Звездни компромати-84 част

• 62 246
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Тя не каза, че са разговаряли или нещо такова, а че е отишла в болницата.
 Добре, де, за тях ДНК тест няма ли, като отричал. Тя му е одрала кожата.

# 301
  • София
Ама той си я е признал, нали му носи името - Сърчаджиева.
Но не иска да има контакти с нея.

# 302
Име се дава, не се взима насила. Човек трябва да има доблест да отговаря за делата си и всичко което е създал.
Може да е голям артист, но за мен не е добър човек. Да е жив и здрав!

# 303
  • София
Припознал я е навремето, но поради тежък разрив в отношенията с Пепа Николова ги е зачеркнал и двете от живота си. Sad
Защо и по чия вина е без значение и едва ли ние тук в случая ще сме съдници. От ДНК-анализ също няма смисъл, защото конфликтът е на друго ниво и резултатът няма да промени нищо.
Уважавам Йосиф Сърчаджиев като артист, но той самият казва в интервюта, че е зъл човек и аз съм не мога да не се съглася с него!

# 304
 Толкова голям като актьор, а колко малко човече е...
п.п. някой го написал преди мен.

# 305
Незнаеx че е с инсулт и че е бил "на ръба". Интервюто при Гала и за мен стана мъчение и го спряx  Confused А относно Алекс - може би условието да се съгласява на интервюта е да не го питат за нея?! А относно това дали е или не му е дъщеря, мисля че е ясно. Предполагам, че по документи я е признал, но никога не я е признал емоционално. От интервютата имам наблюдения, че тя го е търсила често, но тои не отговарял на желанието и да се сближат. Както и да е - разни xора, разни идеали! 

А за клипа които постнаx на Андреа и на мен ми е интересно, първооригиналите дали биxа си търсили правата съдебно, ако видят копието или просто не се занимават с копирачи от "третия свят"  newsm78

# 306
Ивена и Джина Стоева по Нова Тв.

# 307

Относно клипа на триото МЕГА, не знам до колко може да се каже, че е копирано от клип на Бейонсе. До сега рових и така и не можах да изровя нейния клип на домакиня по бельо, не съм го гледала, защото ужасно ме дразни и винаги го махам, когато го случа по телевизията. Но, тази тематика е от край време експлоатирана в музикалните видеоклипове, може да се каже и за Бейонсе, че е взаимствала, от Куин, ако щете.

Без да гледам чалгаджийския клип,може би търсиш този на Бийонсе? http://www.youtube.com/watch?v=O3YOafstKyo&feature=player_embedded

# 308
Без да гледам чалгаджийския клип,може би търсиш този на Бийонсе? http://www.youtube.com/watch?v=O3YOafstKyo&feature=player_embedded

При мен и3писва: "В този видеоклип има съдържание от Sony Music Entertainment, който е го блокирал за показване във вашата държава по силата на авторското право. "

#Crazy

# 309

При мен и3писва: "В този видеоклип има съдържание от Sony Music Entertainment, който е го блокирал за показване във вашата държава по силата на авторското право. "

#Crazy

пусках го по напред http://vbox7.com/play:f249437c

Относно Sony Music Entertainment рано или късно някой ще подаде сигнал до тези компании тея неща не отсават безнаказани в световен мащаб  Peace

# 310
Да да да аз гледаx клипа!

Но съм потресена как всички ние като потребители ще страдаме от безочието на няколко взели се на сериозно бг "творци"!!!
Все пак Sony са блокирали клипа за всички потребители с бг IPта!? Нямам думи!  ooooh!  Надявам се грешката да е в моя приемник!  ooooh!

# 311
# 312
Все пак Sony са блокирали клипа за всички потребители с бг IPта!? Нямам думи!  ooooh!  Надявам се грешката да е в моя приемник!  ooooh!
На мен ми го отваря  Sunglasses

# 313
Не разбирам за чий блокират клипа за БГ ИП-та  Rolling Eyes

# 314
И на мен от youtube не ми отваря. Изписва същото.

Общи условия

Активация на акаунт