25-та младежка бригада по магребско се подвизава!

• 48 671
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Дидонка, Честит Празник на порасналото ви момченце!

Да е здрав, послушен и да ви носи много радост и поводи за гордост!

Дядо Хаджи, благодаря ти за информацията! Пиши още, когато имаш време!
Фаимка, успокоиха ли се при вас нещата? Много неприятно, дано не се повтаря! Praynig Praynig Praynig За какво е конфликта?
Бейче, браво на момченцето ти! Щом е спал значи все пак е бил спокоен. Още му е непознато новото ежедневие, но покрай децата ще се заиграва и ще свикне. Hug

# 106

За Алекс  Hug  bouquet
една силна карта Ю Ги О Wink

# 107
Дани   bouquet Честито ти пораснало момченце!
 Алекс, да е жив и здрав и дълъг и щастлив живот !
 Скромен подарък виртуален от мен- таткото да се погрижи да стане реален  Wink

# 108
  • Varna
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  
НА АЛЕКС, С ПОЖЕЛАНИЕ ДА Е МНОГО, МНОГО ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕ. ОСТАНАЛИТЕ КАЧЕСТВА, КОИТО ВСЕКИ ПОЖЕЛАВА ТОЙ ВЕЧЕ СИ ГИ ИМА, НАШИЯТ МАЛЪК ДЖЕНТЪЛМЕН. Hug

И за мама Дани  

БЕЙЧЕ, Hug
Душе, няма начин да не ти е тежко за Тамирчето. Че то на мене ми беше тежко като го оставях и то сред деца които говорят неговият език. Ревях навънка като излизах. Припомни ми ти тази сутрин ония времена когато се адаптирахме към детската градина и двамата. Мога да ти пожелая да имаш сили, а на Тамирчика да случи на добри другарчета и Госпожи Praynig
Иначе подредихме. Ние двамата сме много бързи, не обичаме да се моткаме. Но мой ще мятаме и спалнята newsm78 Да е навсякъде със нов ламинат. Пък спалнята е моята стая. Видях на едно място страхотен ламинат, но там като чуха, че апартамента е със мебели, а и има някои места където явно за тях е сложно или пък не им се прави по сложни неща, малко се дръпнаха. Но за спалнята няма сложнотия. Така, че пак намерихме много хубав ламинат, който ми хареса, но другият ми остана във душата.

ФАЙМИЧ Hug
Какво става там при вас бе Душата? Успокоиха ли се нещата?
Бате както е ходил сто пъти във Израел, значи няма да го пуснат да пътува никъде из Магреба а newsm78

# 109
  • София
Делта, отива сменя си паспорта и после няма проблеми. Те няма от къде да видят в новия, когато са му чисти страниците, къде е ходил и  какво е правил.

# 110
Привет,
искам да ви поканя на моето пътуване из Ориента :

http://colourmagicp.blogspot.com/2010/11/blog-post_25.html

Дано ви хареса, а и дано съм предала всичко точно- все пак инфото е огромно и човек не може да запомни всичко...

# 111
Делти , вчера направо се чувствах ужасно  Confused.Все едно си бях изоставила детето. Но идеята е че за него е по- добре да е с децата.Нормално е да съм му омръзнала като компания. Пък честно да си призная и аз искам малко да си почина/ да мога да свърша работа - да изчистя къщата на спокоиствие, да напазарувам на спокойствие/ абе все неща които са ежедневно задължение .
 Сега когато дъждовете се настаниха почти постоянно не мога да извеждам Тамир с мен да пазарува.С него пазара се удължава/ отнема ми ужасно много време+ не мога да нося и него и торбите/, не винаги успявам да купя всичко и т.н.
 За пътуванията на бате по магребскомисля че той е по друга процедура - техните мориашки паспорти са друго кино  Thinking.така си мисля   Peace.
Файме как сте със Софи? Доктора как е ?
Далче готов ли е париж за коледа- като личен кореспондент от цжентъра на събитията чакаме включване - подобаващо и изчерпателно  Wink  :hug
Марси, рали, Дани, Хаджи, Близначкови и всички не спомената  минете и драснете по някой ред   Hug

# 112
  • по пътеката
дидонкова, само най-хубави пожелания за алекс! на патерица малко тук, но пуснах в скайпа навреме ,не знам засе4е ли го! и да ми нащипеш малката софи! бузанката на леля!
белби, слушам и минавам и пиша! тази сутрин се прибрахме от сватбарски маратон! не съм спала от 36 4аса, само на прибежки 1.30 4аса и 10+10 минутки! но съм наистина  страхотен боевик, 10 мин си наложих 10 минути спах ,4е и детето е сутринта на даскало и трябваше да го дигам, та изобщо не съм лягала сериозно! като винаги супер неглиже  организация, оказа се ,4е нямали  кола за булката , а тази булка се оказа,4е трябва да си я закараме като сме се хванали и до тунис! та 6 4аса път напред назад! мъж ми как издържа цял ден да се занимава с булка, обли4ания, при4ески, гримове, накши, нам си какво! то младоженецът и компания като ги хванал един дъжд на високото ,за малко да си минем без жениха! този младоженец ,защото са 4 моми ве4е задомени в това семейство  -аз си ги наглеждам- ей този де, страшно ми стана  по душа, 4овек ,който през цялото време се усмихва и танцува като луд ,държи се като ,4е сме му роднини! както казват франсетата прави топло на сърцето(стопли ми сърцето) ! ние се готвим като дидонкови за изпити и сме оле- мале под стрес, майките направо лудват по това време! на  дребос, гледам да не му създавам болни амбиции и сърцепретупване, 4е какво го 4ака до бака, ще удари психозата!
файме ,не съм имала време да про4ета какво става по твоите земи, но е ужасно, като имаше тук паника покрай едни наглеци ,дето пушкаха за тероризъм си беше бая  страшно! делтето го изпита в истамбула! дано се възстанови спокойствие, 4е ако стане както казваш, мда-лошо!
белби, корава "арабка" си щом си го пуснала сам сами4ък по цял ден! ама верно мъж гледаш, не цвете!
делте, и аз свърших,но ми се телна вола от 4истене и раз4истване! понапукаха стените и мивката, ама нали трябва да имат пак поле на действие!  
дядо, много интересно ми е, някои неща ги знам , други не,трети позабравила, добре  ми опресни диска!
 Hug
рали, не се карай на закърнелите мозъци, те нямат оправия!  Crossing Arms
има сигурно още да пиша ,ама трябва да ходя да прибирам у4ени4ката, 4е натоварено, ей!
много грип и много болни при нас, да не кажа, 4е на 100 -1 е закрепен и повтаря! мутира ли, какво, но от както писах на дядо, 4е сме болни, никой не се е оправил напълно! Tired
лек ви ден и поздрави от тук! Hug Peace

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 18:49 от marsy

# 113
Благодаря ви за хубавите пожелания!   bouquet  bouquet  bouquet
Бейче,уцели точно в 10-та! Wink Това е любимата му кола,освен ферари. Laughing
Мъжа ми караше преди А6 и той може би от там се влюби в Ауди.
Даже си мисли,че още не сме я продали,защото иска,като пораснел да я кара той. Joy
Вчера с баща му ходиха да избират подарък.Ами...Ауди А6.Имала не знам си какви опции.
Направи и сигурно 20 снимки. JoyГоляма радост. Grinning
Бейче,не се притеснявай за Тамирчика!Добре си решила от сега да го даваш!
После ще става все по-трудно и за теб и за него.Ще свикне бързо,още малък и лесно се залъгва.
Арабски разбира ли той?Да го намачкаш! Hug
Рали,на мен също ми се е случвало това,за което си писала.
При мен се случва само,когато спя.Събуждам се от това ,че ми е
мн.студено и тялото ми е ледено.После започва да ме втриса и се изпотявам.
Обикновено,когато съм мн.притеснена или сънувам някакъв кошмар.
Много е неприятно! Sad Да се оправяш бързо! Hug
Далка,показвай снимки от Париж!
Делтичка,честит ви "нов дом"!Много е приятно след ремонт,когато си подредиш. Wink
Пепеляшка,благодаря ти,че го сподели с нас!Беше интересно!
Марси,големи приключения!
Дядо хаджи,разказвай,че е интересно за всички ни!

# 114
  • Varna
БЕЙЧЕ Hug
Ти си пич, шЪ устискаш. Няма как Душко, щото детето трябва да е сред дечица. И си права разбира се, че трябва и за тебе време. Не казвам да сЪ развяваш. Ти си споменала и шетането и пазаруването. До болка познати неща, До б-о-л--к-а!!!

МАРСЕЛИНКОВА Hug
СтраОтна си Душо Joy Joy Joy Голяма си сватбарка бееей Laughing Поне е имало екшъни а ти обичаш това thumbsup Да нагушаш Линдичка от леля и Мими Hug

ДИДОНЧЕ Hug
Ами верно, че ЮбавУ у новия дом Wink Спалнята само трябва да подкупаме, ама със паркетО който аз си харесох много. Но във момента фирмата която го има, няма майстори, че са метнали някакъв голям обект. Ще питаме утрЯ, кога може да метнЪт наЗи Wink

ПЕПЕЛЯШКОВА Wink
Благодаря ти, че ми припомни неща, които са ми много мили и видях преди два месеца. Ама аз честичко си ги виждам и не им се насищам. А Руми....Руми обожавам да го чета!!! Музаката на дервишите ме кара да настръхвам. Но не е тука темата за да пусна нещо което обожавам.

