SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 886
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • # супернатурална #
Ох, от вълнение забравих да поздравя КАРЧЕВА с добре дошла Hug

E, като виден кучкар, Градинарят сигурно обича да хвърли пръчката надале-е-ече и после да му я връщат с уста.

Как тъй ще си хвърля пръчката Rolling Eyes Той да не я е намерил на улицата Laughing

# 676
  • Разпиляна във въображението
Минавам само да си кажа мнението за последния епизод и което е бла-бла-бла-бла. Не ми хареса, на моменти превъртах. До такава степен се опитват да представят Сам без душа, че май дори и те не знаят какво означава това. Харесвал старите неща. Как ги харесва като не може да чувства. Тикат му в устата такива думи, че ми се иска да видя дали няма изрязани сцени със смях след като ги изрича. Такъв патос, че лично аз не ги усещам. Цялото това перчене, позите и подхвърляните изрази от време на време, които трябва да го накарат да изглеждат студен, безчувствен, предизвикат у мен желанието да превъртам и превъртам и го правя самоь за да видя края за който четох преди това. Излишно обяснение, което се надявам да не го повтарят отново. Това имам нужда от твоята помощ сигурно ще го слушам всяка серия май както е тръгнало.

Добре дошла на КАРЧЕВА в редиците на градинарките. Мога да изпратя виртуално семенца и райграс за добре дошла.

# 677
  • гр. София
До такава степен се опитват да представят Сам без душа, че май дори и те не знаят какво означава това. Харесвал старите неща. Как ги харесва като не може да чувства.

Подкрепям с две ръце!
Опасявам се само да не се окаже, че сценаристите измислят нещата в крачка (т.е. и те да не са наясно какво точно ще следва) и да не се развали любимият сериал... Confused
Не че ще спра да го гледам, де....

# 678
Моля, моля...форсирането на избор е твой патент Mr. Green Joy
Изведнъж се почувствах из... форсирана Embarassed Joy
Все пак, според мен не бива да се отнема правото на разчекване Laughing Може в анкетата с двойната опция да гласуват само истински разчекнатите, които са 50:50 и не могат да изберат дори с колта на челото. Останалите, при които везните се накланят в едната посока, независимо с колко милиметра, би трябвало да гласуват за един от братята. Така ще имаме яснота колко точно ви е трудно да дишате на стадиона и имате ли реални основания за рев, колко ни е изпотъпкана тревицата и колко ненаситници трамбоват пътя между двете места.

# 679
Ау, ей сега ще влети Злата на метлата, барабар с котките и ще стане кълбовидно положението Joy
Като нищо!  Angry Както на няколко пъти вече обяснявам в темата - не ви го ща сегашния теракотест Сам  Crossing Arms. Вярно, че по времето на 3 и 4 сезон процеждах от време на време по някоя лига, ама все пак жив човек съм. Градинаря си е много хубав мъж - не мога да го отрека и не искам - но на небосклона сал едно слънце грей, и то носи червени тренерски шорти. А и по принцип не обичам да правя заричанки от рода - този никога, за нищо на света  Crossing Arms, защото току виж се случи да го сънувам и после има да ми се натяква в темата цял живот (в коя ли градинка падат тези камъни?  Twisted Evil). Та затова предвидливо си оставям вратичка  Grinning.
Напълно съм съгласна с Изи, че трябва да има анкета, в която да имаш право да избереш само една опция - Сам, Дийн, Кас, Боби....който друг се сетите, че в предната такава анкета имаше твърде много отговори "и двамата". Който се колебае, просто да не избира, така ще се преброи твърдия електорат  Mr. Green.

# 680
Ако някой може поне малко да ми обясни разговорите ви през целия ден, ще съм му задължена. Не можах да вдяна нито за погледа вляво, нито за звездоброенето, абе нищо... Та ако ви се занимава, я ми обяснете, моля Joy

# 681
  • В средата на времето
Изведнъж се почувствах из... форсирана Embarassed Joy

Ааа, тя теб тъничката си те прикотка Mr. Green. Хитречка е Grinning Изобщо не беше - решавай завчас инак никакъв райгас Naughty Joy

Все пак, според мен не бива да се отнема правото на разчекване Laughing Може в анкетата с двойната опция да гласуват само истински разчекнатите, които са 50:50 и не могат да изберат дори с колта на челото.

Ти дадеш ли им право за разчекване, забрай някой да се позиционират само на едното място Crazy Joy Който има наченки и уклони на ненаситница, винаги ще гласува отговор "двамата" Crazy

Който се колебае, просто да не избира, така ще се преброи твърдия електорат  Mr. Green.

Тъй, тъй! Ред и дисциплина! Mr. Green Joy

# 682
- но на небосклона сал едно слънце грей, и то носи червени тренерски шорти.

Специално за една от най верните Мараканки .....

