Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 2

• 80 997
  • 734
  •   2
Отговори
# 120
Снимките са разкошни, друго няма какво да кажа. Онемях. newsm03 newsm51 smile3501

# 121
Надка е успяла да се класира и в пресата  Peace При толкова много хървати-фенове да я има на видео и снимка в пресата за един ден им е огромно постижение. Лили беше права за колажите  Laughing

# 122
# 123
# 124
# 125
И понеже камерата няма да влезе в президенския апартамент тази вечер ви предлагам една моя снимка от банята с джакузито на базата на която вие си развихрете фантазията Joy Както виждате Берг липсва от снимката за да може всяка да бъде главната героиня на нейната приказка с Онур  Hug Моят подарък за всички в тази тема  bouquet

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 05:20 от anna3com

# 126
Надка е успяла да се класира и в пресата  Peace При толкова много хървати-фенове да я има на видео и снимка в пресата за един ден им е огромно постижение. Лили беше права за колажите  Laughing

Изключително много се радвам за Надето! Това се казва фен! Браво Наде!  bouquet  bouquet  bouquet

# 127
И понеже камерата няма да влезе в президенския апартамент тази вечер ви предлагам една моя снимка от банята с джакузито на базата на която вие си развихрете фантазията Joy Както виждате Берг липсва от снимката за да може всяка да бъде главната героиня на нейната приказка с Онур  Hug Моят подарък за всички в тази тема  bouquet

Ани,  направо ме утрепа с този колаж! newsm10 smile3525 newsm51

# 128
# 129
Благодарности на Ани  и Мики, че винаги са с фотоапаратите на мястото на събитията и снимковия материал пристига веднага до нас! Благодаря Ви момичета! Неуморни сте! Hug Hug    bouquet  bouquet

За Берг и  Халит  не ми достигат думите! Стилни, харизматични, лъчезарни! Радвам им се от сърце!    bouquet  bouquet  bouquet

# 130
Благодарности  и за Лукреция и  Лили, които  ни доставят и интересно четиво и снимков материал  по темата за новия филм на  Халит!   Hug Hug bouquet  bouquet 

# 131
# 132
Няма спор - това е звездното балканско семейство. Можем само да се учим от тях,  на любов, на уважение, на взаимоотношения, на професионализъм, на поведение и т.н. Те обединиха Балканите, нещо, което политиците не можаха да направят. Аз, ги чакам в България. Вярвам, че ако им се предложи покана, те ще приемат.  Hug

# 133
Zaljubljeni Halit i Berguzar su uživali u romantičnoj večeri

Ето и пояснението към тази вечеря:

U crnom odijelu Halit Ergenç došao je u 21 sat sa suprugom Berguzar Korel na večeru u zagrebački restoran Dubravkin put. Glumicu, koja je odjenula crnu usku haljinu, s velikim buketom ružičastih ruža dočekali su Iva Balent i vlasnik restorana. Glumci su prošetali restoranom i pozdravili se s osobljem držeći se cijelo vrijeme za ruke. Dok su čekali predjelo ispijali su bijelo vino.

В черно облекло, Халит Ергенч пристигна в 21 ч. със съпругата си Бергюзар Корел на вечеря в загребския ресторант Dubravkin put. Актрисата, облечена в тясна черна рокля, бе посрещната с голям букет розови рози от Ива Барент и собственика на ресторанта. Актьорите се разходиха из ресторанта и се поздравиха с хората, като през цялото време се държаха за ръце. Докато чакаха предястията, пиха бяло вино.

За къде без вездесъщата Ива Барент!?

Ето го и ресторанта

Няма спор - това е звездното балканско семейство. Можем само да се учим от тях,  на любов, на уважение, на взаимоотношения, на професионализъм, на поведение и т.н. Те обединиха Балканите, нещо, което политиците не можаха да направят. Аз, ги чакам в България. Вярвам, че ако им се предложи покана, те ще приемат.  Hug

Съгласна съм с теб - наистина са звездното актьорско балканско семейство и обединяват Балканите. Не вярвам много, че ще дойдат в България скоро - моментът за тяхната покана вече отмина. 1001 нощи се излъчи преди почти 2 год. и то не в прайм тайма, мина и повторението му, а Нова тв просто проспаха този момент, за съжаление. Сега остава да чакаме някой следващ филм с тяхно участие да започне да се излъчва в България - защо не "Великолепният век"!, и тогава да ги поканят.
Жалко, че почитателите им нямаха възможност да ги посрещнат тук, а се налага да ходят по чужбина! Но браво на тях - това са истински фенове! Hug

Ани, благодаря за изненадващия "подарък" - колажът ти е невероятен!  bouquet Всички мисли и фантазии, които предизвика в мен, няма да споделям, освен една от тях: Халит полегнал в джакузито с книгата 1001 нощ в ръка, чете откъси от нея с невероятния си глас на фона на разтърсващата музика на Кърач! Grinning ... останалото ще запазя за себе си! Embarassed Embarassed Embarassed

# 134
  • БГ

Цитат
Ани, благодаря за изненадващия "подарък" - колажът ти е невероятен!  bouquet Всички мисли и фантазии, които предизвика в мен, няма да споделям, освен една от тях: Халит полегнал в джакузито с книгата 1001 нощ в ръка, чете откъси от нея с невероятния си глас на фона на разтърсващата музика на Кърач! Grinning ... останалото ще запазя за себе си! Embarassed Embarassed Embarassed

Анни - ама аз съм на работа Mr. Green а ти с този колаж на Халит направо ме извади извън релси  Blush и сега какво ще вземат да ме уволнят newsm78 и после няма нет,няма радост ooooh!.
Сега само към часовника гледам - кога ли ще дойде вечерта и ......пак мокри сънища hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт