Творим прекрасни плетки - шапки, шалове, жилетки

• 180 895
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Не е ли това, "правата кука"  Thinking от сайта на Александър, гледам че има и цена, значи може да се поръчва.  Rolling Eyes

Дани, много ти благодаря точно такава усмихната жабка търсех.    bouquet

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 11:06 от pepito21

# 496
Търся подобна схема на жабка, но по-симпатична

Пепи,с тази усмивка дано спечели симпатиите ти тази жабка/това имам/ Joy
Биг Пуфи,много нежно поло за Мис Каприз  :  bouquetСуха мащерка,поздравления за шала    bouquet

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 11:09 от daniela_34

# 497

Гърбът наистина е опакова плетка, но не е грозно в никакъв случай.
Дори да се види не загрознява шала  Simple Smile
Плетката е твърда за шал може би, но зависи как е плетено.
Преждата ми е кашмира на ализе 100% вълна и с куката която плетох се получи мек шал, не е твърд, но не е и хипер мега пухкаф.
От пухкави шалове си изпатих - след известно носене стават с двойна дължина  ooooh!

Аз ще го нося така:

http://foto.bg/data/500/david-beckham.jpg

и опаковата плетка няма да се вижда.  Hug
[/quote]
Аз не казвам, че е грозно, а че е различно, но носен по този начин, ще стои чудесно. За преждата сигурно си права, защото и при мен одеялото е мекичко, а чантата е твърда, но то при нея самата прежда е такава (гадна #Cussing out) и за това е по-твърда.

# 498
Здравейте   Hug Аз продължавам да чета и да си пълня очите. Видях прекрасно поло, красива жилетка за бебче, прекрасната блуза на Сиси, удивителен шал-изобщо   bouquet

Искам да питам дали имате обяснение  на АНГЛИЙСКИ за някое лесно цветенце, нито дума не разбирам на руски. Почнах да плета едно оделаце за една бебка на една кука  newsm44-първата плетка на една кука, но искам да направя и шапка. Одеалото ми е цяло не е на квадрати и съвсем обикновен-май някакъв пълнеж, ще го покажа, като свърша.

Благодаря предварително   bouquet

# 499
  • Варна

П.П. Кажете в някое детско филмче няма ли жабка, аз не се сещам за такова. Confused

Кероро,ама то мн грозно: http://gamersunite.coolchaser.com/toolbar/login?retry=true ,амане знам дали в Бг го дават.....и не знам на бг как са превели анимето,ако въобще го дават........иначе се сещам за Кермит от мъпетите,ама то е кукла: http://gamersunite.coolchaser.com/toolbar/login?retry=true.......сещам се и за лудата жаба: http://gamersunite.coolchaser.com/toolbar/login?retry=true .......... Joy

# 500
"Кроше" плетене на 1 кука ли значи? Heart Eyes

# 501
"Кроше" плетене на 1 кука ли значи? Heart Eyes
Да
Много благодаря за сайтчето с детските картинки Simple Smile
Пуфи поздравления  bowuu

# 502
  • Варна
да ви помоля за малко помощ........може ли да ми кажете как се плете ластикът на тази шапка(на основата имам схема):

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 503
да ви помоля за малко помощ........може ли да ми кажете как се плете ластикът на тази шапка(на основата имам схема):

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Не е ли цялата шапка на кука? На мен ми се струва че е, и за ластика се редуват релефни пълнежи - Front & Back Post Double Crochet. Може ли схемата на основната плетка.  Praynig
Благодаря ти за идеите за жабките, но нещо не ми се отварят линковете, Кърмит и Кероро нещо не ми допадат,  Rolling Eyes за лудата жаба не се сещам.  Blush

# 504
  • София
Да се отчета и аз с поредните шал и шапка.
Не можах да разгадая "онзи" шал от Etsy, затова си избрах един модел от Vogue Knitting:

http://www.flickr.com/photos/34041801@N02/5186388053/in/set-72157612785348906/

# 505
дълга кука за туниско плетене съм си купувала преди две години от магазина в безистена на Алабин и Витошка. вероятно не помните, обсъждали сме ги, тогава си взех два различни номера, така че имаше избор.
суха Мащерке, много добра идея за туниското. Но лично на мен ми идва много плътно  за шал. но пък твоето е красиво! добре ме подсети, много отдавна не съм плела нищо с дълга кука.

# 506
  • Варна
Не е ли цялата шапка на кука? На мен ми се струва че е, и за ластика се редуват релефни пълнежи - Front & Back Post Double Crochet. Може ли схемата на основната плетка.  Praynig

да,на 1 е.......точно това видео дето ми даде ми трябваше,ама не знаех как да го търся....... Hugмн ти благодаря!!!!!!ето схема на основата:

# 507
Намислила съм да организирам плетачески срещи във Варна, при мен в салона! Simple Smile Simple Smile
Плетки, прически, маникюри, кафенце кой що душа му сака! Ако сте навити да се организираме!

Егати кефа  Shocked какво по-хубаво - жалко, че съм толкова далече.

Да, обаче освен IDG, другите мълчат. Предлагам примерно всяка първа неделя на месеца, от 14,00-17,00, кафе имам, кой каквото иска може да донесе за почерпка, който иска да ползва услуги в в салона ще ползва 30% отстъпка. Това мога да дам като идея. Чакам желаещи! 

# 508
Сис, няма ли някоя подобна добра душица като тебе в София?!

Реторика, реторика ...

# 509
Здравейте, случайно някой да има схема на блуза с ръкав тип прилеп? Рових, но не можах да открия , поне на български. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт