено, че няма да триеш вече качени снимки, та това си е кощунство Grinning

# 509
Имало е спадове, не разбрах на кои точно от новите серии, но нямало повод за притеснения. Нещо повече, CW дори е надскочила Fox по процент гледаемост на новия сезон изобщо. Та така, казват, че няма отдръпване на зрители от сериала.

Това изглежда добре, благодаря. Ако можеха и нас да преброят докато пиратстваме хе хе 

Общи условия

Активация на акаунт