Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 24 613
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Най-накрая си починах от пътуването  Crazy Ето ги дрешките: http://bebeshondel.snimka.bg/baby/pokupki-za-teya.542994.21368880

И сега по темите Simple Smile
За хемороидите - излезе ми един в деня на раждането без видима причина, ей така да ме уплаши  Laughing След това се оправих с тетра, включително и шевовете ми минаха по-бързо.

Контракции на матката (силни) имах и аз след раждането, около 3-4 дена.

Прегледите - са ми на всеки 2 седмици откакто си смених ЖК-то - от 4тия месец  Peace Предната бременност ми я следи един незаинтересован лекар, мили я едва гледаше от мързел  hahaha та от 45 дневния болничен се видяхме чак след раждането  Laughing

Антоането и Мила, искам и аз кифличка пък, мислим да идваме след като открият новия мол - може би в Неделя, ако не изникне нещо  Flutter

# 151
  • ул. "Мечтание"
Емили, получила си паник-атака, явно тъмното не ти понася! Гледай да избягваш ситуации, в които може да останеш на тъмно. Приготви си примерно свещи и кибрит/запалка на лесно, в случай, че спре тока.

Хемороидите никак не съм ги третирала, сами си се оправиха. Като цяло не са ми създавали проблеми.

Днес Бях на ЖК.
Бебето беше главично и успяхме най-сетен да видим добре, че си има мъжки атрибути. Имаме си снимка даже! Simple Smile Та може вече да ми се сложи stork-boy.
Според мен бебока си е слонче - днес го мери док 1800 гр. Според него било нормално, според мен е големишко, не че ми пука особено де.  Mr. Green
На две седмици на консултация ще започна да ходя след месец.

Момичета, гледам някои от вас от сега пият Арника. Няма лошо в което, ако ви е изписана от класически хомеопат. Но ако сте си я самоизписали, не е хубаво да се приема толкова дълго време. Можете да си докарате голяма беля на главата. Ако не можете да отидете на хомеопат или не искате, използвайте арниката само, ако вече е започнало раждането и непосредствено след него. Иначе не е добра идея.
Еления, ти нали ходеше на хомеопат, защо си си самоназначила хомеопатично лекарство? По-добре кажи на хомеопата какви са ти оплакванията и да ти назначи адекватно лечение.

Следродилните контракции при второто раждане, обикновено са по-силни от следродилните контракции при първо раждане. Някъде бях чела и обяснение защо е така, но съм забравила.  Rolling Eyes

Седалищното предложение не е предпоставка за секцио.  Peace

Ето тук е списъкът с дати за дните на отворените врати в различните градове и болници: http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3

# 152
Момичета, темата за поръчки на кърмаческите артикули тази година: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540692.msg16879025#msg16879025

# 153
BebEshOnDeL значе в неделя сме на кифлички. Simple Smile

# 154
borianna , Нощни очи  Hug благодаря ви мили за това, което ми писахте. Прави сте, четох в нета за тези паник атаки - симптомите са точни с това което изпитах снощи! Надявам се да нямам повече такива случки!
Нощни очи радвам се, че всичко е ОК с бебчето и вече знаете, че ще е момченце. Живи и здрави да са ни всички бебчета и ние също. Няма по-хубаво нещо от това.
Мисля и аз да отида тези дни да си търся чай от малинови листа, виждам, че повечето вече сте ги почнали.
Хемороиди си имам и аз от първото раждане, Мазах се с някакво лекарство, но скоро не съм имала проблеми.

# 155

Хм. Аз викам да напрайм един МОЛ Галерия и тогава на кифлите.  Peace
Лидъл също се канят да отворят на 11.11. Дали ще ни останат сили и за там?

Нощни очи, честита чурка  Hug

На мен защо никой не ми казва нищо за по-чести консултации?  newsm78

Вчера си взех най-накрая епикризата от лежането в болницата и за състояние на цервикалния канал пише- "пропуска един пръст"  ooooh! ooooh! ooooh! не може ли да си напишат 1 см и толкова. Егати и дофторите!

