Звездни компромати-84 част

• 62 268
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Ще свали Кейт бързо, те са свикнали да гладуват и да спортуват много.

# 226
  • София

Тцъ  Naughty
В темата ми отговориха, че снимат "Зазоряване" в Бразилия.
Т.е. може и да са, ама още не са потвърдили  Simple Smile

# 227
изтървах Ви Whistling

# 228
Брей, тая Яна Маринова бая мъже е завъртяла...  newsm78 

Цък

# 229
  • In The Middle Of Nowhere

Тцъ  Naughty
В темата ми отговориха, че снимат "Зазоряване" в Бразилия.
Т.е. може и да са, ама още не са потвърдили  Simple Smile

За тях пишеше, че щели да се женят обаче не помня сега на някакъв странен ритуал ли какво беше  Thinking Гаджета са  Peace

пп: намерих:)

# 230
  • София
Яна Маринова е доста харесвана жена, така че вероятно е имала и добър арсенал от мъже. Но повечето имена от статията не ми звучат реалистично  Whistling

# 231
# 232
Помислих, че ще е някое дълго, предълго бедро, и се зачудих, точно от К. Агилера... Пък то било едро бедро   Rolling Eyes верно едро.

# 233
  • София
Яна Маринова е доста харесвана жена, така че вероятно е имала и добър арсенал от мъже. Но повечето имена от статията не ми звучат реалистично  Whistling

И аз така мисля Simple Smile

# 234
  • София
Е чак пък толкоз едро не е,хайде сега!Не е задължително всички да са като скелети.

# 235
  • UK
Като стана дума, Кели Озбърн нали беше отслабнала, какви са тези крака?

# 236
Е чак пък толкоз едро не е,хайде сега!Не е задължително всички да са като скелети.

Не е задължително, но някога тя беше неприлично слаба. За нея прави голямо впечатление. Иначе още хляб трябва да изяде, за да стигне Бейонсе или Риана.

# 237
Идея си нямам защо са заключили темата.Нали това беше целта - там да коментираме Никито.
А за Триото - ГЕМ - клипа е готин, подходящ е с песента поне и Емилия е много красива, особено с бежавата рокля.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 17:06 от medissa123

# 238
Аз пък не харесвам Наоми Кембъл и ми е неприятно да чета постоянно за нея в тази тема.Нека има отделна за нея, и който се интересува чак толкова от личния й живот да си пише там  Crossing Arms Плюс това онази тема е заключена и съм принудена да поствам компроматите тук

# 239
тея па тея па , мчи кой ви пита кво харесвате и кво не ..си поствам квото искЪм пЪк . Я ги виж как си поверваха  Naughty Joy Laughing
за финал  #2gunfire  Joy

Общи условия

Активация на акаунт