Ту наляво, ту надясно, януарско бебче ритка бясно! -14 тема

• 23 660
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • В две тъмни очички
Дойде ми една идейка за заглавие, тъй като наближава време за нова темичка
Искам вече да се видим двама,но до януари ще стоя в коремчето на мама
Лека нощ и от мен  Hug

# 676
bubeto_d, заглавието е супер!

Antoaneta Simple Smile, изчетох постовете малко по диагонал, че уж хубаво време, пък от петък сте изписали 12 страници, и някак си останах с впечатлението, че си се поумърлушила. Спокойно, бебето ще си се обърне, има още много време!  Hug

Не си спомням коя мама се притесняваше за омотаната пъпна връв около вратлето на бебето. Това не е опасно преди раждането, защото бебето не диша с дробовете си, а получава кислород чрез пъпната връв. Опасно е, ако тя се усуче или притисне и спре притокът на кислород, но това няма да го мислим, нали? И ще стискаме до януари, какви са тези работи за раждане в 7-8 месец Simple Smile

Като си говорим за алкохол (и аз искам бейлис, може и мартини, а за една маргарита душа давам...), чета сега една френска книжка за раждането и на едно място изброяват нещата, които задължително трябва да се сложат в багажа за болницата. Едно от тях е бутилка шампанско  Joy

Хубава вечер, момичета!  Hug

# 677
  • Варна
Въй, изтървала съм драмите за маста. Аз не мисля да си мажа детето с мас, ужасно мазно ми се струва, а тооооолкова хубаво си мирише Мустелата, цялата къща мирише на бебе, ама на хубаво миришещо бебе, защото аз веднъж се намазах с мас и  Sick
И кожичката му една мекичка става на детето и ... защо всъщност трябваше с мас да го мажа  Naughty

Така, че споделям мнението на Мила Иванова Simple Smile Ама това не означава, че критикувам обичащите мас  Joy
За солта - абсурд отново.

# 678
Здравейте, тумбаци!
Едно време моят син почнах да го мажа с олио по препоръка на мед.сестра. Е няма такава воня - като отворех гардероба, ме лъхваше на гранясало, направо се наложи да изхвърля дрехите и пелените и си минах на козметика. Слава богу нямаше проблеми, макар да знам, че в повечето мазила се използват преработени петролни продукти. Сега мисля да пробвам с Мустела или А-Дерма, да видим.

А, не бих отказала мартини с много лед и 3 маслинки - цяло лято се черпех с това при всеки удобен случай. Ще почакам още малко, макар да мисля, че ако на някое майче наистина мноооого му се пийва, не пречи да си опита 2-3 глътки.

Не се заплесвайте по статистики относно недоносване или преносване, шансът да сте в тези статистики е точно толкова, колкото и да сте извън тях  Peace.

Айде гуднайт без киселини и досадни посещения на тоалетната!

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 00:29 от Griet

# 679
добро утро момичета, изтрезняхте ли  Laughing

# 680
Добро утро!  Peace
Стига вече с тая критика  Peace Никого не съм критикувала!
За мен форума е място, където не само се споделя за статистиката. А и за обосновки. Решила съм така, защото...еди какво си.
А това, че друг е на друго мение, ми ОК.
Сори, че чрез писане не мога да предам интонацията, но определено никого не съм критикувала, обиждала и нападала.  Peace

Снощи с малката пак имахме големи драми.  Tired Хич не харесва бабешките лекове, които и прилагам  Confused За един компрес с извара опищя целия блок. За компреса се преборих, но категорично отказа да я мажа с мед Simple Smile и минахме на Пулмекс бебе.
Важното е, че за пореден път се разминахме с АБ.  Peace
И днес няма да ходи на ясла, но утре вече е обречена Simple Smile защото съм на лекции на сп. 9 месеца Sunglasses
Да видим що за бисери са ни приготвили  Wink
Гледам, снощи се заформили масата. Не бих отказала една мааалка сливова със шопска салатка.  Peace Дано издържа до надвечер, че ще видите кой ще излезе най-голямата пияница- от сутринта с чашата  Laughing И наобед мога да се появя да ви изпея някоя стариградкса песня Simple Smile

Така, засега толкова Simple Smile Пообед-пак  Hug

# 681
.
хахаха, аз честно казано не си позволявам да пия каквото и да било. А пък и преди да забременея си пийвах всяка вечер бяло или червено вино в зависимост от храната, така че съм си взела алкохола за няколко години напред. Концентрат не пия, а тези сладките и по- женските питиета ги употребявам само в кексове. Цигарите също ги бях намалила до критичния минимум от 2-3 на седмица. Но виж кафето много ми липсва. Аз пиех по 3-4 силни на ден без цигари, без захар, чисто еспресо Crazy Обожавам миризмата и вкуса му. Но ще издържа още половин година и без кафе. Сега си правя от време на време безкофеиново с мляко или 2в 1 с мляко.