# 115
  • София
То аз че съм с очила с очила съм де, ама какво трябва да разказвам, че уж следя редовно тамата па не видях никъде да има въпроси към мен.

# 116
  • Varna
ХАДЖИ,
Как си бе Душата?

# 117
  • София
ХАДЖИ,
Как си бе Душата?

Готвя се да пробвам тука един странни рецепти. Па като станат ще ви ги споделя.

# 118
Пепеляшка-  благодаря за споделеното удоволствие
прекрасен сайт,много интересни неща и снимки... Hug  bouquetОпределено е арживиран в моите Фаворити  bouquet

Бейче-честит ти малък ученик.

Тук е студено...прехвърчаха леки снежинки. Не съм ходила по магазините и център,но Елхата на Шанел и Диор  няма начин да не снимам,стига да ми се отдаде случай Praynig Hug
потънала съм в битовизъм тези дни-коледа чука на вратата...ако ме разбирате Money Money Money
моите джерамета откога са изписали тефтерите с желанията си към Дядо коледа Joy Joy Hug  bouquet
още не ме е докоснало празничното настроение....ама има време-аз съм на принципа както си го направиш!-ако искаш да ти е весело и празнично ще стане!  bouquet
няма новости около нас за сега

Фаиме-досега гледах за случилото се  при теб.Едни коментарипак-от сорта на разделяй и владей-от политически интереси до религиозни преплитания...но много ми беше  интересно да науча закоптите.

Аз и Другаря
сме фенове на Букета Ротана-доплащаме допълнително на оператора тук занего.там-ротана синема дават много яки египетски филмчета.Много ми допадат-човешки,смисленни..
на фона на агресията и криминалетата,които ни заливат тук от западните канали...добре си почиваме вечер с тези филмчета.

Делте-споделяй рецептите...
аз пък открих как се правят пухкави бутички във фритюртика и съм много хепи.Етървата ме зарежда с едно сладко,което тя прави-от захар и розова вода...ама е адски ароматно и сме се отворили тези дни в къщи на мекици ...то-в тоя студ поне вървят

Марси-на сватба значи си била.Зареждащо е едно такова събитие все-пак....
Обичам Сватби....
хи-хи-хи...и моите си ги обичам също Mr. Green  bouquetпоне булчински рокли изпробвах на млади години Joy Joy

Тук е голяма еуфория около Царската английска сватба.Пръстенът на Даяна,който Уилям е подарил като годежен на бъдещата принцеса се оказа,че е правен от френски ювелири.И сега една реклама...навсякъде по плакати- той истинският даянен пръстен е безбожно скъп-с огромен сапфир обграден от диаманти-не е за обикновенни човеци...ама тук му правят подобие от циркониючета и рекламата гласи-Истинският Джентълмен  ше подари това на Коледа на своята Обичана дама!!!!

Рекламите адски бъркат в съзнанитето ...не е за вярване дори как тихомълком манипулират.

Дидонче-малката Софи яде ли от тортата на батко?Обича ли сладко?С Раян постоянно за това се караме....алуя,алуа,алуаааа...оф!

Делте-дай кадро от ремонта де...не виждам нищо във фейса!

да-дядо Хаджи много интересно разказваш  bouquet

Бубе-всеки има кошмари...ама да си оставят вечер,в леглото. Как е либето?хайде..зарадвай ни и ти като Принцас такава новина-пък  каквото ще да става-то тъй и тъй става каквото е писано,а не каквото искаме.мактуб!

Като направя снимки ще ги споделя веднага -да се порадваме Всички на светлината и красотата на Коледа  bouquet

Жалко че Лина спря да пише-казаха ми,че тази коледа в лондон ,имайки предвид ибъдещата Сватба,била просто....Приказна!Линчето щеще да ни е покаже...ама!Дано е добре и тя,и Мони и хабиби.

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 23:43 от dala

# 119
Та тия колони нали са в ляво на лявата врата (тя дясната е зазидана има си там някаква легенда що са я зазидали ама айде друг път да ви не товаря главите с разни легенди и митове). Та от тази разпукана колона  някога излязал тогава благодатния огън.
То аз че съм с очила с очила съм де, ама какво трябва да разказвам, че уж следя редовно тамата па не видях никъде да има въпроси към мен.
Как,какво бе човек?Ми разказвай!Чакаме "митове и легенди". Grinning
Идва Коледа,разкажи нещо интересно за Рождеството Христово ,например. Simple Smile
Па и ние ще се включим в разказите.

Общи условия

Активация на акаунт