Дългото чакане след трансфера-5

• 90 612
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
Рада, добре ти е чхг_ то, и мой то беше на 14 ден 264. Лека и безпроблемна бременност до края.

# 676
Лока какво е станало с теб?  Shocked Аз малко поизпуснах информацията ама виждам, че нещата при теб не са розови. Дано всичко се оправи. Горе главата. Прегръщам те за кураж. Hug

Велка ми то не останало, вижда му се края. Laughing Стискай още малко мила и хубаво бебе на финала.  ylinfant Момче или момиче беше, че нещо назаднах с форума и забравих. Embarassed

Рада честито и тук мила, пази се и успех.  bouquet

# 677
v4era bqx kraven test doki kaza 4e mi e nisak rezoltata pitax go kolko e no ne mi kaza kaza 4e prenadleja kam abort,kaza ako ne prokarvq do ponedelnik da my se obadq

# 678
v4era bqx kraven test doki kaza 4e mi e nisak rezoltata pitax go kolko e no ne mi kaza kaza 4e prenadleja kam abort,kaza ako ne prokarvq do ponedelnik da my se obadq

cip   Hug Недоумявам Shocked що за лекар е това  #Crazy и как изобщо може да ти говори такива неща  ooooh!.
Ти, трябва да се презастраховаш, ако си заплашена от кървене  Peace За целта следва да се обърнеш към доки (или друг лекар), който да ти изпише Утрогестан или Дуфастон по схема.
Моят съвет е иди и си пусни утре едно ЧХГ в някоя лаборатория и по ст-ста му ще се ориентираш как са нещата ... а и ние сме тук и ще се включим в случай, че се нуждаеш от нащата помощ  Peace
Сега се успокой иии стискам палци  Hug

# 679
cip,може би резултата е различен от 0 но пък е нисък за бременност.Както те е посъветвала desdemona направи утре още един тест ,но в лаборатория,от която можеш да си вземеш и видиш резултата.Защо ли лекаря не ти е казал каква е стойността на ЧХГ newsm78

# 680
  • София
Не мога да разбера какви са тези "тайни" ,по отношение на изследвания,които си плащаме ние и би следвало ,ако не да си получим,поне да си знаем резултата-нисък,висок,там има стойност  #Cussing out.
cip,възможно е да е 3,4,5,което си е отрицателен резултат,но,в повечето лаборатории пак има цифрово изражение. Наистина,най-добре си пусни още един,поне да видиш за какво става въпрос.

# 681
rada77, честито - имах някакво предчувствие за теб  Hug.

cip, искай си резултата от кръвния. Как може да не ти го кажат и да ти говорят такива неща ooooh!. Направи си още един кръвен и отиди при друг доктор. Дори и да има опастност от аборт веднага трябва да ти назначат лекарства за задържане. Пиши какво е станало. Стискам палци  bouquet

Аз вчера бях на кръвен отново - ЧХГ-то е паднало от 10400 на 7000 на 7-ми ден след първото вливане на метото. Май се отървах и този път   newsm17 newsm44

# 682
Как сте момичета?Как тече времето при вас?Аз започвам да се чудя дали да не си направя кръвен тест на 11 ден newsm78.Нещо повечко ме наболяват яйчниците.А иначе четох,че пухкавото влагалище е добър знак(имам си го Laughing)
Шалона, имам въпросче към теб... Hug И ще се радвам, ако ми отговориш. Той е свързан с цитата по-горе и по-точно с последното изречение.. Все още ли чувстваш пухкавото влагалище и до кога може да се усеща то като такова? Или може би това продължава през цялата бременност? newsm78

# 683
Ами продължавам да го усещам по този начин.Бях чела някъде че е добър признак и аз го взех като такъв Laughing LaughingИдея си нямам дали се усеща по този начин през бременноста,живот и здраве надявам се да разбера Praynig
 loca,радвам се че от всичко лошо,което ти се случи, сега поне е по-малкото зло.Дано да си спада още ЧХГ Hug Hug

# 684
Благодаря ти, Шалона, за отговора  bouquet Не намерих информация по този въпрос в нета, затова реших да попитам жена, минаваща по този път, дали симптомите в началото продължават да се наблюдават и след определени седмици. Ако има някаква промяна, надявам се, че ще ни информираш. Flutter И изобщо... пиши отвреме на време какво става с теб и как се чувстваш... Hug
Приятно бременеене и ще следя с интерес твоите постове, както и на останалите жени, пишещи тук. Heart Eyes Късмет и успех на всички! Praynig

# 685
dnes xodix v na6ata klinika kazaxa mi 4e nepravqt kraven test i da iz4akam do ponedelnik kakto mi e kazal doki

# 686
dnes xodix v na6ata klinika kazaxa mi 4e nepravqt kraven test i da iz4akam do ponedelnik kakto mi e kazal doki

cip щом в клиниката Ви не правят ЧХГ (малко ме съмнява, ако това е инв. клиника  newsm78) тогава иди просто до някоя лаборатория. Почти няма такава, в която да не работят ЧХГ!

# 687
  • София
loca ,радвам се,че новините от теб са добри.....ех,до къде го докарахме-да се радваме на падащо ЧХГ  Tired Дано се резминеш само с притеснението покрай кюретажа и,така,както върви,да не стигнеш до него  Hug

# 688
Здравейте момичета, сега се включвам и аз. Искам да споделя радостна новина днес ми е 15 ден от ЕТ и си направих кръвен тест с резултат 677. Преди два дни бях с 244. Доктора ми каза че това е доста добре и другата седмица съм на преглед. Това което исках да Ви разкажа че, от 10 ден започна леко зацапване което продължава и до днес. Честно казано аз доста се изплаших и даже реших че, нищо не е станало. Дори бях готова да спра лекарствата но, док ми каза да ги увелича на 6 часа утрогестана и да започна и дуфастон. Вече съм по-добре и почти спря зацапването. Това което мога да разкажа че, нямам абсолютно никакви симптоми с изключение на това че бюста ми е наедрял но не ме боли, всъщност от 10 ден започнаха болки в кръста който продължават и сега и понякога усещам и лек дискомфорт в яйчниците. Това го пиша за успокоение на всички който чакат и се надяват. Пожелавам успех и много бебчета на всички!

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 23:45 от Ivona 35

# 689
loca ,радвам се,че новините от теб са добри.....ех,до къде го докарахме-да се радваме на падащо ЧХГ  Tired Дано се резминеш само с притеснението покрай кюретажа и,така,както върви,да не стигнеш до него  Hug
Дръж се Лока с теб сме! Hug

Ивона Честито!!! Леко бременеене! preggo С този резултат може да са двечки. newsm78 Hug

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 09:41 от kartiche

Общи условия

Активация на акаунт