SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 874
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • В средата на времето
бичито, благодаря за базовите материали. И сега кво, нас зелените, разбирай скорошните попълнения   Grinning,  да не ни подлагате на препитване  Grinning

Никакво препитване Naughty. Тук даже не пращаме на първа страница да се чете Joy Wink На Маракана сме ларж - кой как дойде си намира място и сяда. Само има сутрешни физарядки с подходящи екипи под зоркия треньорски поглед Grinning Виж, при Градината е друго, но не съм запозната с процедурите им из основи Grinning

# 691
Докато сме на тази тема, да си кажа мнението.
Не е коректно да се твърди, че ненаситниците притичвали между Градината и Маракана. Най-малкото, защото не може да се тича в поза шпагат Laughing . Става дума за отделно равноправно направление в SPN фен културата, което е на същото ниво като останалите две. Това че ненаситниците в темата не са/сме си измислили име на храма, култовото си място не е оправдание.
Нашата религия, впрочем, е извънредно толерантна, любвеобвилна, всеобхватна, особено изпълваща и постоянно издигаща до екстаз тип духовен. Не плюем любимеца на другите и не се заяждаме с представителки на другите култове на верска основа. Просто няма как, защото обичаме еднакво и поравно и двамата братя Уинчестър. Както в религиите на градинарките и мараканките, така и при нас се допускат леки прегрешения като малко харесване и на друг(и) персонажи: татко Джон, млад татко Джон, Кас, Боби, Краули, Аш и др., стига да е временно увлечение, а не харесване харесване.
По природа ненаситниците са кротки и всеотдайни… почитателки. Има само една върла хищна ненаситница - не знам коя е точно, но съм чела за нея Rolling Eyes -, която ‘озверява’, когато бъде изявено твърде силно желание за проникване, и то в компания, на задната й седалка, но вече е правила компромиси в тази посока. Иначе си е ‘душица’, изпълнена с любов, под формата на Сам Heart Eyes и Ди-й-йн Heart Eyes Уинчестър Heart Eyes Heart Eyes , открай докрай на 5.5 метровото й страхотно тяло. Понякога даже прелива.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 21:19 от Impala

# 692

Не е коректно да се твърди, че ненаситниците притичват между Градината и Маракана. Най-малкото, защото не може да се тича в поза шпагат Laughing . Става дума за отделно равноправно направление в SPN фен културата, което е на същото ниво както останалите две. Това че ненаситниците в темата не са/сме си измислили име на храма, култовото си място не е оправдание.
Нашата религия, впрочем, е извънредно толерантна, любвеобвилна, всеобхватна, особено изпълваща и постоянно издигаща до есктаз тип духовен. Не плюем любимеца на другите и не се заяждаме с представителки на другите култове на верска основа. Просто няма как, защото обичаме еднакво и поравно и двамата братя Уинчестър. Както в религиите на градинарките и мараканките, така и при нас се допускат леки прегрешения като малко харесване и на друг(и) персонажи: татко Джон, млад татко Джон, Кас, Аш и др., стига да е временно увлечение, а не харесване харесване.
По природа ненаситниците са кротки и всеотдайни… почитателки.

Aмин сестро ....   bouquet

Ако се прави анкета кой е любимият герой и не се допускат "ненаситници", Ще има не повече от 6-7 гласували .....  Whistling

# 693
  • В средата на времето
До такава степен се опитват да представят Сам без душа, че май дори и те не знаят какво означава това. Харесвал старите неща. Как ги харесва като не може да чувства.

Мир, според мен е възможно Сам да си спомня, че е харесвал разни стари неща, да помни как се е чувствал, но в момента поради липса на душа естествено е да не чувства нищо. Един вид има спомен за щастието и как изглежда то и иска отново да се чувства по същия начин.
Мен по-скоро ми се видя неправдоподобно откъм липса н душа и чувства отношението му към Лъки. Злорадичко си беше. Злорадството е емоция за мен. Ако трябва да дам пример за това как човек реагира или действа, когато е лишен от емоции, до някъде Кас е такъв пример от появата му в началото Rolling Eyes

Нашата религия, впрочем, е извънредно толерантна, любвеобвилна, всеобхватна, особено изпълваща и постоянно издигаща до есктаз тип духовен. Не плюем любимеца на другите и не се заяждаме с представителки на другите култове на верска основа. Просто няма как, защото обичаме еднакво и поравно и двамата братя Уинчестър.

Joy Направо да те избират за лице, водач и т.н  Peace  Grinning Аз като един Ултрас не мога да разбера това радвояване-трояване-четворяване, защото го приемам за не достатъчно уважение към личноста на Тренера. Примерно. Всеки обаче има право на място под слънцето Grinning Може би е крайно време да измислите място. Ваше си Grinning Не го казвам, защото ви гоня разбира се Naughty Просто и вие трябва да си имате емблематично място, което да се добави към Маракана и Градината Wink

Един хубав колаж:

Понеже стана одеве дума за прическите на Сам. На мен ми харесва ето с такава коса.

Леко се втрисам smile3544 Laughing

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 20:18 от Izida

# 694
Писали, писали, изписали света, не мога да ви изчетаааа Crazy

Първото нещо, което си помислих като видях снимката  - Как се е пъхнал в тази кола.... все пак е lovable giant  Crazy

Катрин, радвам се, че избра Градинарките - все повече гледам сме напоследък  Grinning Градинката(която вече се превръща в голяма плантация) е добре поддържана!

И сега за Сам Бездушевний... много му натискат героя да играе лош. Ами ако това да си без душа не е равно на това да си зъл?! Те изкарват нещата точно такива - с душа добър, без душа - черен като въглен! Но, ако Сам не чувства нищо, то това не значи ли, че не може да различава емоциите  Rolling Eyes

# 695
Може би е крайно време да измислите място. Ваше си Grinning Не го казвам, защото ви гоня разбира се Naughty Просто и вие трябва да си имате емблематично място, което да се добави към Маракана и Градината Wink

Както съм казвала и в други теми ... за мен това място са  .... РАЙСКИТЕ ГРАДИНИ НА МАРАКАНА (което е доста различно от градината на градинарките ..  NaughtyJoy Joy Joy
Там идват на кафе (и не само) и Дийн и Сам и Кас и татковците (млади и стари) и някой демони с невероятни акценти  Blush и ......

# 696
bichito, Hug Hug Hug

Нашата религия, впрочем, е извънредно толерантна, любвеобвилна, всеобхватна, особено изпълваща и постоянно издигаща до есктаз тип духовен. Не плюем любимеца на другите и не се заяждаме с представителки на другите култове на верска основа. Просто няма как, защото обичаме еднакво и поравно и двамата братя Уинчестър.

Joy Направо да те избират за лице, водач и т.н  Peace  Grinning Аз като един Ултрас не мога да разбера това радвояване-трояване-четворяване, защото го приемам за не достатъчно уважение към личноста на Тренера. Примерно. Всеки обаче има право на място под слънцето Grinning Може би е крайно време да измислите място. Ваше си Grinning Не го казвам, защото ви гоня разбира се Naughty Просто и вие трябва да си имате емблематично място, което да се добави към Маракана и Градината Wink

Izida,

Благодаря   bouquet , оценявам думите ти. Но не мога да бъда лидер, защото не смятам, че има йерархия както на групите почитателки, така и вътре в самите групи. Достатъчно ми е да ‘заразявам’ все повече хора около мен със SPN ‘вируса’. Засега се справям много добре и то сред мъжете, защото, нека сме честни, е много лесно да привлечеш жена в почитателското войнство: няколко епизода или снимки и готово.
А в темата пък се опитвам активно и упорито да привлека повече хора, но само от тези, които усещам, че се колебаят, в отбора на ненаситниците – затова и наскоро се писах ‘алфа ненаситница’. Водена съм обаче от безкористната цел да ги направя щастливи и в хармония със самите тях: да признаят пред себе си, че харесват и двамата братя, и стига са се тормозили. Ако не искат, добре, няма да настоявам, но ще се пробвам пак по-нататък. Аз отдавна разбрах, че не мога да избера единия или другия брат Уинчестър, защото го считам за лишение, незавършеност на любовта ми.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 21:31 от Impala

# 697
  • В средата на времето
...и някой демони с невероятни акценти  Blush и ......

Кой е тоз демон? Да не е моят любимец? Laughing

Но не мога да бъда лидер, защото не смятам, че има йерархия както на групите почитателки, така и вътре в самите групи.

О, това беше в кръга на шегата разбира се Peace Както Феята е Главна градинарка, при Маракана - не знам кой заема тази длъжност Grinning, така и лицето на Ненаситните може да си ти.  Естествено че няма реално разделяне на вождове и индианци Grinning

# 698
Водена съм обаче от безкористната цел да ги направя щастливи и в хармония със самите тях: да признаят пред себе си, че харесват и двамата братя, и стига са се тормозили. Ако не искат, добре, няма да настоявам, но ще се пробвам пак по-нататък. Аз отдавна разбрах, че не мога да избера единия или другия брат Уинчестър, защото го считам за лишение, незавършеност на любовта ми.

