SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
3) Е, сега, за какво да ги оставям двамата?! Фейчето ако искаше да е насаме с него, щеше ли да ме измъкне от стадиона и да си ме прибере в градинката Flutter Joy

Много ясно, тримата ще ни е къде-къде по-интересно.  Flutter А и по-лесно се броят звездите, ще си ги разделим на три Joy

Сами от четвърти сезон - о, да! Heart Eyes

# 646
Е-e-e, Злате Hug , бива ли така?! Точно се връщам подгрята от облизващото се Ди-й-йн клипче и ти да ми лиснеш варел полугол непорастнал Дженсън каубой Sick .
Twisted Evil  Laughing Айде от мен да мине - ето ти един друг каубой да си оправиш настроението

Много ясно, тримата ще ни е къде-къде по-интересно.  Flutter А и по-лесно се броят звездите, ще си ги разделим на три Joy
Само ми е чудно Галчето какво ще брои през това време  newsm78  Mr. Green

# 647
  • гр. София
Щом темата е каубойски шапки...

Laughing

# 648
Галчето ще гледа и ще се учи Mr. Green Joy

# 649
Галинчето ще си играе кротко с мен. А после и с още двама Уинчестър.

Rolling Eyes

# 650
Щом темата е каубойски шапки...
Розичке, сега остава и Данийл да я изтипосаш с каубойска шапка  Laughing

Ма си кромна  Laughing

# 651
И изобщо не е ексхибиционистка Joy

# 652
И изобщо не е ексхибиционистка Joy
  Joy Joy

Днеска му е ден на това гифче  Laughing

# 653
  • гр. София
Злате,
май я няма с такава шапка, но намерих това. Качвано ли е тук?

# 654
  • В средата на времето
Извинявам се, че така ще внеса смут във фейската тематика, но какво ще кажете за това?  Grinning

Аз ще кажа, че това е едно много градинарска снимка на Сам и трябва веднага да се направи на лого и да се ковне на външната порта на градината Grinning
Дийн е пич, само дето млада снимчица са му избрали. Аз бих му сложила сегашния вид Heart Eyes

Поне три неща ми харесаха в ‘Здрач’: колата на вампира, ‘Linkin Park’ и идеята за аромата на друг човек като ‘наркотик’ (тук аз съм и пристрастена и дрога Peace ).

Хайде ако изгледаш "Новолуние" и "Затъмнение" да споделиш ще блестиш ли или ще бягаш? Grinning Wink

Не съм чела книгата, за която говориш, би ли разказала нещо за нея?   bouquet  Антенките ми винаги са настроени за получаване на такъв тип информация  Grinning

И за не съм я чела за съжаление. Сестра ми и е голям фен и ми е разказвала за какво се говори в нея. Та знаейки това, намерих връзка с твоя пост. Книгата ми е в къщи и чака да и дойде ред да се прочете, но ако ти попадне, прочети я.  Peace Ще ти хареса щом антените ти са настроени за получаване на такъв тип информация. Понеже и моите са Laughing

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 14:23 от Izida

# 655
Ееееей опасни сте. Денс се върнахте заредени .....
Ето един принос и от мен, Четвъртосезонни САм и Дийн.

знам, че ги знаете, но са златни .....

# 656
  • гр. София

Не съм чела книгата, за която говориш, би ли разказала нещо за нея?   bouquet  Антенките ми винаги са настроени за получаване на такъв тип информация  Grinning

И за не съм я чела за съжаление. Сестра ми и е голям фен и ми е разказвала за какво се говори в нея. Та знаейки това, намерих връзка с твоя пост. Книгата ми е в къщи и чака да и дойде ред да се прочете, но ако ти попадне, прочети я.  Peace Ще ти хареса щом антените ти са настроени за получаване на такъв тип информация. Понеже и моите са Laughing

Ще я потърся, благодаря. Сега съм на тема Шумерска цивилизация и съм се побъркала, направо съм пощръкляла  Mr. Green (за кой ли път...)
Интересно ми е сценаристите от къде вземат идеи и информация за развитието на сюжета.
А, да, и се чудя дали няма да върнат по някое време най-малкото братче Уинчестър в играта. Адам нали остана в клетката заедно с (ех, с омерзение ще го напиша  Crazy) лошият Луцифер? 

# 657
  • София
Привет момичета, извинявам се че нахълтвам в темата така, но имам един прост въпрос само Blush, в кой ден излиза всяка следваща серия, че се побърках всеки ден да отварям Замунда в очакване да е качен следващия епизод и като отворя нема никой.,поне да знам, че да не се надявам на празно.
   Иначе за протокола луда фенка съм на Сам/Джаред, не че Дийн бих го върнала, но Сами е мой тип баш. LaughingСериала е най-добрият, който съм гледала, за нула време го изгледах и сега немога да се стърпя за следващият епизод. А и да вметна, че много съм разочарована, че Джаред се е оженил smile3511, направо неможех да повярвам, докато не видях снимка от сватбата му, но както и да е, аз първо гледах филма пък после се разрових из нета за мат'рял. Това е от мен засега и предварително ви благодаря за отговора.   bouquet

# 658
  • В средата на времето
Привет момичета, извинявам се че нахълтвам в темата така, но имам един прост въпрос само Blush, в кой ден излиза всяка следваща серия,

В САЩ - всеки петък, в Замунда качват серията събота, рано сутрин Simple Smile

Щом сподели и предпочитанията си вече, направо си си за темата Grinning Винаги много се радваме на всички нови фенки на Сам newsm03

# 659
  • София
Ах благодаря ти за бързия отговор Hug, има да почакааам..... ooooh!
Аааа ми добре, ще се включвам при вас тогава, щом не се натрапвам ще се радвам да споделям емоции,чувства, че дори и сънища тук с вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт