Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 2

• 81 463
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • София
А  Л  Е  К  С, БЛАГОДАРЯ  ТИ  С ЦЯЛОТО СЪРЦЕ ЗА ПРЕВОДА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И С УДОВОЛСТВИЕ ЧАКАМ СЛЕДВАЩИТЕ ТИ ПОСТОВЕ...

# 376
Много ти благодаря за превода, AlexHug Hug Hug За кой ли път се убеждавам, че Халит е изключителен мъж! Не случайно толкова много жени са влюбени в него - той е идеален!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Случайно научих, че по един от бъргарските тв канали е излъчен (преди няколко седмици) филмът "Гост" (Misafir), в който главната роля се изпълнява от любимия Халит. За съжаление съм го изпуснала...  Cry Cry Cry
Някой знае ли нещо за това и дали ще се излъчи втори път? А има ли го качен с превод във Vbox или YouTube?  newsm78 Praynig

# 377
  • БГ

Алекс - за чудесния превод и отделеното време и усилие-сърдечни благодарности!

Като гледам тези два чифта очи - моите се насълзяват от радост,че има такива хора около нас и позволяват да се докоснем до техния вътрешен свят.Не може да си добър актьор, а да си лош човек-очите ще те издадат.
Затова на тези две гълъбчета винаги им се радвам - до сълзи!

# 378
  • В тъмната гора.
Изпуснали сме един проект на Халит, аз направо се учудих, че никой не  е разбрал, че той снима филм...при това цяло лято.
Харесвам Халит, но повече ми допада двойката Ергенч, затова не съм и се интересувала, при толкова папараци не е за вярване, че не сте попаднали на тази новина. Севи също ми спомена миналия ден, че е мернала новия филм на Халит.
Филмът се казва "Гост" и е топъл, топъл все още.

http://sinema.mynet.com/film/misafir/5794

# 379
  • В тъмната гора.
Мишел_ ,как и къде можем да видим филма? Моля те помогни  baby_neutral  bouquet

Този филм съвсем наскоро са го излъчили, няма го и в ютуб, незнам къде може да се види, ако някоя папарачка се наеме да търси, но аз намирам само съобщения и статии.

# 380
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
http://www.ayakligazete.com.tr/galeri.asp?id=42&pid=1

Малко снимки на семейството...Ако са стари моля да ме извините Hug

# 381
Mишел, не сме го пропуснали филма на Халит.Някъде назад в темата стана въпрос за филма "Гост".Мисля,че беше с началото на снимките на "Безкрайна песен",но не му обърнахме много внимание-ставаше въпрос,че ще играе заедно с актрисата Лале Мансур/ако не бъркам/.
Имаше малко снимки от филма,мисля че и премиерата му мина,но нямаше много информация.Спомням си една снимка на Халит с цигара.Мисля ,че беше сниман в Кутахая/ако така се произнася newsm78/.Точно когато Берг беше с Али в Чешме през лятото.

# 382
  • Plovdiv
Права си , Стеф!
Нищо не сме пропуснали, много сме писали още през лятото и за този проект .
И снимки имаше , но в другата тема  - "1001 нощ".
Доколкото си спомням с този филм Халит
щеше да участва за наградата "Златен портокал".

Сега да пожелая на сем. Ергенч и на всички  , които празнуват Курбан Байрам
здраве , много късмет, благополучие и най-вече любов в семействата им!
Весели празници!

# 383
Мишел, съмняваш ли се че проект на Халит ще мине незабелязано от нас  Laughing Запознати сме със филма и дори Халит беше номиниран за най добра мъжка роля за същия филм на тази годишния "Златен портокал". Но наградения беше артиста който игра Гани в 1001 нощи. Много се съмнявам че точно този филм е бил излъчван по български канал защото е много нов филм. Аз поне не съм чувала такова нещо.

# 384
Ето и кадри от филма

# 385
Отново момент от филма "Гост"

# 386
  • В тъмната гора.
Аз лятото зачезнах за доста и тази информация ми се губи. По-горе в темата са писали за филма, потърсете ....и незнам за турската тв ли става въпрос или за българската, но са го давали.

# 387

Много благодаря за обилната информация и снимки от филма "Гост" с Халит Ергенчsmile3525 Повечето съм ги виждала, но събрани така са още по-интересни. Много моля, ако някой намери линк за този филм, да го пусне тук. Доколкото си спомням съдържанието на филма, много ще е любопитно как Халит се справя с тази трудна роля. Макар и да не се съмнявам, че отново е изключителен... txtloves Two Hearts

# 388
  • София
jupetrov7 , wavey wavey wavey Heart Eyes

# 389
Момичета поздрави от Халит,един не само чаровен мъж,но и добър човек.
                     .

Общи условия

Активация на акаунт