И добре Дошла на  КАРЧЕВА   bouquet
цък

# 683
  • # супернатурална #
Ако някой може поне малко да ми обясни разговорите ви през целия ден, ще съм му задължена. Не можах да вдяна нито за погледа вляво, нито за звездоброенето, абе нищо... Та ако ви се занимава, я ми обяснете, моля Joy

Благодаря че попита Laughing
От последните няколко поста насам, ми се прожектира един филм в главата...пълнометражен, та на другите теми давам заето Laughing За това с радост ще ти отговоря. Звездоброенето е дейността, която прокламират, че ще извършват с любимците си по......възвишените сред нас. Дейна, например, е виден звездоброец.(Само забележи, че любимото и място за звездоброене е задната седалка на Импалата) Но тъй като заявките за тази дейност се получават и след мммм...дъхоспиращи снимки, постепено решихме, че явно това трябва да е евфемизъм за...Златова емотиконка. Ако Злата бъде толова добра, колкото и красива да я пусне, ще разбереш, ако не това е нещото, което дори аз не мога да напиша Laughing Та с две думи : казват (от чиста куртоазия според мен), че ако им паднат само ще броят звездите с тях) Но всъщност всички разбираме за какво иде реч. Погледа в ляво, предполагам е за аватара на Лили-Едуард. С радост ще отговоря и на другите ти въпроси по темата Laughing

# 684
Ааа, тя теб тъничката си те прикотка Mr. Green. Хитречка е Grinning Изобщо не беше - решавай завчас инак никакъв райгас Naughty Joy

Абе, така си е, ама накрая ми каза направо, че ако смятам да съм двоен агент, няма да си играе с мен Rolling Eyes Пък аз тъкмо бях открила тъжния напевен Джаредов глас, сивите очи с мъничко кафяво и факта, че много му отиват омазани потници, но зли хавлии - никак, и ми се играеше Rolling Eyes

Тоя косъм се скъса, Фейче, ситуацията вече е неспасяема. Embarassed Сега, за радост на Изи  Mr. Green, съм от двойните агенти с превес в твоята градинка, че и без това Дийновата е претъпкана.
Виж сега, понеже най-малко харесвам двойните агенти Laughing ако се прехвърлиш официално само в моята градинка, ще ти връча мотиката да я окопаваме заедно Joy И рани ще има достатъчно и за двете, я виж как го бият непрекъснато Joy И без това се чувствам някак самотна, Цвети съвсем му е изневерила с онзи Робърт ooooh! Laughing

# 685
Здравейте   Hug

Отбивам се до отбележа, че ви догоних, днес изгледах най-новата серия от шести сезон.
Ще се включвам по-често в дискусиите, ако нямате нищо против  Simple Smile

Тъй като и аз съм от фен клуба на Сами/Джаред, снимките които сте пуснали ми дойдоха много добре   Crazy

И един въпрос, не съм чела предните теми, но ми е любопитна предисторията на "Градинарките" и "Мараканките" ?   Laughing

# 686

И един въпрос, не съм чела предните теми, но ми е любопитна предисторията на "Градинарките" и "Мараканките" ?   Laughing

ето тук мисля Дейна (?) го е обяснила най точно   bouquet

# 687
  • В средата на времето
Виж сега, понеже най-малко харесвам двойните агенти Laughing ако се прехвърлиш официално само в моята градинка, ще ти връча мотиката да я окопаваме заедно Joy

Eee това не е никакво форсиране...това е да ти подава моркова отпред, като същевременно лееекинко те побутват в правилната и искана от нея посока. Казх ли, че е хитречка? newsm78  Grinning

И един въпрос, не съм чела предните теми, но ми е любопитна предисторията на "Градинарките" и "Мараканките" ?   Laughing

Ти си с направление към Градината Grinning Виж, разбери се там с останалите озеленителки какво точно ще правиш Grinning Wink Аз не знам, Краули, теб пуснаха ли те вътре или още те държат в предверието? Laughing

# 688
И един въпрос, не съм чела предните теми, но ми е любопитна предисторията на "Градинарките" и "Мараканките" ?   Laughing

Ти си с направление към Градината Grinning Виж, разбери се там с останалите озеленителки какво точно ще правиш Grinning Wink Аз не знам, Краули, теб пуснаха ли те вътре или още те държат в предверието? Laughing

Не знам какви са изискванията, нека озеленителките да преценят дали ставам за длъжност   Laughing

ето тук мисля Дейна (?) го е обяснила най точно   bouquet

Благодаря за отговора, много забавни наименования, произхода също е супер  Heart Eyes  Laughing

# 689
бичито, благодаря за базовите материали. И сега кво, нас зелените, разбирай скорошните попълнения   Grinning,  да не ни подлагате на препитване  Grinning

Добре дошли на новите момичета, и аз се броя нова, но посрещам   Hug

Общи условия

Активация на акаунт