Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 487
  • 674
  •   1
Отговори
# 75
Добре дошли на новите мами. Ше ви добавя на първа страничка Simple Smile  Вадада, сложи и едно А след Ч  Laughing  Аз пък ям каквото ми се дояде. Преди малко като ходих до магазина ударих едно сладоледче на връшане - добре ми дойде. Освен това в тестените изделия има много вит.В и фолиева киселина, така че явно организма си го иска и затова ни се хапват мазни банички на закуска.

# 76
  • Свиленград
mishelaa добре че си ти , ама и аз нищо не мога да направя от първия път като хората Grinning

# 77
И аз да се запиша в новата темичка:)Добре дошли на новите мами Hug
За килцата и аз съм с 4 от горе леле какво ще се прави с това темпо незнам Laughing
Нямам търпение да пазаруваме за бебчо но още е много рано,а какви неща има само малее ooooh!

# 78
  • Пловдив
Леле, колко съм изостанала- и нова темичка сте пуснали докато изчета старата!
За Фейсбук не ме бройте - аз и тук едва смогвам, по-нататък ако размисля ще ви се обадя  Wink
За качването - миналия път +25кг, до сега +6 и с огромен апетит- като излезем на целодневна разходка съвсем се изпускам (то навън освен нещо тестено друго не успявам да хапна), прежалила съм се с килограмите, ще свалям после (само бебо да е добре и да не се вкарвам в някакви мании за режими, че по принцип не успявам да спазвам и само ме стресират).
за пазаруването- ами аз и количка си взех вече, и дрешки един вагон още освен от баткото, така разхвърлям разходите, пък и си разпускам нервите , дето са ме налазили напоследък (така или иначе бях решила да си приготвя всичко до края на 8я месец и да не чакам ннякой да пазарува вместо мен този път, че имам горчив опит от преди това). Сега и шкафче към кошарата мисля да си поръчам, че преди година я правихме без и сега смятам, че ще ми е улеснение, а и твърд повивалник да си взема, че си спомням още болките в кръста от първите месеци с това навеждане при повиване. Така че април живот и здраве смятам да съм приготвила всичко и само да чакам спокойна бебо да се появи когато реши, пък за между другото все ще имам какво да му взема ако ми се пазарува пак така силно, както сега...
За депресията - докараха ми я в родилното, като не можаха да ми помогнат с кърменето и ме докараха до огромни рагади още на втория ден, а и ме побъркаха с тоя график на даване на мляко от шише под час с ревящо бебе гладно на ръце, иначе не вярвам пак да имам проблеми (вземам всички мерки) и дано ми се размине сега.
За сърбящи зърна- Лансинох ми помогна много, страхотно омекотява и предполагам ще облекчи, но е доста скъпичък ...

# 79
Айде да се запиша и аз. Благодаря за отговорите за шезлонга. И поздравления за хубавата темичка Simple Smile Искам да попитам мамите в чужбина (а и другите, които знаят), да посочат онлайн магазини за колички и подобни, че да сверяваме цените.
Благодаря и хубава вечер на всички

# 80
Да се запиша и аз за днес....Не съм ви чела,че не остана време...Цял ден само се ядосвам,после пък във фейсбук и то не остана време,но гледам за килограми си говорите...Аз съм качила почти 6 килограма,ама не е чак толокав зле,въпреки че до 9 месец може и да се търкалям чак...Така както е тръгнала работата...
А и да се похваля,моето мъжле се прибира на 27.11 Flutter

# 81
Здравейте мамита,
Аз отдавна не съм писала, но моят малък звяр само като чуе тракане по клавиатурата и веднага се строява да пише и той. В петък бях на ЖК и доктора измери бебе 21 см и 340 г, което ми се вижда много, но не ми се търсят таблици да сравнявам. За килата съм +3 от началните, но пък бях свалила 2, така че съм си трупнала 5. ето едно калкулаторче на килограми http://www.indiacurry.com/women/pregcalc.htm , много го харесвам, но предния път хич не можах да се движа по него.
Надявам се всички момичета с проблеми и неразположения скоро да забравят за тях и спокойно да се насладят на остатъка от бременността си  Hug

# 82
айде и аз да се запиша днес,че както каза Мони,работа после фейса и не остава време за всичко.а и багажи събирам,че утре пращам по един бус.и ту ще кажа,за тези които не са се включили във фейса,уговаряме се за софииска среща на 20.11.ще се уточними пак ще кажем в колко точно.

# 83
а сетила съм се Ваня Свет не е писала отдавна,а и едно майче от Канада и сладурката от Граф Игнатиево

# 84
Дели,абе и аз съм се присетила за тях двете,ама има и още мамчета дето не са писали,дано всико е наред и скоро се включат с новини...

# 85
Момичета съвсем оплетох конците между групата фейсбук и тази  Laughing  hahaha Вече не съм сигурна никога кой кой е.

Днес е голям ден защото съм на 95% сигурна, че усетих бебчето. Беше много по-различно от газове и леко ме потупваше точно както усетих в началото и първото бебе Whistling

# 86
Иве и аз се обърквам,ама затова имаме линк с истински имена и никове във фейса,та да се разпознаваме,поне най пишещите Grinningно искам да кажа,че като цяло сме изключително активни.БРАВО на АПРИЛКИТЕ smile3501   bouquet

# 87
Ей ме и мен.Седя и чакам резултати от сис.Междувременно ви изчетох.
 Добре дошли на двете нови момичета!
Сега ще мина през фейса да ви видя,макар да не съм му голям фен.Добре,че групата е затворена и няма да се вижда от останалия свят.Че там си е като секс пред много хора  Mr. Green

# 88
Във фейсбука софийските мами се уговаряме за среща. Моля, включете се с предложения. До сега предложението е 20.11 (събота) пред НДК (отново) и после Кривото в подлеза (отново  Wink). Часът на срещата е 15,00 ч. Пишете дали ще се включите.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 21:41 от Natali_

# 89
Нати,както писах и във фейса,аз съм там,но нищо не мога да коментирам,понеже въобще не съм запозната кое-къде е в София и дали е хубаво,така че се доверявам изцяло на вашето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт