Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 473
  • 674
  •   1
Отговори
# 570
И аз чета тука имена и умувам,че моя мъж и той една претенция,няма да ми е лесно,а и пола незнам още.Чак декември къде е.

# 571
  • Свиленград
Djulia честита годишнина.Сетих се за коя сладкарница става въпрос и двете продавачки ги познавам, едната дори живее близо до нас. Според мен се е получила голяма изненада.
А за имената още не съм решила, но ми се иска да са хубави български имена, само че още не знам цвета на гащичките.

# 572
Момичета, ето ме и мен най-накрая.
Радвам се за dru4ka и се надявам и тя да е щастлива от факта, че е родена за мъжка майка Simple Smile. Виждам, че има нови мами и това много ме радва. Мони пише вече, значи е доста по-добре.
Не знам при вас как е съотношението със зодиите, но при нас голям пожар се очертава-аз съм Овен, таткото Стрелец, а надявам се мъника че си се роди на време и той ще е Овен. Голяма лудница ще е.
Някой ще ми помогне ли да си избера хубаво мъжко име. Преди бях сигурна, че ще се казва Симеон, но сега вече пък съм сигурна, че няма да си кръстя така детето. От доста време знам пола на детето, но име не мога да си избера, а и като се има предвид, че не се съобразявам на кого да го кръстя.
Някоя мама беше писала, че количката Hauck Condor е доста евтина може ли да сподели каква и е цената, тъй като аз все още не съм ходила по магазини за колички, а и не знам дали я продават в Стара Загора.
Май се отплеснах много. Прегръщам Ви всички Hug и до скоро.

# 573
Здравейте дами   bouquet,

Дааа, доста време не съм писала, толкова дълго, че няма шанс да ви изчета, но се надявам само положителни емоции да сте споделяли.
Видях, че обсъждате имена и бих се върнаа назад да почета, но сякаш ми се ще да разбера каквъ пол е това бързо развиващо се в мен бебче. Върви седмица напред.....ами.... както - така, само да сме добре........ Аз пол незнам, но дали ще се сбъден съня ми за момченце? Нямам предпочитания вече, просто защото нищо немога да променя, иначе на още една женка много ще се зарадвам, но искам да знам.... и в тази връзка следващата седмица съм при Марков на 24.11. от 15.40.... помня някой каза, че е след мен от 16.00, но кой  newsm78. Ще се радвам да се видим там, събота, и когато и да е....  Hug и много съм емоционална....ууу, направо аз не се трая Simple Smile

# 574
  • Червено знаме 11:)
Djulia честита годишнина.Сетих се за коя сладкарница става въпрос и двете продавачки ги познавам, едната дори живее близо до нас. Според мен се е получила голяма изненада.
А за имената още не съм решила, но ми се иска да са хубави български имена, само че още не знам цвета на гащичките.

Мерси!!!Аз веднъж поех ининиативата,и пак не стана:)))Ти как си,какво стана с мъжа ти,там дето на работа имал колега със жълтеница,всичко наред ли е?Надявам се да.Дано да имаш момче и момиче Peace

# 575
Здравейте и от мен.За имената аз нямам вариант-моята фамилия не е българска и никак не и пасват типичните български имена.Имаме няколко варианта за момента,но ги обмисляме.Аз не си кръщавам децата на никого-предупредила съм още с първото.Искам да е нещо свежо,да се изговаря лесно и да звучи мелодично .
Djulia,аз си бях харесала същата количка,но в оранжево и черно,но като видях ,че е почти 14 кг. и се разубедих.Дизайна и е чудесен,но явно са прекалили с конструкцията.Цената също е супер,но аз ще се въздържа.Харесах едно Джордани,но нямам познати с тази марка и се чудя дали са добри.А това с изненадата е много гадно,но пък  мъжът ти определено е бил изненадан и то от сутринта. GrinningТака ще може и той да измисли нещо и да се подготви Wink
Изненадана съм от инфото за млечните продукти,които възпрепятсват приема на желязо.Смятах,че точно сега трябва да наблягаме на тях,защото се формират костите,зъбките на малките...Аз пия почти всеки ден отвара от коприва,но хапвам и доста млечни.Всеки ден приемам пчелен прашец и само в к.мляко ми понася...почвам да чета по темата.
Дуручка,ще бъдеш като принцеса някой ден сред всички тези мъже,а и вече си свикнала с особеностите им.Аз с първото много исках момче,но уви.А сега исках да са от един пол,но пак не ми се уреди въпроса..абе здраве да е.Желая ви спокоен и усмихнат ден момичета!

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 16:00 от Erria

# 576
Erria, проблемът не е да се избягват млечните продукти, а да не се приемат с витамините по едно и също време.  Peace

# 577
Момичета,някой ще прави ли новата тема или да се заемам???
Аз ще започна сега,пък ако някой иска да я прави-няма проблем!

# 578
Зравейте и от мен,
ние за име спорим ,Александър или Ивайло.Вече си имаме Георги и Даниела.На никого не сме кръщавали децата ,просто имената ни харесваха!
И аз не вземам вече нито витамини ,нито фолиева киселина,спрях ги и гледам да ям повече плодове.И аз също ям много прясно и кисело мляко,всеки ден...
За копривата тук е много трудно да се намери,трябва да се поровя в кои други продукти се съдържа желязо.
Дручка,честито ти поредно момченце,нали знаеш ,каквото ни писано това,само да са ни живи и здрави!Аз ги имам и от двата пола,но да ви кажа сина ми е силен,грижовен и много ми помага ,ама друго си е да си имаш и момиченце Grinning
Хайде оставям ви  и само за хубави неща да пишем !

# 579
  • Свиленград
Djulia при мен засега всичко е наред.Всяка седмица ходя да се изследвам и резултатите са отрицателни, билирубинът ми не се покачва значи няма опасност да се разболея остана ми само още една седмица и последно изследване и съм минала проблемния период.Просто за информация нещо което не знаех но вирусът на  хепатит А не можел да премине през плацентата и не увреждал плода, а само той се предава по въздушно-капков път.И аз много се надявам на момче и момиче, но след толкова години чакане ще се радвам само да са живи и здрави.

# 580
Здравей те как сте днес, искам да попитам ще имали среща за софииските мами

# 581
ludi4ka , аз бях писала за тази количка - можеш да я видиш тук -http://www.kolko.bg/bg/hauck-condor-bg/p/1179465. Идеята ми е че на фона на останалите е сравнително евтина и се чудя за сметка на какво е  newsm78 Червеният цвят не ми допада особено, но се надявам да я има и в нещо по свежо и по - мъжко де Simple Smile А иначе ако наистина е добра и целият комплект е на тази цена, би било страхотно  Joy Дай мнение по въпросите, ако имаш възможност.

# 582
Ох забравих и за още нещо,
страдам от страшни киселини Cry Cry,
особенно вечер като легна направо умирам.Помагайте ако знаете как!

# 583
e.damyanova моя приятелка ползва Хаук Кондор, нейната е черна, честно казано не е много доволна, количката със зимния кош особено и бебето вътре е тежичка, колелетата започнаха да скърцат и да се кривят, но това може да се отдаде на прекрасните ни пътища и тротоари, иначе като цяло количката изглежда добре и ако изключим тежестта и е удобна  Laughing

# 584
 Embarassed срам не срам -ето ме и мен. Не съм писала от сто години, но така е кат всичко чака само мен... Пък и последния месец при нас се редуват сополи-възпалени уши-сополи...
В началото и аз имах едно леко зацапване, но с Утрогестан и малко повече почивка(до колкото това е възможно с диво овне в къщата) всичко отмина. И ние още не знаем пола, `щото човечето на последния преглед само се въртеше, а накрая даже и ръчичките си сложи между крачетата( ми така де- като не разбираме от намеци- срам го е да го оглеждат така)
За имената- И ние не кръщаваме на някого конкретно- просто името трябва да звучи добре, да ни хареса и да е лесно за иговаряне на повече езици- не се знае къде ще го отведе детето жизнения му път.Имаме един списък от предишния път и като се изяснят нещата с пола ще го мислим по-задълбочено.( само да вметна, понеже забелязах едно малко несъответствие на първа страничка- това ми е трета бременност, второ дете...не че е толкова важно)
Преди да купиме количка то беше едно проучване, едно ровене...накрая купихме нещо съвсем различно- просто защото когато я видях и пипнах на живо ми хареса. Hauck Esprit Expedition Тежи 10кг. Има дебело порт-бебе, на което дъното и стените са с твърди плоскости. Тях може да ги извадиш и става дебело чувалче.Три позиции на облегалката, вкл. напълно легнало.
 мммм    newsm78  ще се включа по активно, но първо да вляза в час с обсъжданите теми. За сега ви пожелавам приятна вечер.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 18:04 от i√k@

Общи условия

Активация на акаунт