Дългото чакане след трансфера-5

• 90 576
  • 771
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря, че ви има.
Страхотно е да знаеш, че има и други,които наистина те разбират и знаят как се чустваш.

Аз също се надявам на Коледното чудо. Моят кръвен тест е насрочен точно за 25.12.

На пети ден ми върнаха 3 ембриончета в КИРМ Плевен.Това е моят първи опит.
Иначе си имаме едно момиченце на 11 г., което все още пише на Дядо Коледа, че иска само братче или сестриче.

# 346
Момичета днес бях на ръба на полУдяването  #Crazy #Crazy

Накратко :вчера ми казаха,че наобед резултатите ще са пристигнали,НО в 10 ч. не издържах ,звъннах до лабораторията и резултаите са готови- 53,65 и аз като чух цялата се разтреперих,а беше шумно и при мен и в лаб-ята,оттам звъня на мъжо и го пращам веднага да отива да ги взима ,и той разбира се  е там....взима ги и той милия покрай мен се побрка  #Crazy виждал,че пише тази стойност ама отдолу като забележка пишело H за над нормата и L за под нормата и незнаел ние къде сме  Shocked
Както и да е зв.на доки-след около 2часа се и чухме понеже беше на манипулация и доки каза ,засега нещата са  ОК
В неделя ме накара да си направя уринарен ,понеже и разказах и за него  Embarassed,но не ми каза дали да пускам пак кръвен ?
Някаде ми казаха,че ур.отчитат стойност над 20,А защо тогава моя не отчете,да неби да има грешка в кръвния-олеееее  Embarassed Rolling Eyes

Благодаря за подкрепата на всички ВИ,без вас нещата щяха да са още по трудни  Hug Hug

# 347
  • София
Аз май познах, а?  newsm78

# 348

Твоите думи,данО са самО сбъднати Желания ! Hug

# 349
marisil хайде и тук честито и лека бременност. preggo
Дано всичко се развива както трябва.

# 350
Честито Марисил Simple Smile радвам се, че си имате Коледно чудо.

# 351
Ееееехх marisil, каква хубава новина , много се радвам Hug !А ти взе да се шашкаш предварително ...  Сега се успокой, стой си на топличко в къщи и бременей с пълна сила  Peace

Пу пу пу, дано да заразим всички с Коледното чудо  Praynig Praynig Praynig

Сега чакаме Къртичето да ни съобщи хубави новини, сигурен съм че ще позная   Wink Praynig Praynig Praynig

# 352
Сега чакаме Къртичето да ни съобщи хубави новини, сигурен съм че ще позная   Wink Praynig Praynig Praynig

Ооооо Миши татко стискай палци за 21.12 и на краката. newsm53 smile3503

# 353

Ооооо Миши татко стискай палци за 21.12 и на краката. newsm53 smile3503

kartiche   Hug СТИСКАМЕ МИЛИЧКА  Peace Но аз, вече ти казах, положителен ще е! Даже много положителен!  Peace

# 354
kartiche -миличка всички сме с теб  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
toffifee -Sharky43 -desdemona  милички  Hug благодаря за подкрепата
mishi_tatko -благодаря ви семейство  Simple Smile family4 живи и здрави да сте

занапред се надявам нещата да си вървят нормално Praynig,че малко се шашкам  Rolling Eyes

# 355
 :)mnogo se radvam za teb marisill 4estito. momi4eta normalno li e na 12 den da ima6 leko pozavo te4enie  newsm78.malko se pritesnqvam , neznam dali 6e iztraq do  ponedelnik  za  testa

# 356
:)mnogo se radvam za teb marisill 4estito. momi4eta normalno li e na 12 den da ima6 leko pozavo te4enie  newsm78.malko se pritesnqvam , neznam dali 6e iztraq do  ponedelnik  za  testa

Не, не е нормално!  Peace Обади се, на твоят лекар, ще ти назначи какво да пиеш или ще ти спре част от терапията  Peace Успокой се и успех  Praynig

# 357

благодаря ти миличка,пази се,незнам дали е норм,Но послушай desdemona за твое и наше успокоение  Hug

# 358
МОмичета,накратко :след като пикливия беше отриц.доки каза да си направя кръвен ,и понеже живея в провинцията най-близко намерих Бургас ,часна АГ клиника с лаборатория и без да се замисляме пътувахме натам,защото ни казаха ,че резултатите ще са готови до 1-2 часа
И отттам идва кошмара-ЧХГ-22.39 newsm45,зв.пак на доки и тя ми казва,че трябвало в една и съща лаборатория понеже рефер.стойности на всяка може да са различни ,НО ....МОМИЧЕТА НАЛИ МЕТОДИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ ! Tired
От тази лабор.ми твърдят ,че на 100% съм бременна и сега квооо...незнам ДА или НЕ
Доки ми каза да не спирам хапчетата ,пита ме имам лиу МЦ или зацапване и на 27.12 при нея !
Все пак си мисля,че наистина съм бременна ,НО..дали - или newsm17 newsm45
http://postimage.org/image/1dauazgp0/
http://postimage.org/image/1davyit6s/
Има ли шанс това в имерването вместо 22-по другата лабор-я да е 220  Praynig
Вижте и самите резултати,на едната колко подробно,на другата са >5
 newsm78 #Crazy ooooh!

# 359
МОмичета,накратко :след като пикливия беше отриц.доки каза да си направя кръвен ,и понеже живея в провинцията най-близко намерих Бургас ,часна АГ клиника с лаборатория и без да се замисляме пътувахме натам,защото ни казаха ,че резултатите ще са готови до 1-2 часа
И отттам идва кошмара-ЧХГ-22.39 newsm45,зв.пак на доки и тя ми казва,че трябвало в една и съща лаборатория понеже рефер.стойности на всяка може да са различни ,НО ....МОМИЧЕТА НАЛИ МЕТОДИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ ! Tired
От тази лабор.ми твърдят ,че на 100% съм бременна и сега квооо...незнам ДА или НЕ
Доки ми каза да не спирам хапчетата ,пита ме имам лиу МЦ или зацапване и на 27.12 при нея !
Все пак си мисля,че наистина съм бременна ,НО..дали - или newsm17 newsm45
http://postimage.org/image/1dauazgp0/
http://postimage.org/image/1davyit6s/
Има ли шанс това в имерването вместо 22-по другата лабор-я да е 220  Praynig
Вижте и самите резултати,на едната колко подробно,на другата са >5
 newsm78 #Crazy ooooh!

marisil   Hug много се шашкаш ooooh! а така и нас- останалите  Peace Смятам, че доки, а и момичетата в др тема  Peaceправилно са те ориентирали. Тестовете се правят в една и съша лаборатория, явно има защо, но защо наистина, това незнам, само доки може да ти каже Peace
С колко на ден спада ЧХГ аз, не мога да ти кажа! Не защото неискам, а защото незнам  Shocked
Според мен е най-добре утре, щом си решила отново да си правиш кръвен тест, да го направиш в същата лаборатория, където си правила 1 или посл си тест, ти ще прецениш, къде ти е най-близо и удобно!
Нооо един съвет -ако приемаш  Peace стига нерви  с тях единствено си вредиш сама на себе си и на бебето/етата Peace Пожелавам ти много късмет ииии, вярвай в чудесата! Те се случват и с нас и около нас  Peace

Общи условия

Активация на акаунт