А пък намерих в ДМ много хубави чайчета плодови и си ги варя с по 1-2 ябълки във водата става страхотно. И малко мед- чудесно питиенце за зимата. Става като глювайн само без вайн-а Laughing

За спора за солта и маста: маста може и да не е толкова лошо като идея, но не знам дали би могло да се намери наистина чиста, в която да не са отложени  един тон токсини. А това за солта направо ми звучи варварско.
Така, че ще се доверя на готовата козметика за бебето.
Мас по- скоро исках да взема за себе си заради стриите, но така и не можах да намеря.

Моя човек нещо беше много кротък вчера цял ден и ми създаде притеснения. Цял ден и цяла нощ съм го усетила броени пъти

# 682

Днес кафето и закуската от мен!  Hug

Ранобудна съм днес!  Party

# 683
Добро утро!
Моето бебче цяла нощ се премята Mr. Green
Аз с Дели ползвах Мустела. Сега смятам да ползвам зехтин. Искам да е възможно най- натурално. За маста не бил ползвала именно заради твърденията, че в нея може да има токсини. За солта изобщо няма да коментирам.
Мила, браво за това, че така се бориш да не дадеш АБ Peace
Хубав ден на всички!

# 684
http://www.sibir.bg/blog/Bor4o/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=20924

http://www.astro5.net/forum/viewtopic.php?p=14180&sid=aa523b … e43009bb3380441bd

Вижте какво намерих за имената Simple Smile Много интересни попадения има  Sunglasses що се отнася за нашата къща Simple Smile

# 685
Добро утро, пияници!  Mr. Green Laughing

Големи драми с тази мас.Както каза Бебешондел, ще чакаме да дойде ред и на захранването и тогава ще е пълен цирк  Crazy

Нещо се разболявам аз.Един стомах ме е хванал.  Tired Ужасии.

# 686
  • София
Дойде ми една идейка за заглавие, тъй като наближава време за нова темичка
Искам вече да се видим двама,но до януари ще стоя в коремчето на мама
Ах,че хубаво заглавие HugПодейства ми страхотно след като вчера една приятелка ми каза,че корема ми бил ниско все едно ще раждам Crossing ArmsЧестно казано не чувствам нищо което да ме приближава към раждането Wink
Със мас и аз няма да мажа,просто толкова мазно ми звучи,че не мога да се преборя със себе си дори и да има много причини че е полезно,сол също нямам никакво намерение да използвам.А това че някой друг ще го прави не ме притеснява въобще,всеки си знае Wink
Алкохол въобще не ми се пие.
Ох,трябва да готвя...

# 687
За мазането - аз малкото съм го мазала досега не повече от 10-12 пъти, после спрях, защото не намерих причина да го мажа, при условие, че кожата е хубава. Даже не се е подсичал изобщо. Друг е случаят, ако се появи някакъв проблем, дерматити и т.н. Е, ще спомена, че бебе беше лятно, сега може по друг начин да стоят нещата. Но не смятам да мажа с нищо, ако няма причина. Както и да къпя с шампоан, сапун в началото.

# 688
Joy Joy Joy
Добро утро слънчица  Hug
Биричка мерси за закуската имаме нужда от кафенце след снощния виртуален запой  Joy Joy
Гъбка не ги слушай моята приятелка беше със смъкнат корем от 7-мия и си роди когато трябва.
пате дано е нещо временно.  Hug
бубето заглавието е супер  Peace
Малката маймунка ми разпъва коремчето като ластик търси си място явно.

# 689
Едвам ви изчетох!!!!  Whistling
Оставих ви само за два дни. Ние бяхме при свеки за събота и неделя. Освиних се подобаващо  Laughing То не беше баница с тиква, със сирене, кюфтенца, салатки ... От днес съм на стария режим, че като отида следващата седмица на ЖК да не стрeсирам доки с +N кг. Grinning

Много теми съм изпуснала даже вече забравих какво мислех да пиша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт