Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 491
  • 674
  •   1
Отговори
# 555
  Здравейте!
  Да се включа и аз в темата за имената. Ако беше момиченце си бяхме измислили Траяна на баба му Таня, много ми харесва, силно име и като се има предвид силната зодия и силната баба ми се струваше много подходящо, но уви. Щяхме да и казваме Яна..., но сега ще е Павел, на баща ми. Аз също съм твърдо за изчистените класически български имена за момче и за кръщаването на човек от семейството- вярвам, че името пази детето, традицията не е случайна.
  Криси, даваш страхотни съвети. Аз от година някъде открих сайта Земя на заем и там има страхотни здравословни съвети. За съжаление в забързаното ни ежедневие не остава много време да изпълняваш всичко както трябва, или поне това важи за мен, май не съм от най-организираните, все не ми достига времето. Пък и не срещам одобрение и подкрепа от мъжа ми, което също е проблем.  Фенка съм на химайската сол, всяка сутрин с чашата вода пия соле  Peace 

# 556
  • Варна
За Варненската среща ако Ви е удобно в понеделник, 17.30 ч. Гранд Мол в Крамера или друго заведение. Около Мак Драйв не се сещам за подходящо заведение, пък в мола има и къде да се паркира. Ако някой има друго предложение  Peace

# 557
  • Варна
Добро утро, момичета! Отварям днес фейсбука и виждам, че моя позната е сложила съобщение на стената си СПЕШНО. Пускам го тук, не знам за какво става въпрос, но се надявам да помогнем
Nora Epitropova
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,ПОСТАВЕТЕ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ,ЗА ДА ГО ВИДЯТ ПОВЕЧЕ ХОРА.СПЕШНО Е!ДА ПОМОГНЕМ НА ЕДНО ДЕТЕНЦЕ.ТЪРСИ СЕ СПЕШНО КАНЮЛА С БАЛОН ЗА ИНТУБИРАНЕ РАЗМЕР 3,5 ИЛИ 4,00.МОЛЯ,СПЕШНО Е!АКО МОЖЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ,ОБАДЕТЕ СЕ НА 0889 000 393! КАСАЕ СЕ ЗА СПАСЯВАНЕ НА ЖИВОТА НА 2 ГОДИШНО ДЕТЕ

мила, информацията е стара и е желателно да не се разпространява повече, ето защо: http://www.facebook.com/note.php?note_id=161581687211431&id=1288083910

# 558
  • Варна
За Варненската среща ако Ви е удобно в понеделник, 17.30 ч. Гранд Мол в Крамера или друго заведение. Около Мак Драйв не се сещам за подходящо заведение, пък в мола има и къде да се паркира. Ако някой има друго предложение  Peace

леле, 17.30! а тези, които сме на работа до 18,30... ще ни дочакате ли? аз тази седмица съм в болнични, но живот и здраве от понеделник пак ще се трудим  Crazy

и да кажа и аз за женско име с П, че много харесвам Пресияна и Пламена  Heart Eyes

# 559
  • Бургас/Пз
С тоя ФБ изобщо не ми остава време да се разпиша тук, отгоре на всичко се оказа , че и 3-4 страници сте изписали  Mr. Green Много хубава тема сте зачекнали за имената.

При нас се очертава драма, защото нямаме фаворит нито за мъжко, нито за женско име. И за да не се караме , решихме, че най-напред ще изчакаме да разберем пола и тогава ще мислим име!

А малкия като го питаме как ще се казва бебето , отговаря - Кума Лиска  Joy Joy Joy Милият той сега нали е на вълна Вълчовци, Лисици и Ежковци, та това му дойде отвътре.... Mr. Green

В петък съм на ранна ФМ та се надявам да видим нещичко тогава!

# 560
И аз да се включа за срещата в София- нали си остава на същото място? Само забравих за часа Cry

А иначе за имената - на мен ми харесва много Денис, но таткото е против, затова мисля ако е момченце Крис или Кристян или на баща си - Мартин. А за госпожица имам фаворит от години- решила съм да се казва Даная. Нещо не ми допада идеята да го кръщавам на роднини, все пак нов живот- с ново име и нова съдба, някак изобщо не съм привържаник на кръщаването на роднини - все има сърдити или недоволни- затова на себе си ще е кръстено Wink

# 561
  • Червено знаме 11:)

Охх,не мога да смогна да изчета всичко..все гледам да съм по вънка в това разкошно време.Затова първо да ви почерпя,пък после ще чета назад,дано само хубави неща сте писали.Днес с моето либе имаме годишнина-3 години.http://www.snimka.bg/?album;aid=549772Исках да му направя изненада и вчера поръчах тази торта в една сладкарница до нас,но тази сутрин той тръгва за Бургас и решил да купи малеби да занесе на приятели там,защото малеби има само тук,и като отишъл продавачката явно ни е запомнила,че сме семейство,и без да го пита изкарала тортата и му казала"заповядай",и той ококорен- newsm09"ама аз искам малеби:...хахаха,и така ми развалиха изненадата smile3511

