25-та младежка бригада по магребско се подвизава!

• 48 923
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Рали,честито!Да сте живи,здрави и щастливи!
Знам как се чувстваш. ConfusedПовечето от нас сме минали по този път.
Аз,като се сетя,какво ми костваше да съобщя на нашите....и сега  ми става зле.
Първо запознах майка ми,той я омагьоса,  Mr. Green и после и татко,но мина мн.време.
Успех! Hug
Делтичка,ще стискаме палци на батко! Praynig Кураж!Господ да е с него! Praynig
Изи,щракай,ще ни бъде интересно да гледаме.
Далка,прави си елха,хич да не ти пука!Ето можеш да ме дадеш за пример. Mr. Green
Ние всяка година си правим и даже мъжа ми я купи още първата година от Карфур.
Бейче,в киселото зеле се слага Натриев бензоат.Без него дали ще стане? newsm78
Марси,как вървят изпитите? ooooh!Ние тази седмица сме на устни,а др.са писмени.

# 136
Привет   bouquet
Делти, стиснати палци и много положителна енергия за Батку
Дидонка, надявам се да стане и без натриевия бензоат.Този човек с когото говорихме каза само за сол.Заредих го и аз зелето вчера сега само стискаите палци да стане  Laughing.Ще кажа резултата  Peace
 Вчера като последен учебен ден минал добре.Започнал е даже да произнася някои думички на френски доста чисто- като тата.Преди беше по- скоро тати отколкото тата, и явно вече прави разлика между тата и тати.
Тук е ужасно студено- вчера даже на косъм се разминахме с дъжда когато ходих да го прибирам Тамир.Дано презпочивните дни да се оправии да е поне без дъжд и вятър.
Рали  Hug
Момичета имате ли новини от Файма? Притеснявам се- дано да са добре и проблема да е нета  Praynig Praynig Praynig

# 137
  • Varna
ДИДОНЧЕ, БЕЙЧЕ Hug Hug
И на вас по едно голямо и силно гуш за подкрепата  Hug Hug

# 138
  • по пътеката
бел4е, верно застудя от в4ера! аз 4акам да излезе  по добро зеле, 4е е едно зелено твърдо и като трева! ина4е исправя  оная парената туршия, но има време за нея! бел4е, защо на френски го у4ат в градината? нека да по4ва арабския! той ще му трябва приоритетно! мойта позабрави френския, защото поспряхме да й го говорим ,добре поне,4е гледаме само френска тв, 4е да слуша поне! другата година ще по4ват английски и френски наведнъж , е те  тогава ще ни се тели вола, като ги знам как преподават езици! дано попадне на даскали поне, това си е късмет! ако вали при вас, то и при нас ще дойде до утре!по-интересното е,4е мъж ти май работи с един татко тука на едно другар4е! в4ера и той заминал за пустинята ви! там работи месец и после пак тук ! явно караме на разменни на4ала за работниците, тук идват алжирци , нашите отиват там!
рали, смело и директно с топли думи и дипломати4но, но без да оставяш много избор за мърморене! 4овек трябва да може да защитава изборите си! аз хи4 не оби4ам криенето и никога не съм го правила! дано и моите да са попили от  мисленето ми!
дидонке, у4им по-малко  и ходим да се изпитваме! едва ли ще сме доволни, 4е нещо им куца системата, нямаме инфо за нищо, успоредно се правят оралните и писмените, казват ни ги ден за ден, тоест  няма време за нищо! и то4но при тази офанзива на малката й се играе  най-много! а и е много разсеяна, в4ера ме урна да правя схема на килим, просто 1 4ас рева като , до криза се докара, 4е е загубила  проекта! е,  добре ,4е ми го показа един път и знам за какво и де ре4, го направих на  приближение! отиваме на даскалоо и питам едно детенце, ами майка й пък хи4 не го е виждала даже, но детето каза ,4е у4ителката им ги е прибрала! леле, идваше ми да я отстрелям  моята! блекута ряпа да яде! и вика да не я пея на другите и на баща й! ама съм гадна и за да спра ексцесиите от сорта я изпях! другият път да гледа да посмее да ми къса сърцето с подобен пла4 и ще остане като лъжливото ов4ар4е без проект!
има много деца супер амбициозни , в4ера бях свидетел на едно първола4е, как се нервеше ,4е има  6- ! как можело да е  по- малко от макс!и се ядосва като голям 4овек!
делти4, едно голямо гуш и една голяма благодарност ! батко ще го пази бог, дано да е в по-топлите морета, да не мръзнат на север! Hug Peace Praynig
далке, пускай да ми топлиш о4ите с хубави неща, то и ме4тите са  добро нещо! не само надеждите!  Peace
на вси4ки прятен ден, дано да не е като казват гадно време по бг земи! Whistling

