Рита мъничко детенце в АПРИЛСКОТО коремче

• 21 492
  • 674
  •   1
Отговори
# 90
Петя,дано пак ни зарадваш с хубави новини  Hug
Добре Дошли на новите АПРИЛКИ все така да си се множим  Hug

Аз имам шезлонг от малкия и съм много доволнааа много хубава работа ми свърши,а и не са скъпи Simple Smile
За повивалник имам,но направен по пръчка и е огромен и все още го ползвам и наистина е голямо улеснение  Hug

# 91
За шезлонга-аз съм супер доволна,нашия беше с мелодии и вибрации и Бела много бързо се успокояваше в него.На Ивон шезлонга си беше най-обикновен и нямаше такъв ефект Peace
За повивалника-аз съм в чуденка дали да купувам,понеже много бързо умаляват и бебоците не се събират там,освен това аз съм купувала 3 и трите се късаха отгоре още на втората седмица,повече съм ги преобличала на спалнята...Но пък зависи все пак от повивалника.

# 92
Добре дошли на всички нови коремчета   bouquet
dix6, този калкулатор за килограмите изобщо не го харесвам! И преди това го гледах, ама аз по него вече съм свръх плюс! Намерих си един Калкулатор – Наддаване на тегло от bebeimama.com. Много по-приемлив за мен  Joy Joy Joy Joy

# 93
Хахаха,Дидииии,за тебе не се и съмняваме Joy

# 94
Хахаха, ако има три мамчета, които не са повръщали изобщо и са в нормите, които калкулаторът определя, ще призная, че съм в грешка  hahaha Но няма да правя диета заради него де  Laughing

# 95
Понеже с този Фейсбук не мога да следя нишката пуснах една темичка за предстоящата среща предложена за 20.11. Ето темата в Календар http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540550.new#new. Моля всички желаещи да се запишат Simple Smile

# 96
За съжаление новините не са добри  Cry Хормона е паднал на 300,което значи край на надеждите.Сега само остава да продължи да пада и сама да се изчисти като спре хормоните.

# 97
Петя, много съжалявам. Дано има надежда за тях.

# 98
Хахаха, ако има три мамчета, които не са повръщали изобщо и са в нормите, които калкулаторът определя, ще призная, че съм в грешка  hahaha Но няма да правя диета заради него де  Laughing
Диди,мен ме включи в бройката  smile3534 Не съм повръщала нито веднъж и съм минус 2кг.
Chоrle вече се съмнявам.

# 99
Божееее, Петя  #Crazy Е, как става този номер, ти не ядеш ли?! Ама в нормите на калкулатора ли си, а, а? хахаха Не му вярвам аз на него и това си е  Joy

# 100
Калкулатори ??? Ами, всеки организъм си има различен метаболизъм. А и наистина има значение как си стартирал и дали по принцип теглото ти варира. Аз например от гимназията бях 63 кг близо 6-7 години. След това спрях цигарите и вече почти две години съм 65 и не мога да държа диети - не отслабвам, но и не надебелявам. още не съм качила нито кило, но явно просто ще стане в по-късен етап на бременността.
Между другото тези калкулатори за пола са супер смешни - всички ми показваха момче, а то - девойка Simple Smile но все пак са забавни, де  Rolling Eyes

# 101
Ето моето предложение за тема: АПРИЛСКИТЕ коремчета растат, овненца и телчета в тях се веселят hahaha

# 102
Диди,много ми хареса тоя калкулатор,твоя,че съм си чудничко в нормата newsm44

# 103
Да се похваля и аз!Вчера бях на преглед,всичко е нормално и се видя ,че ще трябва да купуваме сини гащички:)Нареждам се и аз до мъжките майки.Малко множко станахме май и ще трябва по бързичко да се оглеждаме за снахи Simple Smile

# 104
Честити сини гащи Ася 81,много момчета наистина станаха  :о:.
ох този калкулатор трябва да съм 64 за тази седмица ,но аз съм 70 боже плаша се вече . Wink
сега като се замисля може и мартенчета да си имаме ,тези които са напред за 1 2 3 ,едва ли ще дочакат април месец  Grinning.
аз от 20 април станах на 17 изместиха ми термина ,не знам защо се си мислящ ,че ще родя на 1 април или на 15 тези двете дати са ми в ума ,да доживеем ще видим .
Пети много sori мила за сестра ти ,а всички много се надявахме.
момичета с нетърпение чакам април ,имам познати бременни за януари ,и февруари и тайничко им завиждам ,че по напред от мен ще се срещнат с бебчетата си си та си .
многооооооо бавно ми минава времето на ФМ съм чак на 30 ,но мисля на 15 да отида да си го видя ,че едвам издържам вече  Sad
двата дена нямах главоболие и таман викам е отървах се ,но тази нощ се завърна отново .
за Фейсбук Нели Стоянова ,там не знам ако някой иска нека ме добави ,наистина не съм в час .
ай де милички толкова за сега от мен  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт