Отговори
# 285
Здравейте и

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА  Embarassed Да са много здравички и усмихнати!

Васи, аз на твое място не знам как бих издържала...  Hug

Лулу за документите - аз ги подадох още преди месец и половина. Някакви декларации и молби бяха, а бланките ми ги пратиха от счетоводството - мисля, че е тяхно задължение.

Лили, поздравления за хитрините  Mr. Green Не знам дали съм ти казвала, но моята кукла е така от 6 месеца. Пълен ужасТ!!! То не бяха сиропи не беше чудо. И резултата е - вече четвърти месец е 10 кг. и не мръдва. Яде само кремове, кисело мляко, адаптирано, бисквити и понякога тестени закуски и плодове. Дори и да успея да й напъхам лъжицата, на мига го е изплюла Sad
Пожелавам ти успех, защото отлично зная, че няма по-лошо от злоядо дете...

И Мони я измъчиха зъбите... От август е с 8 и това е. Вече 4 месеца нито един. Колкото не ядеше, става все по-зле, буди се по няколко пъти нощем, а баща й се е заканил скоро да се изнесе в кухнята...

Елист, куклите ти са прелестни  Heart Eyes

Толкова от мен, че време не достига...

# 286
Мерси за отговорите на всички-опраихме се с нашта счетоводителка Mr. Green

Такаааа.....Честит Рожден ден на Ева, Калоян, Ивет и Мартин!!!!!Много усмивчици да греят по лицата им!!!

Друго ВАЖНО-следващия петък организираме едно вечерно виждане.Който има интерес да сигнализира овреме.Да кажем че до вторник е срока да си дадете заявките за присъствие Grinning Grinning GrinningЗа да имаме време да направим резервация, че навлизаме в декември и едни коледни партита ще се заредят....то криза ама ....ша видим. Та:пишете,обаждайте се и така

Бяхме на РД на Евичка-малката мухичка и тя гаврътна годинката!!! GrinningБеше хубаво и една любов струеше между диването и нея....махни махни....

Хайде хубава вечер на всички

ТИННА-мерси за инфото мила

# 287
Един тъп въпрос имам  Embarassed
Как правите гриса,че купих,ама като до сега не съм правила такова чудо  Thinking
С АМ или с мляко  newsm78 и захар плодова ли или без...
Абе много въпроси.

# 288
  • София
За партито - аз на Круми й казах, ама и тук да напиша - ако мъжа ми е свободен, че да гледа Инката съм на линия! Това ще го разбера средата на другата седмица.

Елист - кипвам 150 мл вода, слагам 3 лъжици грис и малко захар. Бъркаш докато сипваш гриста. После като го махна от котлона слагам малко АМ и/или настърган плод. Но без захар не се яде никак  Sick

JR - мерси за инфото.

Аз съм с надути лимфи от 3 дена вече и ме боли цялата лява част на главата и очевидно няма да се оправя без да отида на лекар. А знам, че в тия случаи ме оправя само антибиотик  Tired Никак не ми се ще...поне трябва да видя какво е подходящо при кърмачки...

Хайде лека нощ  Hug

# 289
  • София
Аз съм с надути лимфи от 3 дена вече и ме боли цялата лява част на главата и очевидно няма да се оправя без да отида на лекар. А знам, че в тия случаи ме оправя само антибиотик  Tired Никак не ми се ще...поне трябва да видя какво е подходящо при кърмачки...
http://apteka.framar.bg/05003361/%D0%B4%D1%83%D0%BE%D0%BC%D0%BE% … %B3-20-yamanouchi

Но не без лекарско предписание Naughty

# 290
Ето ни и нас! Tada

Да се почерпите за наше здраве, имахме РД тази седмица. А също и за здравето на моята сестричка също рожденничка!

# 291
Честито и на всички пораснали бебоци от вчера и днес и ако съм пропуснала някой друг! Нека дните им да са изпълнени с игри, усмивки и много специални и щастливи моменти за мама и тате! nbirthday
Елист много пораснали изглеждат сладураните!
Нямам време да чета и пиша, не сме си вкъщи и интернет много няма, сума време пиша. До скоро

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 23:56 от Alissa

# 292
Днешният роджденик е само един - Деян на ladyasya - честит празник, желаем му здраве и късмет  Grinning
vess_82,
АБ за кърмачки има доста, просто трябва да кажеш на лекаря, че кърмиш и ще ти измисли нещо. Аз съм пила аугментин още като Камен беше новородено.
Елист,
няма лошо в шишето с мляко - големият ми син до 2 години сутрин и вечер пиеше мляко. Грис варя по най-прозаичен начин - с прясно мляко и обикновена захар. Но рядко давам вече, защото не се предпочита. Плодове не добавям към нищо, яде си ги отделно, а и за мен по-голяма гнусотия от полусварен плод няма.
А за обсебването от бебетата - и Камен лепне, само че на мен вече не ми е съвестно да го оставям да реве, според мен трябва да могат да се забавляват и сами. Като се къпя, виси пред вратата на банята и чака като някое домашно животинче, ако можеше, щеше и вътре да влезе, но не може  Mr. Green
Хайде, със здраве.

# 293
Привет и честито на рожденника!!!

Днес моя сучко стана наспан в 04.00 ч. А вчера стана в 06.30.
Имам чувството,че зъби го тормозят.Иначе има вече 10 бр.

И аз като Весс силно се надявам мъжлето да не е на работа.

Приятен ден!

# 294
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИЯ РОЖДЕННИК!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТЕЙСИ!!! МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

Нямам време да пиша повече, че утре ме чака изпит! Целувки на всички!

# 295
Запишете Мартинчо Wink

на 29-ти ноември ще направи годинката
само с 2 зъбчета отдолу Simple Smile

# 296
Да се включа и аз най-накрая с малко новинки от нашата кочинка  Wink
Не съм писала от два месеца сигурно и затова първо да честитя на всички сладки малки ноемврийчета, които навършиха 1 годинка, а на тези, на които това предстои тези дни, желая много красив и специален рожден ден!!!
 Май не съм писала откакто започнах работа  newsm78 и затова е обяснимо, че въпреки желанието ми нямама време...
Благодаря на всички, които са ни честитили на нашия празник 17 ноември, нашият рожден ден го празнувахме 2 пъти, в сряда и събота, и естествено не можахме да поканим всички, които искахме, но толкова са ни възможностите. Откакто работя, особено в последно време покрай откриването на магазина работното ми време се увеличи  до 10-12 часа на ден и бях пред изгонване от къщи  Mr. Green Слава Богу, нещата се нормализираха и сега влизаме в нормални 4-5 часови смени. Поради липсата на време не успях да се приготвя за РД на Гого така, както ми се искаше, украсата се състоеше основно в балони и торта  Laughing но всико останало се получи много добре, и гостите, и ние си прекарахме чудесно. Поръчах 2 торти-1 за вкъщи и 1 за детската ясла и 2-те много ми харесаха. Снимки не успях да направя много и сполучливи, но то детето се е отучило да позира пред фотоапарата и трудно го улавям с вдигната глава, все рови нещо по земята. Получи доста подаръци, вкл. колело и количка, в която да сяда и да се придвижва с крачета, но все още начина на употреба не му е много ясен и ги зазимихме за на пролет Laughing
 Зъб още НЯМАМЕ... Май ще е последен от всички Гогата...
 С рожденния ден направихме и питка за прохождане, не се пуска много още, но реално проходи точно тогава, милият, още не ходи стабилно, а любимото му занимание е да вдига холовите масички и да ги мести насам-натам, как тежи едната, не е истина, просто не знам как я мъкне, опитваме се да не му позволяваме, но той се сърди и започва да пищи.
 В личен план- мъжа го съкратиха, след 3 седмици започна нова, по-добра работа, аз си взех кола(стара), мъжо блъсна старата семейна не по негова вина, купи нова по-добра, за парите от застраховката и така май не сме много на загуба.
 Свалих още 4-5 кг покрай новата работа и ми останаха още 2 кг  Grinning Вече всички дрехи от преди ми стават  Mr. Green
 Сега да бързам за работа, че цял ден мога да вися тук, чао и целувки  Heart Eyes

# 297
Ей, Стели, как си сетила за моя празник  Heart Eyes Дори мъжът ми се нуждаеше от напомняне Simple Smile

Чувствайте се почерпени за именния ми ден, че този браузър много ме тормози и не успявам да прикача картинка.

Ще пиша повече по-късно.

# 298
# 299
  • Сливен
Честито на всички рожденници от последните дни - да са здрави и щастливи!
Стейси, честит имен ден  bouquet!
Аз днес съвсем случайно разбрах че и такъв имен ден имало, но покрай мен няма с такова има, та е разбираемо Embarassed.
Лулу - моля Heart Eyes!
Елист - стахотни са куклите, всеки път все по- красиви и чаровни!
И аз не знам вече какво ще правя с тези зъби - спане по 5-6 часа нощем и то с прекъсване минимум 2 пъти и зверски рев за сукане ooooh!, а уж щях да я отбивам.
Имахме разговор с майка ми, сериозен, излиза като в латино сериал - никой не е искал да каже точно това, никой не е имал предвид това, което другия е разбрал, на всеки му е криво и на края на серията сме пак доникъде Mr. Green. Така де,  мога да изкарам сценарий за една сапунка ooooh!.
Стейси, моята мишка е с два зъба от 3-4 месеца и нищо повече на хоризонта. На всичкото отгоре днес има и Т, и гърлото й е зачервено. Днес ни зарадва като ни носи телефони и разни животинки, после си пляска с ръце и дава целувки, направо бонбонче!
За  лепките - пишете ни и нас в списъка, не мога да се измъкна. Вчера уж си играеше и аз се измъкнах по терлички в тоалетната, след това излизам и само дето не я проснах по очи - тя се облегнала с ръце на вратата и чака.

Общи условия

Активация на акаунт