Творим прекрасни плетки - шапки, шалове, жилетки

• 181 109
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Мирелка благодаря, пратих ти и бележка там.
Ето и един мъжки пуловер от мен. Честно казано това е първият, който ама напълно харесвам - http://www.liveinternet.ru/users/3511359/post140012234/

# 181
  • на брега на реката
Аз го плетох миналата година, но от шарена прежда и малко се загуби красотата му. Ето снимка, но е с телефон и с лошо качество.

# 182
  • sofia
  bouquetБраво на вас момичета,разкошни неща творите.От днес и аз се въоражих с прежда и обръч,и игла за плетене на една кука си взех.За първи път ще плета,имам огромно желание,моля Ви помогнете ми за изплитането на обикновена шапка,лице- опако.Откъде да прочета материал,нагледно или с картинки-схеми.Благодаря Ви,а после ще показвам  bouquet  bouquet  bouquet knit

# 183
  • Варна

Калинка-малинка,тея азиатки спирка нямат,страхотни модели Mr. Green

аха.......аз от миналата зима се зарибих яко с тях......ама зимата верно нямат спирка......

ето моята нова туника....

излезе ми 200г с прежда Flora Lidya 5 на фирма Ram
по принцип оригиналът е това: ,ама аз промених мрежичката горе,а отдолу обърнах мидичките,махнах им тея пъпчици и ги наредих шахматно и то си стана съвсем друг модел Joy,но на мен ми харесва и така......

# 184
  • Стара Загора
марчелита,не  се отваря снимката бе
на мен нещо не ми върви плетката,ще разплитам Rolling Eyes

# 185
# 186
Kalinka malinka  позволих си да разгледам и другите ти снимки останах учарована, поздравления  smile3501
Всичко което показвате е много хубаво, аз почти съм готова с жилетчицата надявам се тази вечер да я завърша и ще я снимам

# 187
  • Варна
Kalinka malinka  позволих си да разгледам и другите ти снимки останах учарована, поздравления  smile3501

Hugблагодаря! Hug

# 188
Да покажа нещо старо, като не съм готова с ново. Сега я извадих за малкия, но още му е голяма.

Сега се боря с един шал на една кука, но има още много за плетене, а и за разплитане.

# 189
Мирелка благодаря, пратих ти и бележка там.
Ето и един мъжки пуловер от мен. Честно казано това е първият, който ама напълно харесвам - http://www.liveinternet.ru/users/3511359/post140012234/

Наистина е много хубав този пуловер. Crazy

# 190
Калинка Малинка Туниката се е получила супер, може ли и схемата и, аз само събирам схеми докато реша точно какво да започна всичко ми харесва и кога ще ги реализирам и аз незная. А в твоя албум имаш толкова красиви неща които си правила, надявам се и аз някой ден да се похваля с някоя завършена блузка или туника, до сега се престрашавах само на шапки и шалове Laughing

Пепито 21 страхотна схема всичко се вижда толкова ясно, благодаря ти много

# 191
На мен ми хареса и в сиво, и с шарената прежда (даже май с шарената повече)

Ще ви пусна снимки на модели от списания на бг, някои от тях съм плела, но съм ги разпродала. Някой ако хареса нещо, ще му снимам и схемата.
(и пак да ви питам не искате ли да продавате Rolling Eyes)

# 192
Калинка-малинка - супер е станало и ръкава се е получил много добре. 

бовилова - сладко пуловерче. Картинката готова ли си я зашила?

# 193
Здравейте.Гледам по магазините започнаха да вадят коледните играчки.Според мен е много рано,но искам покривка коледна червена Simple Smile.А за това трябва повече време Simple Smile.Някой може ли да ми предложи схема или снимка на каре или покривка на две куки подходяща за Коледната трапеза Simple Smile.

# 194
NovaTema, страхотни шапки правиш  Peace
Ето тук има много идеи и добри съвети за жакард на една кука
Калинка-Малинка, с удоволствие да си я носиш туниката! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт