Звездни компромати-84 част

• 61 965
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
От световноизвестна манекенка и фотомодел с бъдеще се е превърнала в домакиня,раждаща деца всяка година.
Каква деградация.
малко извън темата,но не мисля, че да имаш деца е деградация  Crossing Arms,дори напротив.нали в това е смисъла на съществуването.

# 556
От световноизвестна манекенка и фотомодел с бъдеще се е превърнала в домакиня,раждаща деца всяка година.
Каква деградация.
Не мисля,че да създадеш живот и да се посветиш на семейството си е деградация . Виж ако накачулиш един куп деца и после " от клон на клон " защото с бащата имате " непреодолими различия " виж това е лична деградация , независимо дали си Адриана Лима или Нона перачката  Tired
Не всички жени са " боси бременни и до печката " ..
Въпроса обаче не е просто да родиш 3,4 деца , а да им дадеш нужната любов  и внимание ,  да ги изградиш .
Раждането макар и трудно е най-лесно , от там на там живота се променя и започва всичко .

инфантилна не я следа вече , мислех че е от съпруга и  Blush Просто ми направи впечатление тежката и съдба и силата да стигне до там .

Щях да питам ,колко години давате на това момиче , но заради чичо Гугъл ( да е жив и здрав ) , ще попитам :
Давате ли и 31 години ??!
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ann0DZOTa3tnnM:http://img6.im … 15wn7.jpg&t=1
http://dudaktankalbe.maakjestart.nl/images/asli_tandogan.jpg
Който е гледал Мелодията знае за кой става въпрос , е падна ми ченето ... и още си го дигам .
А там играе 18 годишно девойче  Laughing

# 557
Това беше най-отвратителното нещо,което съм чела!И писано от жена!Не мога да повярвам!Колкото и да не можеш да повярваш има жени,за които децата са по-важни от кариерата.
Винаги съм съжалявала хора,които не са разбрали кое  е по-важното в този живот.

Не заемам ничия страна, но за всеки един човек, приоритет в този живот са различни неща. Както се казва, за всеки влак си има пътници.

# 558
Наталия ли е дегрдирала?
Наталия постоянно се снима. Aз следя няколко блога за сесии в списанията за мода, даже бих казала, че на моменти втръсва. Тя и Саша Пивоварова имам усещане, че вече изпод леглото ми ще излезат.

# 559
  • UK
Като стана дума за хора, на които не им личи възрастта, пример за това е Джейсън Ърлс, който в сериала Хана Монтана играе 16 годишния брат на Майли, а е на 33.

# 560
Българска моделка, оприличават я на Наталия Водянова, не само визуално , но и като биография. Има 4 деца, като 1вото си е родила на 15, това е странното в нейната история.
 Между другото имаше един момент преди да речем 2 години, когато я свързваха с Божинов, много странно ми се стори. Май го опровергаха после.
Ир. се беше разделила с Чолов и децата за известно време , заради мъж ,
после се върна и забременя с 4-тото ...да заздравят връзката ...
като гледам Водянова подобна история ...

# 561
Ох, развали ми приказката Simple Smile
На мен ми е толкова ефирна и нереална, гледах я веднъж в "Часът на мама", водещите така я бяха зяпнали, едната само се опитваше да я докосне, точно като приказна героиня ми изглеждаше и много приятно усещане за хармония остави.

# 562
Като стана дума за хора, на които не им личи възрастта, пример за това е Джейсън Ърлс, който в сериала Хана Монтана играе 16 годишния брат на Майли, а е на 33.
Чесно не ти повярвах и погледнах в IMDB.com и  #Crazy #Crazy #Crazy фък ми тоя наистина е на 33 и прилича на 16 годишен

# 563
  • На брега на реката
 hahaha Хаха и аз, и аз така направих. Понеже малката много харесва сериала и почти всеки ден го гледаме, направо не можах да повярвам на каква възраст е  Shocked Дори на първите серии от 2006 си прилича на хлапе  Rolling Eyes

# 564
Неземно хубавата (според мен) Ирена Милянкова с четвъртото си дете форографката сигурно е наша съфорумка, скачайки от профил на профил в сайта flickr попаднах на снимката.
Съфорумка е да, уникални снимки прави  Peace

# 565
Мрън немрън,толкова.Намирам за НЕнормално едно дете на 15 години да роди и да продължи да ги ражда през две години.
И разни тук скучаещи лелчета тръгнали да ми я хвалят и адмирират У,ауу,браво,това е жена...ай сиктир.

# 566
Нали проблемът беше, че си зарязали кариерите. Е, не е вярно.

Аз за пръв път тук прочитам някой да не е потресен от историята, обикновено като се спомене се започва- педофилия, малолетна, социални и т.н.

# 567
  • София
И разни тук скучаещи лелчета тръгнали да ми я хвалят и адмирират У,ауу,браво,това е жена...ай сиктир.
Опа.

# 568
Цитат
Намирам за НЕнормално едно дете на 15 години да роди и да продължи да ги ражда през две години
newsm78
Наталия ражда първото си дете на 20 години, а следващото след 5 години.
Никога не е прекъсвала да работи, дори когато е била бременна.
Не знам каква прилика намирате с Ирена, освен бледа физическа.
Къде пише, че Наталия чака 4-то дете???

# 569

Общи условия

Активация на акаунт