Годишни АЛТЕРНАТИВНИ форумски номинации - "Малинки"

• 33 830
  • 631
  •   1
Отговори
# 405
Автотенекеджия в малинака е Как' Сийка. Първо грубо изчуква канчето в темата, после по фино на ЛС+китване. Крайно време е да й забраня с опция от настройките да ми праща ЛС-та.

# 406
Вълк, нещо май се опитваш да си вдигнеш акциите на мой гръб ли, какво?  Flutter
Остави, няма да ти се получи.  Laughing

# 407
  • някъде ...
При мен се получи  Whistling

# 408
Не мога да ви разбера и двамата. Някакъв дует на недоклатилите ли сформирате? Явно много сте я закъсали, щом до мен опряхте.  Laughing
Е, разберете се там двамката, по мъжки...  Whistling  Rolling Eyes

# 409
  • някъде ...
Ако трябва да избирам между теб, и трансформация в гей - избора ми няма да си ти  Whistling Joy Joy Joy

Иначе - не се пробвай да разбираш - няма да ти се получи  Mr. Green Joy Joy Joy

# 410
О, никога не съм се и съмнявала в избора ти. Иначе щях ли да ви предложа да си се разберете двамката насаме?  Laughing

# 411
  • някъде ...
Предложението ти ЩЕШЕ да е актуално, ако беше останала последната жена  Whistling
Така ли се чувстваш?  Joy Joy Joy

# 412
Не вярвам и последната жена да върже на някой лигльо, ама кой знае... Може майчинския инстинкт да сработи - и по-странни неща са се случвали по света.
В детската градина не закусвате ли сега или почнахте вече игрите?  Laughing

# 413
  • някъде ...
В детската сега ще ни пускат Ну, Пагади, на село к'во си правкате?

Иначе - ако и последната жена е скучна и ограничена, на последния мъж му остава само да се лигави за да не умре от скука  Joy

# 414
Сега стана ясна тънката разлика между гладиатор и любител-пехливан.

# 415
  • София
Сега стана ясна тънката разлика между гладиатор и любител-пехливан.

Joy hahaha Joy hahaha

# 416
  • някъде ...
Пу за мен любител-пехливанин  Mr. Green

# 417
Иначе - ако и последната жена е скучна и ограничена, на последния мъж му остава само да се лигави за да не умре от скука  Joy

На кака плужечето...  smile3560
Надявам се, че това край теб са лиги и слуз, а не други нерегламентирани секрети, нали?  Naughty

# 418
  • някъде ...

На кака плужечето...  smile3560
Надявам се, че това край теб са лиги и слуз, а не други нерегламентирани секрети, нали?  Naughty

Кака, кака, ако си ми кака, е крайно време да станеш баба Сийка  Joy

Слуз е, нерегламентираните съм ги оставил на теб, гледам оставяш ги из темите, и добре се справяш, та не смятам да ти ги взимам  Joy Joy Joy

# 419
  • София
Ама и за пехливанлъка си трябват двама....

Общи условия

Активация на акаунт