Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 24 613
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
medunka7 - прегледите след влизане в 8 месец стават на всеки 2 седмици, а в 9 - всяка седмица. Аз пък да ви кажа съм си напълно готова за раждането. Много ми е готино да съм бременна и ми се струва, че толкова бързо мина това време. Като си помисля, че само 2 месеца остават. Нямам никакви очаквания, а оттам и страхове (може би защото ще ми е за първи път) - аз винаги съм смела като не знам какво ме очаква. Все някак трябва да излезе това бебенце - важното е да сме живи и здрави.
Тук при седалищно разположение, задължително те резват. Но преди това към 36 седмица пробват да го обърнат с набутване. При което естествено си има риск да започнат контракции и раждане, но всичко това си става в болница и с твоето съгласие.

# 181
А може ли да се пие сок от арника- свекърва ми си прави такъв.
Как ви се струва следната комбинация за обличане на бебе- боди дълъг ръкав, отгоре комплект камизолка и ританки, чорапчета и чувалче за спане. Това дали е достатъчно за вкъщи при температура 22 градуса. Оказа се, че имам много такива комплекти камизолка и ританки, но ми се струват тънички, памучни. Или да слагам боди потник, камизолка и ританки и плюшено боди най-отгоре newsm78

# 182
  • ул. "Мечтание"

От билката ли? Мисля че може, но трябва да се провери точно как се прилага за нашите цели (ще се разровя, ако искаш). Аз съм си набавила билката да си напоя по-натам няколко превръзки с отвара от арника, да си ги ползвам след раждането. Много облекчават натъртванията по лабиите (демек срамните устни) и перинеума.

Варненки, кажете някой друг детски магазин, в който има много колички? Тоя "Слънце" на центъра го претараших вече, но няма това, което ми трябва (аз сега пак се спрях на друга количка, нямам угодия  hahaha).

# 183
Момичета за епикризите: Нали трябва да е по някаква клинична пътека все пак. А за болничните трябва да е съобразено с НОИ.

# 184
  • ул. "Мечтание"
Момичета за епикризите: Нали трябва да е по някаква клинична пътека все пак. А за болничните трябва да е съобразено с НОИ.

Това не значи, че трябва да се пишат откровени глупости!  ooooh!
В моята епикриза след раждането, която получих такива тъпотии са писали. За жалост няма как да докажа, иначе щях да ги съдя!  #2gunfire

# 185
Нощни очи newsm51 за пореден път ти благодаря! И аз съм на същото мнение да не ги пия, а и щом като и трите ти лекари са против - не мисля да се чудя повече. Ако зъболекарят ме пита дали ги пия - ще му кажа, че ги пия, за да не влизам в излишни пререкания, защото тука са едни... Twisted Evil

# 186

От билката ли? Мисля че може, но трябва да се провери точно как се прилага за нашите цели (ще се разровя, ако искаш). Аз съм си набавила билката да си напоя по-натам няколко превръзки с отвара от арника, да си ги ползвам след раждането. Много облекчават натъртванията по лабиите (демек срамните устни) и перинеума.

Варненки, кажете някой друг детски магазин, в който има много колички? Тоя "Слънце" на центъра го претараших вече, но няма това, което ми трябва (аз сега пак се спрях на друга количка, нямам угодия  hahaha).
Я кажи какво си търсиш, че май ги обиколих всички магазини, но няма толкова зареден колкото "Слънце".
Иначе в "Рошко" можеш да видиш доста неща от много коментираните колички.
Да се ориентирам дали съм го виждала някъде.  newsm78

# 187
  • ул. "Мечтание"
Трябва ми някой магазин, дето има колички на Cangaroo. Търся си конкретно модела Lady Bug, в Слънцето нямат този модел. Тоя Рошко къде беше, пиши адрес, моля.

Емили, аз бях доста приятно изненадано от това тройно единодушие от трима различни лекари.  Crazy

# 188
Как ви се струва следната комбинация за обличане на бебе- боди дълъг ръкав, отгоре комплект камизолка и ританки, чорапчета и чувалче за спане. Това дали е достатъчно за вкъщи при температура 22 градуса. Оказа се, че имам много такива комплекти камизолка и ританки, но ми се струват тънички, памучни. Или да слагам боди потник, камизолка и ританки и плюшено боди най-отгоре newsm78

Първо ще ти напиша как обличах моето при 22С  - боди с къс ръкав + някакви ританки или от тези памучни неща, дето са едно цяло нещо! В началото слагах и памучни чорапи, но тя ги изритваше. Ако заспи - мятам и една памучна пелена, сгъната на 2.

Моя приятелка - температура 16 (шестнадесет по целзий) - 6 месечното седи по потник и памперс, аз мръзна увита с пончо...

Та както ги свикнете децата - местните хлапетии ходят по фланелки на 16-18С, когато аз съм все още с пуловер, дънки и кожено яке. На 20С "униформата" е къси гащи и джапанки + фланелка... страх ме е, че ако изнежа моята после ще е болна непрекъснато. Другото, което ми направи впечатление като я водехме в БГ, че много трудно понася жегата, но винаги е най-разсъблеченото хлапе в парка  Crazy

# 189
Нощни очи, може би е до болница, точно разглеждах последните ми две епикризи, и в двете всичко си е точно, само във втората след амниоцентезата  като приемна и окончателна диагноза е писано "абортус иминенс", това е защото не мога да стоя 3 дена в болницата с диагноза "амниоцентеза". Същата диагноза беше и в болничния издаден ми от болницата.

# 190
  • Варна
Здравейте момичета,моля да споделите кой от магнезиивите препарати е най-добър според вашият д-р,а и личния ви опит.И двамата д-ра,при които ходя си знаят Магнерич и това е.От няколко дена ми се стяга матката,знам че е нормално в този етап на бременността,но при мен(със серклаж съм) въобще не е препоръчително.Даже докторката ми като "успокоение" ми казва,че започнат ли контракции, направо щели да ми свалят конците,за да не се разкъса шийката CryСамо броя седмиците и се мъча да не мисля лоши неща,но...колко се получава е тема на др разговор.Освен това щях да питам,знаете ли при контракция дали се стяга непременно цялата матка или е възможно да се втвърди само част-долу,ляво,дясно ThinkingТрудно ми е да определя в даден момент дали е контр. или Бебо се дупи...
Лека вечер от нас    
Нощни очи,под Експресбанк(кръглата банка) има бебешки магазин с доста колички,отвън изглежда зле,но вътре паркингът е голям В общи линии тук сме доста зян с големите бебешки магазини.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 20:46 от gali&presi

# 191
gali&presi Магнерича е най-слаб, аз пия диапорал, на прахче е и действа много бързо. Така или инъче магнезиевите препарати се спират в 9тия месец.

Нощни очи, гледа ли в Хиполенд, Рошко Кангару няма, до колкото знам  Mr. Green

# 192
  • В две тъмни очички
Emilly1212 Аз също не бих ти препоръчала да пиеш флуор. Моето АГ ми изписа флуор,някакъв американски и каза да го пия. Консултирах се а зъболекарката ми и тя направо ми се накара. Ефектът е по-малък отколкото дефектът - така да го кажа! Получават се адски много проблеми и имат странични ефекти!

# 193
  • ул. "Мечтание"

Аз нали не съм му фен и не бях се сетила. Ще проверя, тенкс.  Peace

# 194

Аз нали не съм му фен и не бях се сетила. Ще проверя, тенкс.  Peace
Ух вярно. Не се сетих за Хиполенда. Има и  в Мол Варна и в Гранд Мол.
Иначе в Рошко наистина няма Кангару.

Общи условия

Активация на акаунт