SUPERNATURAL - Give me back my soul

• 23 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Разпиляна във въображението
Колкото и да им е нова теорията за без душа трябваше по-добре да я представят. За мен не са убедителни и това е.

# 721
Мерси Stitch, Г. Краули  bouquet
Пасва идеално, но не ме вдъхновява достатъчно, така да се каже Embarassed
Приемам още предложения и най-вече линкове към черно бели сесии, или просто към тези които най ви топлят душите, пък аз черно-бели винаги мога да ги направя Wink
За момента фаворит ми е снимка от някакво старо събитие със синьо-зелена ризка (някой спомена, че е от любимите на Фейчето).

# 722
Не мога да помогна със Сам, но ето нещо забавно за лека нощ

# 723
Добро утро,
кафенце ...?

Ламята, ето няколко предложения и от мен ....

# 724
  • # супернатурална #
Добро утро!

hahaha Тя и Злата така предлагаше да му търсим душата Joy
bichito , това първото с сууупер  bouquet

# 725
  • В средата на времето
Добро утро и от мен  bouquet

bichito, благодаря за кафето Grinning Ще се възползвам с удоволствие.

Ламичке, това са моите предложения. Нямам много очи за Сам Laughing, ама това ми допадна:

А тези могат да се чернобелосат Grinning

# 726
Момичета, дайте идея за заглавие на новата тема Grinning

# 727
  • В средата на времето
На мен това ми харесва Grinning Даже може да се сложи и онова лого с противоположните Сам и Дийн.

А Сами само подава оченце, къде са му на него фейските крила, ще е като по-готиния голям брат на Тинкърбел  Mr. Green
Люси, sweeter than heaven, hotter than hell ... как само са го нацелили текста  Crazy

Хехе - май току-що открихме заглавието на новата ни тема, а? "SWEETER THAN HEAVEN AND HOTTER THAN HELL" Twisted Evil Heart Eyes

# 728
  • # супернатурална #
"SWEETER THAN HEAVEN AND HOTTER THAN HELL" - ее, това е много яко, бях го забравила
Иначе аз си мислех за това-"To talk about" (като се сетя къде беше позиционирано Joy)

# 729
Галя, мерси за снощните разяснения по темата, но просто нямаше никакъв начин да пиша, ще продължа с въпросите и благодарностите в следвашщата тема. hahaha
БТВ заглавието май Цве го предложи от някаква песен май беше и е супер според мен. С тази скорост, с която се изписват темите ще има нужда от все повече и повече нови заглавия...
"SWEETER THAN HEAVEN AND HOTTER THAN HELL" - ее, това е много яко, бях го забравила
Иначе аз си мислех за това-"To talk about" (като се сетя къде беше позиционирано Joy)
А тук и аз като се сетя, чудя се, какво ли ще говорим, а Joy

# 730
Добро утро!
Пак сте изписали света снощи, докато ви изчета.....  Hug
А сега докато си вредя да си кажа каквото имам вече бяха публикувани 6 отговора  Crazy.

Специално за една от най верните Мараканки .....

bichito, благодаря!  Hug Hug Hug
Мммммм, лунички!  Heart Eyes

Мисля, че идеята на сценаристите е че душата на човек не са емоциите му, а емоциите, ориентирани към другите. Идея, която между другото много ми допада.
Галя, и на мен много ми допадат разсъжденията ти, а и чудесно описват състоянието на Сам в момента. Докато не разберем наистина каква е идеята на сценаристите, за мен това остава най-добрата теория за случващото се в момента.  bouquet  bouquet

Заповядай, prisson го е скътала във в-бокса Laughing
http://www.vbox7.com/play:71e8869e
prissson, ако знаеш само как ме зарадва!  newsm51 Добре, че си се сетила да го скъташ там клипчето, че щеше да е страшна загуба да се затрие така. Аз хич не се сещам да си събирам така нещата, които ми харесват - все разчитам, че когато и  да ми потрябват ще са си там, където съм ги намерила  ooooh!. Това ми е едно от любимите клипчета, а пък на Фейчето е най-най-любимото.

Нашите момчета  са се добрали до 15 място  в The 100 Greatest Sci-Fi & Fantasy TV Shows, никак не е зле, като се вземе впредвид срещу какви "титани" в жанра са се изправили Laughing
Много си е добре даже, браво на тях!  newsm10 Като погледнете, че от излъчваните в момента шоуто само Доктора е пред тях. А и все пак класацията е британска - нормално е да сложат британски сериал на първо място. Много моля Бъфито да не ми го закачате - то си е класика.

Мириел, много готино!  Joy И тази ли ще му търси душата на Сам?  Wink  Mr. Green Галче, и тя стигнала до този извод.  Mr. Green

Фейче, ти ли ще пускаш темата? Аз да се пиша пръв помощник за набавяне на картинки.
Предложеното заглавие е чудесно!

А тук и аз като се сетя, чудя се, какво ли ще говорим, а Joy
Е, темата е обширна, все ще се намери какво да кажем  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 10:02 от Злата с метлата

# 731

Гледайки това гифче, се сетих за епизода, който ми е един от любимите ... и ми стана толкова мило за Сам. Горкия, каква притеснена усмивка пуска само ..... а и актрисата беше много сладка ....

# 732
  • # супернатурална #

Много си е добре даже, браво на тях!  newsm10 Като погледнете, че от излъчваните в момента шоуто само Доктора е пред тях. А и все пак класацията е британска - нормално е да сложат британски сериал на първо място. Много моля Бъфито да не ми го закачате - то си е класика.

Я, вярно, че само тях ги излъчват, даже и Доктора не, защото там е старата екранизация. Бравос!!!
(хм, пише, че се излъчва от 1963 до сега. Това възможно ли е? ) newsm78
Това означава ли, че ако класацията ще е за излъчвани в момента ще са първи Shocked newsm44

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 10:18 от Г. Краули

# 733
Благодаря на всички за прекрасните предложения  bouquet
Тези две много ми легнаха на сърцето Heart Eyes
Ламичке, това са моите предложения. Нямам много очи за Сам Laughing, ама това ми допадна:

[/size]

Гифчето с тези огромни прекрасни тръпчинки не го слагам, само защото не се побира заедно с другото. Уж сложих това от bichito, но май не излиза Thinking

# 734
Ламята, направи ги с височина 110 и ще станат един до друг

Общи условия

Активация на акаунт