Звездни компромати-84 част

• 62 260
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Да, той определено се открояваше в тълпата Flutter

# 271
Да го водят както си искат.На мен МЕГ, по ми се връзва.Това "А" в края на кого е?
Сигурно от ГАлена, другите само с по една буква, тя с две.

При Слави казаха, че А-то е от Аларма
Човек винаги има какво да научи от тази тема. Crazy

# 272
Госпойце Мърморана, никакви клюкарки не сме. Робърт бил мулат Laughing

# 273
  • UK
Не го знам, наистина. Simple Smile Възможно е. Simple Smile

# 274
  • Пловдив
Още един вариант на "преди и сега". Ако е пускан тук съм го пропуснала  Embarassed

http://biskvitka.net/2010/07/13/print:page,1,zvezdite_predi_i_se … then_and_now.html

# 275
Андреа срещу Отчаяни съпруги  Mr. Green

В задачата се пита: Колко прилики/разлики откривате?  Mr. Green

# 276
  • Варна
Майко мила, направо едно към едно Laughing Втрещена съм ooooh!

# 277
Андреа срещу Отчаяни съпруги  Mr. Green

В задачата се пита: Колко прилики/разлики откривате?  Mr. Green

Не е истина!
Ей това е компромат..Wink)))

# 278
Оляли са се този път.

# 279
Ясно, на Люси не му останаха клипове вече от които да краде, и започна филмите....

# 280
Типично....нищо не могат да им родят "звездните" мозъци! Патки!!!

# 281
А, аз не бързам с определенията. Много знаем, дали изпълнителя има идеяза какво става въпрос, докато снима клипа. Аз примерно не гледам този сериал, ако не го бяхте пуснали трейлъра тук, никога нямаше да разбера. И в този ред на мисли, няма да се учудя, и самата изпълнителка да не знае, и да научи в последствие.
Люси едно време имаше няколко добри клипа, след това стана безумно скучен и копиращ режисьор. Няма нито един клип в последните години, в който да не е краднал нещо.

# 282
А цялата песен на мен ми е досущ като "Ти позна ли ме" на Мария... като започнем от народните мотиви, мрънкащото пеене без да се разбира текста и това Ееееее Оппаа опа, което изобщо не ми се връзва със сюжета на клипа  Tired

# 283
Всъщност песента прилича, дори е почти същата, като  "За контакти" на Цветелина Янева.

# 284
Дали не е търсен ефект, ако това е начина клипа да бъде забелязан сред многото - ето тук се коментира, поради приликата си/ копирането на друг клип или трейлър на касов сериал  Thinking Да беше просто някакъв елемент, но изцяло прекопирано. Люси трябва да е доста елементарен, за да разчита, че никой няма да се усети/ не се усеща за тия копировки. Андреа и да се подведе веднъж, няма да го наеме следващия път, а го прави.  Thinking  Мария на времето сама си каза, че е искала клип като на Бейонсе, искала да докаже нещо си...   Иначе сега забелязвам ветрилото от доларови банкноти, с което си вее Галена в клипа към 'За пари', че със  същичкото си е вяла Бейонсе през 2008г.
Относно клипа на триото МЕГА, не знам до колко може да се каже, че е копирано от клип на Бейонсе. До сега рових и така и не можах да изровя нейния клип на домакиня по бельо, не съм го гледала, защото ужасно ме дразни и винаги го махам, когато го случа по телевизията. Но, тази тематика е от край време експлоатирана в музикалните видеоклипове, може да се каже и за Бейонсе, че е взаимствала, от Куин, ако щете.

Общи условия

Активация на акаунт