страничните ефекти на Утрогестана

• 37 259
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз също приемам Утрогестан и Естрофем вече четири месеца и мога да кажа, че никакви странични ефекти не съм установила. Единственото, което ме дразни в Утрогестана е, че колкото и да лежа след като съм го поставила, изтича..и е малко неприятно, но какво да се прави целта оправдава средствата Simple Smile

# 31
Момичета имам почти пълна опаковка  Утрогестан, подарявам го! Срока му на годност е до 04/2012 г. От Варна съм. Ако има някой нужда да ми пише  Hug

# 32
remka, възхищавам се на такива хора, които искат да помогнат на някого безвъзмездно.
Аз искам да попитам момичетата които пият утрогестан - ако не е настъпила бременност получава ли се закъснение от утрогестана или цикъла си идва навреме?

# 33
  • София
индивидулано е дали ще им а закъснение, с Утрогестан ми идва на следващия ден като го спра, а с дуфастон от4-5 дни. По темата, от утрогестана ми се мотае главата, дори не ми се спи, само ми се виея свят и гърдите ми стават много чувствителни.

# 34
Здравейте и от мен!  Grinning
Нова съм тук, но ми харесва, че всеки може да намери съвет и подкрепа от други, с подобни проблеми! Изчетох много по темата за утрогестана, ниските нива на прогестерона, кафеникавото зацапване. Тъй като моя проблем е комплекс от тези неща, реших да ви попитам за компетентно мнение. От 2-3 години имам кафеникаво зацапване между два цикъка. Цикълът ми от както е помня е през 36-38 дни. Правих си преглед с ехограф и цитонамазка - няма проблем. Изследвах си хламидии - ок са. На 21-вия ден след М. си изследвах прогестерона, който се оказа нисичък - 5,6 при граници между 10 до 80. Док ми изписа Утрогестан, който да приемам 2х1, от 11 ден на цикъка, в продължение на 15 дни. И така да го пия 3-4, а най-добре 6 месеца. Каза, да го пия както предпочитам - през уста или вагинално. Вие как ми препоръчвате? Сега съм в цикъл и другата седмица трябва да го почвам. Док каза също, че може да имам проблеми със забременяването за в бъдеще. Не съм раждала, на 27 г. съм, и мислим, когато приключи 6-месечното приемане на Утрогестан да започнем да опитваме. Моля за съвет как ви се струва моя проблем и предписаното лечение? Благодаря предварително на всички, които ще ми отоворят!  bowuu

# 35
 radina_b,дали ще ти закъснее или не е наистина индивидуално,но дали ще го спреш или не, би било дуфастон или утрогестан,няма ли бременност цикълат си идва,1,2.3 дни понякога закъснява.

Общи условия

Активация на акаунт