Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 2

• 81 443
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
НАДЕ wavey newsm51    love001
 ПОЗДРАВЯВАМ ТЕ -БЪЛГАРСКАТА БАШ-ГЕДЖЕМАНКА НАДЯ  Hug  Heart Eyes    bouquet

# 391
Лили,мила моя благодаря!Въпреки проблемите тези дни няма да ги забравя.
                .

# 392
Моята приятелка дойде само за да ме придружи от Германия.Гледала е сериала ,но не беше фенка.Тя също беше безкрайно учудена от милия жест на нашия любимец  Халит и каза:О-ле, той ме уби!От днес и аз съм му фенка.
                      .

# 393
  • Plovdiv

HÜRREM SIKINTISI
Bergüzar Korel’in, eşi Halit Ergenç’in Kanuni’yi canlandıracağı yeni dizide Hürrem Sultan
karakteriyle oynayacağı sevişme sahnelerinden rahatsız olduğu öne sürüldü...

20:57 | 16 Kasım 2010

http://magazin.milliyet.com.tr/hurrem-sikintisi/magazin/haberdet … 15207/default.htm

# 394
  • Plovdiv
Tims Production, 1 seneden beri hazırlıklarını yürüttüğü tarihi dizisi �Muhteşem Yüzyıl� için Show
Tv ile anlaşma sağladı.

16 Kasım 2010 Salı
MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİ � SHOW TV DİZİNİN OYUNCULARI VE KONUSU

http://www.gazetevan.com/gUNCEL/9595-Muhtesem_Yuzyil_Dizisi_%E2% … onusu-haberi.html

# 395
  • В тъмната гора.

HÜRREM SIKINTISI
Bergüzar Korel’in, eşi Halit Ergenç’in Kanuni’yi canlandıracağı yeni dizide Hürrem Sultan
karakteriyle oynayacağı sevişme sahnelerinden rahatsız olduğu öne sürüldü...

20:57 | 16 Kasım 2010

http://magazin.milliyet.com.tr/hurrem-sikintisi/magazin/haberdet … 15207/default.htm

Четох цялата статия, но в общи линии пише, че Халит е хвърлил око на сцените с Хюрим Султан и се е притеснил. Имало доста горещи секс сцени и сцени с целувки. Миналата година, когато е играл в "Горчива любов" Бергюзар не  е реагирала на тези сцени с трите артистки - сонгюл Йоден, Джансу Дере и другата малката, това явно се дължало на факта, че те се познават добре. Сега и било любопитно, кой ще играе Хюрем Ханъм. Журналистите май се бъзикат, но намекват, че май и тя се е попретиснила.
Скоро Халит, че започне работа по проекта и ще се върне в Истанбул.

# 396
  • В тъмната гора.
Ако ми хареса сериала изоставям другите сериали, освен Мечтатели де и съм на линия. Ама, че интересен сериал ще е?  smile3521

# 397
Ама, че интересен сериал ще е?  smile3521
Според мен няма да е просто интересен, а уникален, неповторим, несравним   с всички останали Турски сериали, които сме гледали сега ...Сигурна съм! Peace

nadejda2639, поне няколко лични снимки от архива ви  не останаха  ли при визитата  в Загреб и Истанбул от изминалата седмица?
Всичко, което предоставихте от завръщането си, може да се намери и  в и-нет.  Rolling Eyes
Иначе, пътеписа Ви е увлекателен...  Wink

# 398
Tims Production, 1 seneden beri hazırlıklarını yürüttüğü tarihi dizisi �Muhteşem Yüzyıl� için Show
Tv ile anlaşma sağladı.

16 Kasım 2010 Salı
MUHTEŞEM YÜZYIL DİZİSİ � SHOW TV DİZİNİN OYUNCULARI VE KONUSU

http://www.gazetevan.com/gUNCEL/9595-Muhtesem_Yuzyil_Dizisi_%E2% … onusu-haberi.html

Разбрах следното: вече е подписан договор с телевизия, която ще излъчва сериала и в края на месец ноември може би ще гледаме 1 серия.
Не  зная дали вярно съм разбрала! newsm78

# 399
Подготовката от 1 година за сериала е завършена. Така да се каже даден е старт за излъчването му. Hug Hug Hug Hug

# 400
Ако ми хареса сериала изоставям другите сериали, освен Мечтатели де и съм на линия. Ама, че интересен сериал ще е?  smile3521
И аз мисля като теб. Истинските неща винаги са хубави и се приемат добре от публиката. А това е сериал за съществуваща личност и неговото обкръжение, за войните, които е водел, за най-голямата му любов Роксолана. А и ние българите сме свързани с него чрез историята. Дори и за това трябва да се гледа. Да видим тяхната гледна точка, т.к. ние много факти от живота на Сюлейман знаем. Аз поне ще правя сравнение с това, което знам и това, което дават. newsm78 newsm78 newsm78

# 401
ПРИВЕТ Hug

Най - после- светлинка в тунела Hug Ако наистина в края на месеца ще започне излъчването,  ще има по- вече новини, надявам се. Разбира се ,че ще има горещи сцени- това е една от най големите световни любовни истории- тази любов вълнува писатели ,кинотворци до  обикновените читатели и зрители,легендата за тази любов е оцеляла и след 500 години Hug
Липсата на новини провокира вече и журналистите- измислят си новинки- жълтинки-Берг и Халит са зрели хора,имат една приказна любов-и двамата са актьори-и са наясно с техниките на снимане и игра при любовни сцени- не вярвам любовната роля на Халит да е проблем за Берг- те са се разбрали  помежду си .
А колкото до филма- тръпна в очакване ,защото този филм ще ни измъкне от съвремието и ще ни потопи в един друг свят, друга епоха ,ще надникнем в харемите, ще гледаме  любовна приказка от Ориента...Ще се откъснем от сериалите с многобройни раздели и сдобрявания, немислимо е Рокси да си грабне куфарите и да бяга от харема Laughingинтригите ще са от друг характер, любовните отношения също ще се различават и най важното- в древността не са чували за ДНК тест Mr. Green както знаем вече първородния син на Рокси не е от Сюлейман Thinking
В романа Харем има много смели любовни сцени,да не би за това толкова дълго имат проблем с намирането на актриса за ролята на Роксолана newsm78 Heart Eyes

mar_tomova   newsm51  Мишел_  newsm51 благодаря ви за новините Hug

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 13:09 от Lilims

# 402
Lilims, напълно съм съгласна с теб.  newsm10

# 403
  • БГ
Здравейте момичета ! Hug
най-после обнадеждаваща новина - сериала и края на месеца!Явно до Нова година ще имаме вълнуващи срещи.
Ако ги няма тези вълнуващи сцени между Сюлейман и Хюрем как ще разберем и как ще повярваме ,че  един източен владетел
40 години е бил само с една жена - обичал я е, вслушвал се е в съветите й и т.н. при положение,че е имал 1500 жени - коя от коя по-красива,и по-млада....

Затова търпение момичета,щом нещо е почнало...ще го бъде!

Гледам от години турски сериали и все още нямам отговор - коя е причината за тези притеснения на актьорите когато има интимни сцени. Интимността е част от живота и то съществената част,удоволствието от тези интимности ни е дало живот.
Не може да си хирург и да ти става лошо от гледането на кръв,не може да си шивач и да се страхуваш да пуснеш шевната машина,не може да си продавач в магазин и да не знаеш да броиш и т.н.
След като си избрал да станеш актьор или актриса резонно е да можеш да играеш в интимни сцени.Не можеш да очакваш роли само на невръсни и непорочни девойки или на старици същото важи и за мъжете актьори.
Ето това не разбирам... всички говорят за това, че сами са си избрали тази професия,че я обичат и не биха я сменили за друго,а като трябва да пресъздават истинския живот ... йок! Може ли филм за любов и то легендарна любов без интимност...Вероятно може,но няма да е достоверна...Били сме зрители на такива филми и сме ги коментирали до откат...
Извинете за дългият пост Praynig

# 404
  • В тъмната гора.
Оххххх, момичета недейте, ....тази тема, онази тема, тук в този форум има хора всякакви събрани на едно място, в тяхно лице ще намерите съмишленици, но и противници, стига всеки да е толерантен към мисленето на другия. А и Бергюзар и Халит са обикновени хора с недостатъците си и предимствата си, независимо кои преобладават. Никой не е скочил срещу тях да каже НЕ така е както са го написали журналистите.
 Севи често ходи по сайтовете и чете, и сподели, че все още обявата не е свалена, предаде ми я дума по дума. Има я публикувана на сайта на ТИМС - търсят младо момиче от 18-19 до 23-25 години, красива, може и чужденка, но да владее много добре турски език. За очи Севи не е споменавала, но търсят и непрофесионална актриса. Дали ще е някоя непозната или Фахрие незнам, доста се проточи тази работа според мен.

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 11:35 от Мишел_

Общи условия

Активация на акаунт