# 139
Марси, в тази градина програмата е така- сега на малките се говори на френски.Когато преминат в класа за подготовка преди училище тогава има занимания по класически арабски.
 Точно вчера си говорех с директорката викам боже какво ще го правя моят с този арабски класически и тя ми обясни че си имат занимания по арабски класически, но това за по-големи. Иначе алжирският диалект ще го научи при всички случаи,няма да остане ненаучен.Сега точно в тази възраст много не ми е зор за диалекта им.
Видях едно второкласниче как се мъче6е с арабски класически при все че му е говорено само алжирски  Peace

# 140
  • Varna
Малеееей, като ви слушам, направо гледам ей така #Crazy
Дано дечицата ви се справят newsm10, че много трудно, много....

МАРСЕЛИНКА Hug
Бате не е по моретата мила, при мене си е. Но ти благодаря, че го пращаш по топлите морета. Поне месец още ще си е тука.

# 141
Ето ме и мен...
не смогвам тези дни-девера ходи на шофеорски  курсове и аз търча сутрин при етървата да не стои сама,не е родила още
после-обрато към къщи...а Райчо тези дни се е вкарал в едни нери...направо си е изпитание за всяко човешко търпение Sick
Тук настана лют,сух студ...преваляха снежинки,но за жалост не напрупаха като в Лондон

Бубе-страхотна новина..добро Начало  bouquet Hug някой път няма нужа от много-много обяснения....докарвай си хабибито-пък то обяснението само ще си дойде Heart Eyes
в тоя ред на мисли....имам си елхица-ама изкуственна..мъничка,зелено-беличка

Марси-ще снимам,отвориха Коледните базари...ама студ,студ..то ти замръзват пръстите докъто щтракнеш.чакам малко да поотпусне и да се разходим...пък и имам нещо наум-ако е писано ще стане много приятна Форумска Blushизненада  bouquet

За Фаимето-мисля че проблева е в нета...чатихме преди два дни и тя предупреди ,че  няма постоянен нет

Бейче-много е хубаво,че започва с френски.Веднъж ме беше питала защо на Раян тук му говоря на френски-точно да го научи...а и аз да го науча.Другаря е започнал така-във френска забавачница-пише и говори много правилно.Аз съм завършила една обикновенна френска паралелка с Разширено изучаване на езика-и определено не ми е достатъчно...А искам -покрай Раян да се доизуча.За бълграският език- не се притеснявам...колкото-толкова...да говори с брат си и сестра си сносно,пак ме устройва.Не мисля да го записвам на нашите  училища тук.За арабския-същата работа...колкото-толкова.
заради нашите напъни да му говорим и да го учим  отрано на трите езика...че накрая едвам-едвам проговоря и то на негов си език..а вече е почти три годишен!

Изи,бубе,Делте-за мен ще е много интересно и приятно да видя снимки от Коледна България.
Без значение какво -стига с нещо на вас да ви е направило впечатление да го снимате
и разбира се...да искате да го споделите Hug

Всяка  година тук-като захване студа и Червения кръст започва да раздава на бездомните топли наптки и одеала.толкова време вече тук-да си призная като видя клошарите наметнати и с димящ чай в ръце ...усещам че зимата идва.Много силно впечатление ми правят-Първо те,а...после Бляскавите витрини.Срам не срам...ама социалистическо Чедо съм-не съм навикнала на гледката на бездомни хора ...и като ги видя или се вторачвам в тях или обръщам глава на другата страна.А французите не са така-те се заговарят с тях,не изпитват това вътрешно стеснение,каквото имам аз.

