Майка ми в далечните 60те на миналия век е живяла в квартира с бойлер и баня, аз в следващия век да се къпя в корито
Майка ми в далечните 60те на миналия век е живяла в квартира с бойлер и баня, аз в следващия век да се къпя в корито
Та значи, гледаш го наточен, намазан, напарфюмиран, самочувствие на макс, абе въобще турбо гъзе разбираш ли, от тез дет най-ги обичам, ама пусто му и завалийката чаршафите му несменяни от векове, дрехите му на топка в гардероба, мръсотия до шия...Срещала съм много такива колеги и се чудя как успяват да поддържат имиджа си на готини типове
Били са ми адски гнусни и то и те не ме тачеха много, понеже не им спестявах истината

. Една вечер ме беше заключила отвън - видяла обувките ми в коридора и решила, че съм си легнала (кой да ѝ каже, че имам повече от един чифт обувки?!?!?). Прибирам се - мушкам ключа - не става, звъня, бутам, чукам - никаква реакция. По едно време излезна комшията и вика - да те прибера у нас, ако искаш. Тогава чак бабето ми отвори - мислила си, че съм крадец и подпирала вратата отвътре.
)
), защото стигнахме до уговаряне на условията за ползване. Всичко добре, докато не спомена категоричната забрана да идват гости и някой да преспива при мен. Ама никой нямаше това право - нито майка ми, нито баща ми, нито брат ми, за приятелки и гаджета - да не говорим. Чак майка ми се втрещи и възмути, и директно попита дали и нея ще изгонят, ако реши да ми дойде на гости. Кандидат-хазяйката измънка нещо в смисъл, че ако е толкова на зор, ще преразгледат забраната, но това реши и последните колебания, ако изобщо бяха останали някакви в нас.
Та значи, гледаш го наточен, намазан, напарфюмиран, самочувствие на макс, абе въобще турбо гъзе...
а и всички шкафове бяха заети все с багаж, ама нали сме двама и се нанесохме само с два сака (връщахме се от морето и направо от гарата идвахме) човека си мислеше че ние друг багаж нямаме и няма да е проблем по саковете да си стои. В банята бойлер нямаше, хладилника се подпали (според мен) и си беше просто шкаф. Идваше почти ежедневно да си наглежда имота, а с жена му се запознах един ден като ми позвъни прилично подпийнала следобед с думите "Аз съм вашата хазяйка, идвам ви на гости"
Добре че беше само за месец, иначе нямаше да го преживея
а колко ядосан беше хазяина като се изнесохме, изпроводи ни с думите "Аз си мислех че ще останете тук поне две години (никой не беше споменавал време) и бойлер ви купих макар и не работещ ама вие не си го поправихте, и WC-то ви лепих, и гумички на крановете ви сменях че ви течаха и котката ви търпях а сега се махате
Препоръчани теми