Аз за утре имам превод 20 лв само за първи ден на ноември, че нали на 2.11.09 ми беше термина, а другите пари кога да ги чакаме?!

Дано да мине всичко бързо и леко!
Май в БГ тъй се оправдават за всичко. То е...ти зъбите! Мерси за кафето.Много лилаво ми стана и хубаво.Харесвам го този цвят!
Питах педито за детска кухня тя ми препоръча аз да си му готвя.Много оплю храната..т.е. продуктите с които готвели на били качествени.Не каза от къде що знае..каза аз да си реша и засега мислим да си му готвиме ние..пък да видим...
Аман в тази държава май само за депутатите има рахат,дори за децата глупаците не мислят.Ееееех Елистчее идваме при вас..егасимус.

Съжалявам за майка ти,ей много ви се насъбра.Дано всичко скоро е само лош спомен и тя да е добре.

Скорошно оправяне на Силвето 

.
По Magic FM /радио Атлантик/ пускат само коледна музика.
Също така днес предложих и първия сок на Ина - не е особено впечатлена 

обаче нас май ни мъчат още зъби двата кътника избиват заедно и равномерно 
а Бобчо днес ще довърши започнатото от вчера, баба му сигурно ще е в безсъзнания като се прибера....

Ще стана богата за един ден 

)
Имам напредък с яденето и грахчетата. Но с тези зъби започнах пак да му давам АМ посред нощите ,че много се мъчи и се разсънва.
)) 
Как е Бо?
Много не са ни съдържателни още разговорите, ама и това ще стане
Ей много го обичам това дете! Сега каква хубава Коледа ще си спретнем, нямам търпение