При нас пък няма сняг. Валя малко, но не се задържа.
Мойто диване Емо от ден на ден става все по-палав. Миналия ден успял да отвори кремът за дупе и се беше омазал целия. След няма и 15 мин дръпнал покривката от масата и докопал един шоколад и м идва пак целия омазан. Хапнал си е, но съвсем мъничко. Вчера пък отворил един шкаф в кухнята извадил бутилката с олио и я отворил. Добре, че го видях на време и неможа да омаже много
Днес цял ден беше много кисел. Иска всичко и като не му дам нещо, започва да се тръшка, да се захласва и да изпада в истерия След всичките оплаквания, да го похваля. Вчера водихме диванетата в един детски кът. Емо като го пуснах вътре тръгна към играчките и изобщо не се е сещал за мен. Криси седя няма и 5 мин и ревна. С баща им за първи път от мноооого време пихме кафе като бели хора. Чак ни доскуча един час без някой да мрънкоти и да ни виси по крачолите и ръцете
Криси си обикаляше около масата и си играеше сама.Стейси, лелеее, а аз си мислех, че няма по-голямо диване от Емо.
Елист, честити придобивки. Много са хубави. Мойте дзверчета се заглеждат само и единствено по реклами.
(шейната е 1:1 на тази от тойса)
Лека нощ от мен!

правя опити и у дома да и давам, но не ще! Явно чуждото е по вкусно! 

!
Това че пиша че сме несериозни и че не се организираме не значи че се отмятам от думата си.Че ако се съберем 20 деца в клуб ще можем да се видим,приказваме и тъй нататък.И не съм с претенции,просто казвам че варненки наистина са много сериозни в сравнение с нас.Никой не е споменавал час и дата защото първо трябва да има желаещи.
Нали не може някой да каже искате не искате на еди кой си ден в еди колко си часа в този клуб запазих да правим парти.Съгласи се

за
.Иначе други умения, колкото ти душа иска