Айде стига съм се отплесвала...
много  Hugза Всички

Делте-писали сме по едно и също време...За Бати-морална приятелска подкрепа и от мен..пък макар и на Топличко при Теб

# 142
  • по пътеката
delte, ne sam ti prochela posta za operaciite, lele, po-toplo ot more mu prastam, edna goliama pozitivna vylna! pak sam bez kirilica!!

# 143
  • Varna
ДАЛЧЕ,
И тука има бездомници, и аз като тебе ги гледам със свито сърце Sad Тука до нас имаме един, на който му давам дрехи от Бате. А те са много запазени, моят много си пази нещата. На химическо съм ги давала или аз прала и огладила. Но при нас не им дават чай, камо ли одеала.
Благодаря ти Далче и на тебе за подкрепата. Като гледам колко другарчета му пожелавате късмет, тия доФтури, направо на магия ще му направят опИрациите Wink Laughing
А, аз ще видя какво да снимам. Дано ми направи нещо впечатление тука.
Иначе тука при нас цял ден една мъгла със нож да я режеш, но поне не е студено. От такава мъгла косите ми стават още по къдрави и хубави, а лицетУ, напраУ светва Wink

МАРСЕЛИНЧЕ, Благодаря Hug

# 144
  • по пътеката
не знам доколко следите новините от  мароко и проливните дъждове, които са отнели живота на доста хора, някои са деца ,повле4ени от  мътните води ! дъждът в каза е  бил 178 мм! гледах видеоклиповете, правени от о4евидци, страшна работа е стихията дали от  вода или огън! та и в израел се е развихрил огънят, много хора и там умрели! Praynig ooooh!

# 145
ДЕЛТЕ успех с операциите на БаткУ  Praynig Ако имаш нужда от нещо свиркай - ако мога ще помогна. Всичко ще е наред  Hug
МАРСИ лоша работа това с Мароко. Бог да даде покой на загиналите, а другите да се справят с положението.
РАЛИ бъди смела и се бори за любовта си - това не много хора могат да го направят за съжаление.  Hug
На всички магребинки  Hug

# 146
  • Varna
НИКИ Hug
Благодаря ти мила Hug
МАРСЕЛИНКА-
Нищо аз не съм чела или гледала за Мароко. Виж показват такива наводнения във Босна и Херцеговина. Тази сутрин гледах и слушах. И за големите снегове и студ в Западна Европа.

# 147
Марси, в Мароко е от началото на седмицата така- преди да замине мъжът ми гледах с него един репортаж.Беше някакъв кошмар.
Днес при нас прехвърча и град- за около 5- 10 минути падаха ледени топчета колкото лещени зърна.

# 148
За Израел ми е тежко ,че много млади са жертвите.
следиме тук събитията-...то по-скоро някой следи да не го настъпят по мазола и да се каже-атентат,а друг ...просто се надява по-скоро да се потуши стихията

за мароко,босна и херцеговина- също неприятна стихия.
мир на починалите в тези бедствия!

Дано България посрещне празниците без такива катаклизми Praynig Praynig Praynig

# 149
  • София
За Израел ми е тежко ,че много млади са жертвите.
следиме тук събитията-...то по-скоро някой следи да не го настъпят по мазола и да се каже-атентат,а друг ...просто се надява по-скоро да се потуши стихията

за мароко,босна и херцеговина- също неприятна стихия.
мир на починалите в тези бедствия!

Дано България посрещне празниците без такива катаклизми Praynig Praynig Praynig

Божа работа !
В България днес има порои на много места и ситуацията е доста усложнена.

За Израел да спре там пожара и да няма повече жертви, че ей на чета в другата тема било загинало 16 годишно момче от доброволците. Значи после да си правят разследване кое от къде е дошло и защо. Ама пък извинявайте ако е тероризъм да изгориш ти толкова годишна гора и да унищожиш толкова млади хора това направо вече не знам как да го мисля и да го възприема.

Общи условия

Активация на акаунт