Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 24 613
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
BebEshOnDeL значе в неделя сме на кифлички. Simple Smile

Хм. Аз викам да напрайм един МОЛ Галерия и тогава на кифлите.  Peace
Лидъл също се канят да отворят на 11.11. Дали ще ни останат сили и за там?

Нали Галерията отваря на 11.11  newsm78 Или аз пак нещо не съм разбрала.....

За кой град говорите, момичета??  Rolling Eyes
Отварят нов мол в Стара Загора. В петък. Но това е повод. Hug

# 166
  • sofia
Пате, Инка, аз нямам и работа в момента, само вися и чакам да мине време, ама след 10-15мин си събирам нещицата и отивам да си взема детето от градина и отиваме в Джъмбо да зяпаме  и да пазаруваме

# 167
на мен почти ми мина болката долу, но от няколко часа ме боли кръста отдясно само. и лежа и като стана едвам хода. ще пия но шпа, макар че не му виждам срока на годност.  сега се замислих да не е бъбрек.
и съм гладна а не ми се влачи до магазина, и ще поръчвам пица. и парното не ще да работи,та пуснах климатика....
 Sad Sad Sad

# 168
Бира с таратор  и аз това щях да питам, понеже знам, че МОЛ Галерия има само в Пловдив, а там е отворен вече достаааа отдавна. И ако става дума за там....да ви кажа момичета, няма  много (даже никакъв) смисъл да ходите, освен до Карфур  hahaha

Мол Галерия има и във Варна и още не е открит  Peace

# 169
МОЛ Галерия- Стара Загора отваря на 11.11. И Лидъл-също  Peace
А ние в неделя ще видим какво ще обикаляме, да не останем само на кифли  Mr. Green
А ТАКИВА кифли има само тука  Sunglasses

# 170
  • ул. "Мечтание"
...да не останем само на кифли  Mr. Green

Зле ви е пък!  Whistling

# 171
Eее стига с тия кифли, има и бременни  Joy

# 172
Eее стига с тия кифли, има и бременни  Joy
То всъщност други освен бременни няма тук. hahaha
Пате,Стелка нали все ми е качена на главата докато чета форума и виждайки аватара ти ми казва:"Мамо виж Гльозното пате!Итинко е!" Joy

# 173
  • ул. "Мечтание"
"Мамо виж Гльозното пате!Итинко е!" Joy

smile3532

# 174
Преди няколко дни ми се счупи зъб - направо ми се разцепи на две. Вчера отидох на зъболекар и ми извади едната половина, и каза че ще го изгражда този зъб. Но исках да ви попитам, посъветва ме да пия флуорни таблетки, някоя от вас пила ли е? Има доста противоречиви мнения по въпроса с флуора, дава ли се сега на малките деца. На дъщеря ми преди 13 години ме караха да и давам, сега как е? Rolling Eyes

# 175
Вчера си взех най-накрая епикризата от лежането в болницата и за състояние на цервикалния канал пише- "пропуска един пръст"  ooooh! ooooh! ooooh! не може ли да си напишат 1 см и толкова. Егати и дофторите!

Ти сигурно за първи път лежиш в болница.
Ако знаеш в моите епикризи какви работи има #Crazy! Например:
 - постъпила съм с обилно кръвотечение - за 7 мин. преляла превръзка, а  в епикризата "оскъдно кръвотечение и болки ниско в корема", без да съм имала каквито и да е други неразположения освен кръвоизлива, вкл. болки
 - в две епикризи, издадени от едно и също отделение, от една и съща лекарка, първо пише, че плацентата е по задната стена, а после - че е по предната...
 - и накрая, но не на последно място "ВПО на нераждала" - е, благодаря, благодаря Flutter!

# 176
Az i ti и на мен така ми пише в листовете, които подписвам като ходя на ЖК. ""ВПО на нераждала"  Joy

# 177
  • ул. "Мечтание"
Преди няколко дни ми се счупи зъб - направо ми се разцепи на две. Вчера отидох на зъболекар и ми извади едната половина, и каза че ще го изгражда този зъб. Но исках да ви попитам, посъветва ме да пия флуорни таблетки, някоя от вас пила ли е? Има доста противоречиви мнения по въпроса с флуора, дава ли се сега на малките деца. На дъщеря ми преди 13 години ме караха да и давам, сега как е? Rolling Eyes

На твое място не бих го пила!

Нашата зъболекарка, педиатърката и ЛЛ са и трите категорично против. Не че ако бяха ЗА бих пила през бременността или бих давала на детето си.  Peace

# 178
А бе не лежа за първи път в болница, ама т'ва с пръста ме озадачи  Rolling Eyes

Е, ВПО на нераждала си е направо за черпня   Flutter

# 179
Много против флуора съм  Grinning ама тва само щото попитахте  Crazy

И на мен във всяка епикриза ми пишеше нелепости- за справка 3 пъти съм лежала за сега. 2 пъти за задържане с Явор и 1 път операция на киста преди 3-4 год.

Общи условия

Активация на акаунт