Звездни компромати-84 част

• 61 976
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
А къде са коментарите?

Редактирах се.  Peace

# 706
  • ...край Дунава
Еееее там са 220 коментара, няма начин да седна и да ги чета...това е някаква фен страница, на полудели фенчета ooooh!

# 707
Еееее там са 220 коментара, няма начин да седна и да ги чета...това е някаква фен страница, на полудели фенчета ooooh!
И много самотни мъже Peace

# 708

Никой не ви кара да ги четете всичките. Чела съм само последните 20 коментара, които са доста красноречиви.

# 709
  • ...край Дунава
Да де, в последните не видях нищо за Алисия, та затова се учудвам, къде си видяла да се споменава тя? Rolling Eyes

И много самотни мъже Peace

Peace

# 710
# 711
# 712
# 713
# 714
  • София
Алекс Раева ми заприлича на Сара Джесика Паркър с това изпито лице.

# 715
Малина, Галена , Емилия и Славчо Тошев са при Гала-В спортни екипи и на фитнес уреди  Crazy

# 716
Тоя Славчо говори като някакво мекотело  ooooh!

# 717
Емилия е много проста милата  Tired

# 718
E добре де,може ли така силно гримирани през деня с начернените очи и пет топ тона ФДТ и с анцузи ooooh!
Не ми казвайте,защото са в студио,ами баси,капка естественост нямат,то изкуствени коси,зъби,цици,синтетика отвсякъде,чак гротескно Sick

# 719
Мен ме потресе оранжевото лице на Малина на фона на белия й анцунг  Sick

Общи условия

Активация на акаунт