Иначе с бебо сме добре,в понеделник бяхме на преглед,видях го...сладура:)))доки каза,че добре се развива,чакам с нетърпение да ни изпрати на 4Д,за да се запознаем в детайли с мъника  ylinfant

# 562

Аз съм за мястото и деня, но съм на работа до 18.00, затова ще дойда след това   bouquet

# 563
  • Варна
Ако ще е по-удобно да се уговорим за по-късен час.

# 564
По повод имената и аз да се запиша-в мислите си очаквам момченце и още не съм измислила име, защото съм на ФМ чааак през Декември, а не искам и да го кръщавам в мислите си и без това постоянно обяснявам нещо за него, той и т.н. ами ако е момиченце  EmbarassedИ сега ще ви изненадам имам готово име за момиченце -Елеонора.Ще я кръстя на кумата. Имах проблеми при забременяването няколко години и въпросът не се решаваше, беше ми много трудно да споделя с някого и един ден просто и казах, тя ме прати в клиника Щерев с шутове и забременях след два месеца, в момента в който видях двете чертички казах на мъжа ми "ако е момиченце ще я кръстя на Елена" Grinning Деже се консултирах в църквата ако се роди на празник /през Април не са малко/ и там ми отговориха ти си го обрекла и е по-важно да си спазиш обещанието Wink Хубав ден от мен  bouquet

# 565
Момичета, това за витамините и млечните продукти също е в сила и затова не трябва да се пият сутрин  Naughty Не случайно и на опаковката на Pregnacare пише, че се пият с основното хранене. Ако не ги приемате правилно, предполагам, че може да доведе до странични ефекти като главоболие и ниско кръвно, защото не се усвояват правилно всички минерали и витамини, знае ли човек. Аз ги пия от месеци и не мисля, че са ми повлияли отрицателно.

# 566
  • София
Здравейте и от мен!
Нашата мома (на 23.11.2010 съм при Марков и очаквам да потвърди, т.к предния път всичко много ясно се видя) също няма да е кръстена на никого. Не че имам нещо против традициите, но просто винаги някакси съм си знаела, че ако имам момиченце - ще е Ана. Даже се изненадах, когато таткото ме контрира с името, което пък той си харесвал - Ния. Не предполагах, че така ще се заинати  Thinking
Та сега сме между Ана и Ния, но ще видим кой ще надделее в крайна сметка  Twisted Evil само да ни е живичка и здравичка!
Аз за всеки случай си намислих и едно мъжко име - Боян, но това не сме го коментирали даже т.к. вече сме се нагласили за девойка.
Утре съм на женска консултация и ще ми взимат и кръв (за ПКК) та ще видим какво е положението с бебка, а и с нейната майка  Simple Smile

Така че - до скоро!

# 567
  • Варна
Много харесвам кратки имена. Имам познати с две близначки-Ния и Тея. Май само Рая и Сия не ми допадат.
То други няма..

# 568
  • Червено знаме 11:)
e.damyanova  и аз съм се спряла категорично на такова легълце,много е готино,изглежда удобно,а после май се трансформира и в бюро.В сайтовете го гледам 400 лв,проверих тук в Свиленград и е 350,за моя голяма изненада,защото по принцип тук е доста скъпичко.
Дани и Емо  Hug мила,не се ядосвай,никой не може да те разбере отстрани какво тие,бъди спокойна,сигурна съм,че си много добра мама smile3501
За спането,и при мен е ужас,ставам през 30 мин да пишкам,иска ми се по гръб,а нали не е хубаво,и спането се оказва кошмарно.
За чистенето,моята половинка много ми помага,и преди беше така,а сега още повече,пупу,да не оручаса..Simple Smile))
За количките,тази ще бъде моята,890 лева е,но мисля че си струва http://www.abc-design.de/bg/produkti/trikolki/3-tec.html
dru4ka   мила,честито сини гащи...нема да се плашиш:)),четвъртото със сигурност ще е момиче:))
За името,нашето бебче ще бъде категорично Божидар,едно че е буквата на майка ми,друго,че се почви в такъв момент,в който 5 доктора ми казваха Не забременявай за нищо на света,първо операцията,после 6 месеца пазене,после еди кво си,и аз се бях отчаяла,чаках да ми дойде цикъла,за да ходя на операция,и о чудо-не ми дойде:)))Незнаех да се радвам ли,или да плача,то си е Божие дело и аз съм се зарекла да се казва Божидар.
e.damyanova и на мен ми спряха фолиевата,стигало толкова,в 17та седмица

# 569
Djulia,   и след твоя коментар за легълцето, май повече няма да се чудя, и това остава за сега пълен и единствен фаворит Simple Smile За кратките имена, и аз ги харесвам, даже някога си мислех, че ако имам дъщеря ще я кръстя Ния - много харесах името от "Железния светилник" на Талев, обаче се оказа, че това идва от Евгения, а пък нашия татко е Евгени, а пък той не иска да е на него и така ми попари надеждите, за това си измислих Дамяна Simple Smile Само се чудя как може да и се казва на галено, но първо да видим какви ще са гащите на 100 %, пък после ще го умуваме пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт