Истина е, истина е
! Всъщност дължините на гащите й варираха от кюлоти до по-изрязани пликчета
Иначе в гардероба й имаше много ценни неща, като палто от визон, например
))

но май лошото ще бъде повече едната бременна се къпеше 1 на седмица
другата също толкова мизерна къпеща се на повече от 2-3 дена и излизаше с много тъпият номер "ами то сега е студено" моля навън беше лято!!!Същата се имаше за много голяма чистофайница а тя чисти точно 2 пъти в квартирата!За препарати или купуването им и дума да не става!Много обичаше когато си купя нещо(козметика) и тя "да го пробва" допълвам ,че беше със стресници и съответно всички неща изхвърчаха в боклука.Когато и правех забележка да не ползва моята козметика тя ми отговаряше еми ползвай и ти моята ние с предната ми съквартирантка ползвахме едно червило,една очна линия......
.Същата не ядеше свинско месо и не пиеше и беше толкова стисната и от към купуването на храна.Отиваме в магазина и аз съответно си вземам пържени картофки и кебапчета а тя 100 гр. цедено кисело мляко.Прибираме се в квартирата и всеки си сяда да яде да обаче милата решава без да пита да си боцва от моите картофи.Изяде ми ги повече от половината въпреки,че тези картофки са пържени най-вече с мас тя сладко сладко си хапваше.Един път родителите ми ми бяха донесли цяла щайга с картофи,но ме нямаше за 2 дена в квартирата и от 3 кг бяха останали около 1 кг картофи...Накрая на съвместното ни съжителство вече нямах нерви и се бях оплакала на един приятел в скайп от нея а тя милата имаше навик да ми рови в компа което беше отвратително гадно и беше видяла писаннията ми
Момиченцето се изнесе скорострелно,не си плати последните сметки много ясно и се наду като пуяк.
Мислех, че съм сама на света в неволите ми с местения по квартири, но тук виждам, че и други са живяли колоритно като мен. Истории имам много, като се започне с първите ми съквартирантки в Ст.Град. Едната, страхотна мадама, изрусена, красива, винаги наконтена, всяка сутрин косата се изправяше прилежно и се топираше, но време за душ не винаги и оставаше. Явно имаше проблем,защото миришеше доста...хм..силно, но това не я притесняваше особено. Учудвах се на способността и да се къпе цялата, т.е и косата, и да излиза с грим..
После замазваше отгоре, обличаше старитр дрехи (разбирайте вмирисаните) и готово. Другата беше на близо 30, завършила Бакалавър, Магистър, допълнителни специалности и какво ли не, само и само, за да е на общжитие, като за цялото време е била все в тази стая. Тя беше буквално ПЪЛНА ДОГОРЕ с какво ли не!! Навсякъде беше пълно с нейни боклуци. Момичето беше интелигентно, работеше на хубава работа, съответно добре заплатена, но беше пълна мърла. Беше дошъл нейн приятел на гости, тя излезе за работа, той остана с мен, и както яде, останаха супер много трохи по земята. Аз, решавам да почистя с метлата и вдигнах завивката на леглото и, защото беше дълга, и опираше земята. Хора
под леглото само мен ме нямаше, но най-фрапиращото беше, че пред очите и на двама ни се октри следната гледка- леген, с прибрани разнообразни мръсни дрехи, бельо и... мръсни гуменки, хвърлени върху бельото!!!! Същата, беше натъпкала в едно шкафче ужасно много празни бурканчета от лютеница, но на дъното имаше по 1 пръст неизмито останала лютеничка, хванала мухъл и зеленясала, които тя щяла да носи на майка си!Прибираше се на 3-4 месеца веднъж. Τази много държеше да пекат с гаджето и наденички и кремвирши с кашкавал в моя тостер(от тези за сандвичите) и съответно целия беше покрит със засъхнал кашкавал и мазнотия,но тя не миеше никога. После когато за кратко блока беше затворен за ремонт, живях с някакво момиченце, от дълбоката провинция, която не можеше да говори съвсем добре... мънкаше и праскаше убийствения диалект, но проницателния ми мозък общо взето подразбра, че същата е компаньонка на Черни връх в Клеопатрата. Отиваше на работа с найлонова торбичка, в която имаше чифт сутиен и прашки и токчетата и...мръсни, с мега ултра висок ток и платформа, пуснати вътре в същата торбичка. Това момиче в общежитието нямаше нито сапун,нито тоалетна хартия, спеше на чаршафите, които от общежитието дават, които бяха придобили мазно-мръсно бял цвят! Гнус! Никога ама никога не пускаше вода в тоалетната, дори след голяма нужда....заварвала съм чудеса! Накрая се принудих няколко пъти да и оставя учтива бележка, да се образова как става чудото с водата... Всеки път преди да ползвам тоалетна миех с белина... Беше ужасно, и се радвам ,че беше за кратко.