Мен ако ме питаш, всяка жена има нужда от няколко типа мъже в живота си, за да е щастлива    Joy    Но в случая за мен мисля, че и един Сам е достатъчен  Heart Eyes  

ПС Изида, искам да те питам, ако не е много нахално, аватарите ти на слайдшоу ли са  Grinning

# 699
  • Разпиляна във въображението
До такава степен се опитват да представят Сам без душа, че май дори и те не знаят какво означава това. Харесвал старите неща. Как ги харесва като не може да чувства.
Мир, според мен е възможно Сам да си спомня, че е харесвал разни стари неща, да помни как се е чувствал, но в момента поради липса на душа естествено е да не чувства нищо. Един вид има спомен за щастието и как изглежда то и иска отново да се чувства по същия начин.
Мен по-скоро ми се видя неправдоподобно откъм липса н душа и чувства отношението му към Лъки. Злорадичко си беше. Злорадството е емоция за мен. Ако трябва да дам пример за това как човек реагира или действа, когато е лишен от емоции, до някъде Кас е такъв пример от появата му в началото Rolling Eyes

Ами да си спомни и други неща. Това как се е чувствал с брат си, а той направо го отряза като каза, че не му пика за него, но пък каза, че харесвал същите неща като преди. Мен лично тези неща ме дразнят.

Не за първи път грешат при представянето на безчувствения. Същото беше и в миналия епизод когато Сам изпита задоволство изтръгвайки признанието от сестрата на самоубилата се. Усмивките му също. Тях ги свързвам също с емоции - доволство, сърказъм и т.н.

# 700
  • В средата на времето
ПС Изида, искам да те питам, ако не е много нахално, аватарите ти на слайдшоу ли са  Grinning

Не са Laughing В процес съм на търсене на аватар, който да ме устройва и само ги сменям  Crazy

Ами да си спомни и други неща. Това как се е чувствал с брат си, а той направо го отряза като каза, че не му пика за него, но пък каза, че харесвал същите неща като преди. Мен лично тези неща ме дразнят.

Бе той не конкретизира, кои са тези стари неща, които му липсват. Може и общуването с Дийн да му липсва Grinning Това, че каза че не му пука идеше да покаже, колко бездушевно неемоционален е наистина. Ма това няма общо според мен с това, което си спомня, липсва и иска да си върне Rolling Eyes

Усмивките му също. Тях ги свързвам също с емоции - доволство, сърказъм и т.н.

С това съм съгласна Peace Някой беше писла по-горе как сценаристите представят нещата (с което съм съгласна) :с душа ли си - добър си, нямаш ли душа - си зъл. Ама това не се връзва някак с  - аз нищо не изпитвам Crazy Rolling Eyes Мисля, че самите сценаристите не са избистрили съвсем идеята какво се случва, когато си без душа. Laughing

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 20:55 от Izida

# 701
  • Разпиляна във въображението
Ами трябваше да каже, че Дийн му липсва. Казва му, че не му пука за него, обаче иска помощта му (да не говорим, че споменаването на Лиса и Бен пък хич не го вързах, можеше да спомене Боби, като по-близък до двама им). Можеше да го почепка малко. Все пак няколко епизода се правеше на друг.

# 702
Водена съм обаче от безкористната цел да ги направя щастливи и в хармония със самите тях: да признаят пред себе си, че харесват и двамата братя, и стига са се тормозили. Ако не искат, добре, няма да настоявам, но ще се пробвам пак по-нататък. Аз отдавна разбрах, че не мога да избера единия или другия брат Уинчестър, защото го считам за лишение, незавършеност на любовта ми.

Мен ако ме питаш, всяка жена има нужда от няколко типа мъже в живота си, за да е щастлива    Joy    Но в случая за мен мисля, че и един Сам е достатъчен  Heart Eyes  

Бая Сами си е: би трябвало да ти стигне Laughing .

# 703
Здравейте , никакво време нямам да ви чета Sad
да се надяваме да ми олекне малко главата до седмица две и да навакам ...
Естествено това не значи че не работим по каузата която си поставихме Simple Smile
Давам отчет веднага 10 нови зарибени Simple Smile две от които колежки. Една братовчетка на която редовно пускам материалчета с легендите. Явно само със снимки не се получи в началото хората обичат мистериите и ужасните легенди Simple Smile
Ето и поредната доза:

СВРЪХЕСТЕСТВЕНО: Сезон 1 епизод 7 – Човекът с куката

Само хич не ми е ясно какво ще правим, когато дойде сезон две а там вече потъваме в света на демоните и паранормалните човешки способности Simple Smile

# 704

Общи условия

Активация на акаунт