# 156
Момичета, гледам някои от вас от сега пият Арника. Няма лошо в което, ако ви е изписана от класически хомеопат. Но ако сте си я самоизписали, не е хубаво да се приема толкова дълго време. Можете да си докарате голяма беля на главата. Ако не можете да отидете на хомеопат или не искате, използвайте арниката само, ако вече е започнало раждането и непосредствено след него. Иначе не е добра идея.
Еления, ти нали ходеше на хомеопат, защо си си самоназначила хомеопатично лекарство? По-добре кажи на хомеопата какви са ти оплакванията и да ти назначи адекватно лечение.
Да и според нея не  е трябвало да си замоназначавам.EmbarassedНо реших,че няма да ми навреди и неисках да я притеснявам за нищо.Но вчера ми каза за всичко да и звъня и си взех поука PeaceДаже не е трябвало да пия Неуренал-а за бактерията.... Thinking..Та сега сменихме пак гранулките Crazy
Поздрави за сините гащи,за теглото и за позицията! Hug

# 157
  • ул. "Мечтание"

Мерси!  Hug Да му мислят снахите!  Mr. Green

Цитат
Вчера си взех най-накрая епикризата от лежането в болницата и за състояние на цервикалния канал пише- "пропуска един пръст"  ooooh! ooooh! ooooh! не може ли да си напишат 1 см и толкова. Егати и дофторите!

Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha

Еления, надявам се не звуча назидателно.  Hug Просто, противно на всеобщото мнение, хомеопатичните препарати не са безобидни, могат големи бели да направят, ако не се прилагат както трябва. Аз за това съм и доста против боаронските методи да се предписват препарати, които не са съобразени с конкретния човек. Едно време и аз си мислех, че е много просто и лесно да се лекува с хомеопатия, че даже и сам да си си доктор в такъв случай, но след като се запознах по-подробно с материята установих, че нещата са далеч не чак толковапросто.  Embarassed

Ако искате самолечение препоръчвам използванете на баховите есенции, те са пригодени да може човек и сам да си ги прилага и реално, ако не са подходящи, просто не ти действат и наистина не вредят. Можете да си набавите т.нар. Рескю Ремеди, подходящо е за бременни и по време на раждането. Ето линкове да прочете повече за какво иде реч:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520711.0
Аз си ги ползвам доста успешно и съм супер доволна от ефекта.

# 158

Хм. Аз викам да напрайм един МОЛ Галерия и тогава на кифлите.  Peace

На мен защо никой не ми казва нищо за по-чести консултации?  newsm78

Нали Галерията отваря на 11.11  newsm78 Или аз пак нещо не съм разбрала.....

# 159
 wavey
Леле колко много сте изписалиии! Не мога да успея да прочета всичко, ако пропусна ден-два  Laughing

Нощни очи, честито синьо щъркелче  Hug

Antoaneta Simple Smile, BebEshOnDeL -стига с тези кифлички, че сега ще тръгвам да търся по магазините  eat  Simple Smile

Връщам се сега назад, да видим до къде ще успея да ви изчета  Blush

# 160

Хм. Аз викам да напрайм един МОЛ Галерия и тогава на кифлите.  Peace

Нали Галерията отваря на 11.11  newsm78 Или аз пак нещо не съм разбрала.....

За кой град говорите, момичета??  Rolling Eyes

# 161
  • В две тъмни очички
Бира с таратор  и аз това щях да питам, понеже знам, че МОЛ Галерия има само в Пловдив, а там е отворен вече достаааа отдавна. И ако става дума за там....да ви кажа момичета, няма  много (даже никакъв) смисъл да ходите, освен до Карфур  hahaha

# 162
  • sofia
леле, не е истина!
днес денят ми минава ужасно бавноооо! искам да си ходя вече

# 163
леле, не е истина!
И аз, и аз.
И днес ми е много изморителен ден.
Не че нещо правя кой знае какво.Прилягва ми се, мързелува ми се.  Crazy

# 164
леле, не е истина!
и аз съм така, вече полудявам в този офис и въздуха не ми стига. Слава богу имам още 5 дни, ама те май са най-тежките. Sick

Общи условия

Активация на акаунт