Коментари за номинациите

• 15 707
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Моля, спрете с поканите във фейсбук  Joy Ликът ми не е кой знае какво, не вярвайте на форумските легенди.

# 91
Кейси не се ли изказа в другата тема? Безкрайно далновидно, ентелегентно и т.н.  Или си ги мешаме както си искаме. лаф да стааа.

# 92
Не, просто искам на всеослушание да го обява, защото не ми се пише персонален отказ на всеки. Благодаря.  Simple Smile

# 93
  • София
Моля, спрете с поканите във фейсбук  Joy Ликът ми не е кой знае какво, не вярвайте на форумските легенди.
Не ползвам фейсбук, та ако някой ти пише от мое име да знаеш, че те пързаля.

Трещи мешаме ги. Все едно сме в къща в двустаен апартамент- кеф ти в спалнята, кеф ти в хола. Дано само хазяите да не ни изхвърлят и от двете места.

# 94
Аз викам поне в едната стая да е. Че от това търчане напред-назад, да не изпусна нещо важно, а то всичсо е важно, мускулна треска хванах. Пък и по-лесно се мете.

# 95
  • Sofia
Извинете, какво правите?
Не, не това, за друго питам.

# 96
А положителни номинациЙ ще има ли в крайна сметка? Искам да си номинирам плейбоя  Crossing Arms

# 97
А положителни номинациЙ ще има ли в крайна сметка? Искам да си номинирам плейбоя  Crossing Arms

Ми пусни тема.

# 98
Това, че не правите разлика между оценка по и на изява във форума, и боравенето с  факти от личния живот на човека и използването им в битка за виртуално надмощие е чисто ваш проблем, госпожи  и може да ви изиграе кофти номер.
Е, ако ни го завира в лицето честичко не в живота, а тук, във форума. Нещата се замазват. Черното джони примерно, реално ли е, или виртуално.

# 99
Аз предложих да съм чирак на автора на тема за номинациЙ, да броя и т.н., не се справям с пускане на теми, анкети, да вкарвам шрифтове и картинки  Sad

# 100
  • София
Вълк, найш къв профайл, напълно отрицателен мога да ти спретна за нула време само от статистиката на профила ти и добре подбрани публикации? Не се прави, че не разбираш за какво става въпрос. Аз не съм чела признанията на Кейси, че е скучаеща домакиня в САЩ, но може и да съм го пропуснала. И нещата не опират до Кейси. Аз в гадости няма да участвам, казах го  ив другата тема.

# 101
 Не сме ли наясно, че  написаното може да бъде използвано срещу нас, особено  в такива напрегнати моменти? Пък и много хора четат между редовете, както виждате Mr. Green
Къде ви е чувството за хумор? Joy

# 102
А пропо, нали имахме уговорка да не се впрягаме.

# 103
Странна работа...
Колкото повече кисна у тоя форум, толкова повече се забатачвам, значи...  Joy
Миналата година сякаш повече хващах смисъла на тия номинации, тая година - съвсем съм извън интригата.
И винаги, ама винаги съм далече от клюките  Joy  Crossing Arms
Коя е Кейси? С какво се е провинила? А какво за Ерика (не, че знам коя е и тя, де)?  Flutter
Както и да е, само минах да надникна набързо.   
 afwitch

# 104
Спомних си коя е Ерика.

Общи условия

Активация на акаунт