Отговори
# 360
ленка, Ели - Мерси за подкрепата момичета!

Аз за утре имам превод 20 лв само за първи ден на ноември, че нали на 2.11.09 ми беше термина, а другите пари кога да ги чакаме?!

# 361
Ако документите за 2рата година ти се подадат навреме и всичко е ок, предполагам, че най-рано в края на декември можем да си чакаме парите, но аз съм се настроила за януари, че да не ми излязат криви сметките. Wink

# 362
Здравейте и от нас!

Ей ни на при нас люта зима е дошла.Един леден вятър навън и пак вали един ситен снежец.Леле не е за излизане.На топло под юргана и това е...

Кло ама ти само ядове имаш наистина с таз жена.По добре после нещо друго си търси.То пак не елесно с малко дете никой не те ще ама може пък да се получи...Че тя живота ти скъси.
 Синческа тъй си е с институциите.Трябва навреме да се подават документи,че сроковете са дълги.И тук по 6 седмици имат право да те моткат за обработка на документи.Аз тука едни док за помощи за жилището за наема бях подала и тъкмо вече си викам ееехе тез няма ли да се обадят и гледам предколедно днес в банковата ни сметка се мъдрят парите.Зарадвах се .
  А за лекарствата за децата,мога да кажа че тук по немско е като през комунизма за децата са безплатни почти всички лекарства.Здравната каса не поема само хомеопатия,ама  ако не искаш не ти и изписват. Да не говорим,че за нито един доктор нищо не се плаща. Здравеопазването тук ми е номер 1 в листата за основания да си остана да живея тук  Peace
   Стеле на теб ти се събра с тез болести.Стискам и аз палци.   Hug Praynig Дано да мине всичко бързо и леко!
  Мия за покривката тука ще ти отговоря,ами купена е от тука.Даже не беше и скъпа. Имам и голяма бяла такава за хранене.И мен си ме кефят... Ама покривки отдавна не бях виждала,че момите мноооого обичат да ги дърпат и всико пада заедно и е опасничко та съм ги прибрала за по други времена  Mr. Green
 elena valkanova трудни са времената ама и ний не трябва да им се даваме.То лесно никога не е било май.Всеки винаги има за какво да се бори и мисли. Притесненията са много особено когато носиш отговорност и за малките човечета,но изход се намира.
Ленка туй няма да е от зъби. Аз досега мойто педи не съм го чула да казва,че нещо е от зъби  newsm78 Май в БГ тъй се оправдават за всичко.  То е...ти зъбите! Мерси за кафето.Много лилаво ми стана и хубаво.Харесвам го този цвят!

# 363
Ха добър дееен

Как сте бре дружина  Hug

Нашата консултация вчера добре мина като изключим че плачка момчето като го боцнаха.Но веднага щом мама го гуши се успокои.За двата месеца в които нямахме консултация е качил близо килце сега е 9.430 и 4см. сега е 78см. Хип хип ура Grinning Питах педито за детска кухня тя ми препоръча аз да си му готвя.Много оплю храната..т.е. продуктите с които готвели на били качествени.Не каза от къде що знае..каза аз да си реша и засега мислим да си му готвиме ние..пък да видим... Thinking Аман в тази държава май само за депутатите има рахат,дори за децата глупаците не мислят.Ееееех Елистчее идваме при вас..егасимус.

Елистче искам и аз такива покривки.Ако срещнеш някъде и не са скъпички както казваш моля да пратиш едно колетче...замоя сметка разбира се  Mr. Green

Синческа на нас ни сложиха ваксината без предварителна подготовка...е ай сега кажете каква е тази работа.Защо не се съберат тези педиатри да се разберат да работят по една схема.Всеки си знае своето и си работи както си знае. ooooh! Twisted Evil

Ех Кло така е добрите хора все си патят от оФце.Дано успееш да си намериш друга работа,където ще те оценят  Hug

Стелчо  Hug Hug Hug Съжалявам за майка ти,ей много ви се насъбра.Дано всичко скоро е само лош спомен и тя да е добре. Hug Praynig

Оооо Ленка къде зачезна ти Hug Скорошно оправяне на Силвето Hug

Ех Писооо Писооохрисооо нечетеш майка и туй то Момичета за колажа качвате само по една снимка - скорошна,актуална демек която най ви харесва. Мбейби ще ти драсна на лични как става номера с качването на снимка окиш Wink

Хайде лека вечер аз усърдно творя докато малчо спи че иначе абсурд ,той иска да ми покаже друг вид направа на украса tooth

# 364
  • София
Хелоууу и от мен  bye.

От днес официално съм с коледно настроение.   madnoel Nature Snowman По Magic FM /радио Атлантик/  пускат само коледна музика.

Също така от днес сме на кухня и съм доволна....само обедното кюфте беше като топче от супа, ама за 1.30 лв толкова  Simple Smile Също така днес предложих и първия сок на Ина - не е особено впечатлена  Laughing Днес е важен ден в еволюцията й  Laughing

За утре и аз имам превод на парите до 16 ноември. Другите ги чакам януари.

Оставям ви засега  Hug

# 365
Здравейте момичета. Митко цяла нощ е с някакво зверско разтройство, ака някаква жълта желеобразна течност. Зачерви му се дупето и го боли като седи или като го пипна. Тази нощ съм ставала сигурно 10 пъти да сменям памперс накрая взех и да го мия при всяка смяна.

Какво се дава за разстройство? Давах чай от шипка ама без особен успех.

Оф какво да правя мойта педиатърка е чак от 14 до тогава не знам какво да правя

# 366
Добро утро и от нас Hug

sinapovaaya за разтройство са ни изписвали ентерло и смекта, но по половин пакетче!
и ние не спи през нощта ooooh!обаче нас май ни мъчат още зъби двата кътника избиват заедно и равномерно ooooh!
аз отивам да хапна малко и пак на лекции, че имам и изпити днес ooooh! а Бобчо днес ще довърши започнатото от вчера, баба му сигурно ще е в безсъзнания като се прибера....
нещо различно за закуска

# 367
  • София
Хайде добро утроооо  Hug Hug Hug

Прекрасен ден ви пожелавам!

Ето тук да видите моето ходещо момиче:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1606106425474&saved#!/video/video.php?v=1606106425474

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 09:35 от vess_82

# 368
Здравейте!Мерси за кафенцата.
Аз ще поизчакам за снимка за колажа,че мисля да ходя да ги снимам двете пръцли за календар,та тогава мога да избера по актуална снимка.  Peace
И аз имам преведени пари за 5 дена  PeaceЩе стана богата за един ден  Mr. Green
Мия,Мишко как понесе ваксината?А за педката какво да кажа,и други майки около мен се чудят и те не са "подготвяли" децата ама на,отказа да ми я сложи,че щяла да вдигне Т  Rolling Eyes
Стеле,и аз стискам палци  Hug
На мен вчера ми правеха малка операция на десния крак,нали имам впити нокти.Та сега съм като куца патка  Mr. Green Малко ми е трудно с шофирането и най-вече със спирачките,с газта нямам проблеми  Mr. Green ама трябва си колата,че доста задачки се натрупаха,да ги свърша докато времето е още хубаво.Утря трябва да ходя и превръзката на крака да ми сменят та така.
Мадамата още спи аз да малко да пофермерствам  Mr. Green

# 369
Здравейте мамчета Simple Smile

Аз успях да ви изчета снощи ,ама направо ми се затваряха очите , та чак сега Simple Smile)
При нас нищо ново , Алекс още много го в страх да се пусне да върви сам, не лази и не се изправя сам! Голям мързеланко Simple Smile Имам напредък с яденето и грахчетата. Но с тези зъби започнах пак да му давам АМ посред нощите ,че много се мъчи и се разсънва. 

sinapovaaya :
На Алекс му бяха изписали прах Ентерол , по половин сутрин и вечер. Ефект имаше след ден. Кутията беше розово с бяло, явно е за деца, че ние имахме една зелена за нас ...

Честито на проходилите , май последно бяха Тони и Ина Simple Smile))

Аз тази сутрин си видях преведени парите за последно , и сега тези по 240 лв ми казаха да ги чакам в началото на януари, а съм подала към 10 ноември!
Отивам да работя , че малкия бабаит сега ще се събуди Simple Smile

# 370
Аз само чета, но видях, че коментирате декларациите за отглеждане на дете през втората му година. Ние подадохме декларацията 1 ден преди изтичане на майчинството и ми върнаха отказа, та трябваше да се ходи пак да се подава, имайте го предвид, да си спестите гимнастиката... Peace

# 371
  • София
Комикс -  Hug

# 372
  • Варна
Комикс, радвам се че наминаваш да ни видиш  Hug Как е Бо?
Ние ходихме онзи ден при хомеопат. По рецептите гледам че предния път на 23 октомври сме били болни, сега на 20 ноември, даже няма и месец разлика. Писна ми да си тъпча детето с химия. Прегледа я, поразпита ни подробно, каква е била бременността, жизнена ли е, комуникативна ли е, спи ли нощем и такива неща. Изписа "бонбонки" за отхрачване и за сополките и почваме да даваме веднъж седмично по половинка Осцилококциум. По добре това, отколкото химиите като се разболее. Дано да има резултат при нея.
Вчера се събрахме доста ноемврийчета в един детски клуб, че беше много духливо във Варна и не ставаше за разходки. Много са смешни като се съберат. Позабавляваха се добре  Mr. Green
Коледното ми настроение - продължавам с творенията, ама то повече експерименти си правя, отколкото да украсявам  Mr. Green Важното е настроение да има  Mr. Green
Незнам вие как се чувствате, ама мен напоследък много ме забавлява това дете. Колкото по-голяма става, толкова по-забавна е. Усещам се, че ставам дете покрай нея - скачам, пляскам, пея, пълна програма  hahaha Много не са ни съдържателни още разговорите, ама и това ще стане  Mr. Green На кучето вика БА, вместо бау, на котето МА, вместо мяу, на топката ГОООООООО, вместо гооооооооол, на копчетата вика КОКО или КАКА, важното е К да има  Joy Ей много го обичам това дете! Сега каква хубава Коледа ще си спретнем, нямам търпение  Heart Eyes

# 373
Здравейте, мамчета! Може ли да се запишем с моята Калина във вашия отбор?
Тя е родена на 3.11.2009, в София.
Докато бях бременна от време на време четях постовете ви, но така и не се записах.
Сега вече имам малко повече свободно време и с удоволствие ще взимам участие Simple Smile

Слънцето нещо изчезна, но пък е толкова яко да си вкъщи в този дъжд и малката да си спинка сладко в креватчето Simple Smile
Поздрави Simple Smile

# 374
  • София
Голяма жега е днес...коледното ми настроение нещо зачезна за днес  Laughing От няколко дена съм се психясала с ровене по чужди сайтове за подаръциииии  Simple Smile

Нея - поста ти ме разтопи!

Атерина
- добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт