„Сцена за чудеса” - Рожден ден и Коледен маскен бал на Бг-Мамма в едно

• 35 238
  • 540
  •   1
Отговори
# 420
Еее, така е! Който си има метла, се прибира първи!  Mr. Green

bigdance2
Аллллооо, контакте мой 201, успешно ли приземи? Laughing

Беше ми...много приятно. Официално благодаря на Страмел, че ме измъкна!

Лека нощ!  bouquet

# 421
Добър вечер и от мен.
Много беше готино тази вечер, благодаря на всички, участвали в организацията.
Купих си страхотни обици- 2 чифта, само трябва да свикна да ги нося, защото повече от година ушите ми не са виждали такова чудо Laughing
Очаквам с нетърпение утрешния детски купон. Щом за нас, възрастните имаше такива подаръци и изненади, представям си какво са подготвили за малчуганите Hug
След малко ще кача и снимки, не са много, но.....колкото-толкова.

Снимки:   http://mechopyx.snimka.bg/friends/bg-mamma-koledno-parti-2010.555708.21723537

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 00:32 от Мечо Пух

# 422
НТВЖ ( Laughing), на отсрещния тротоар се приземих, но намерих пътя до вкъщи.  Laughing
Тази вечер май не трябва пише повече, защото ... евяам нацелвам буквите.

Лекааа Grinning   bouquet

# 423
  • UK
И аз се прибрах ей сегичка. Готино беше, аз пак не съм 100% доволна от диджея, в смисъл, аз отивам, питам "кога ще пеем", той вика "после". И така сто пъти. Кога е това после, като си тръгна ли? Накрая бяхме останали 20 човека, като му дойде "после"-то.

Мишелин, да знаеш, страшно си сладка. И други хора ми направиха впечатление (Тони, нали така? Hug), та ги чакам във Фейсбук и тн. Simple Smile

# 424
  • София
Много хубаво парти! По-често да правите такива  Laughing

ПП: Ааа, за малко да забравя: Мина - президент!!!  Joy

# 425
...
Снимки:   http://mechopyx.snimka.bg/friends/bg-mamma-koledno-parti-2010.555708.21723537
Мечеееее,как можа да ме изтипосаш плезеща се на първа снимка,а?  ooooh! Joy

И ние с мъжо снимахме,ама са толкова лоши снимките,че няма накъде повече.Не мисля,че стават за гледане. Ама... ако много държите.

Иначе ми беше много приятно да се запозная най-накрая с МГМ (засичали сме се няколко пъти тук-там,ама все не се осмелявах да я заговоря.  Embarassed ),Мишелин беше невероятна като вещица (даже обмислям вариант да сложа снимката й на вратата,против уроки.  Laughing). Мина,естествено,беше неотразима в костюма си "Мина",  bouquet Моля,Благодаря обра точките с костюма си на Тринити от Матрицата  Hug а Вили беше прекрасна циганка.  newsm10 Разбира се,че имаше още много хубави костюми,но ще оставя малко и тайни (ами да сте дошли пък в крайна сметка)

Специални благодарности (отново) на Мамма и Татти за прекрасното тържество,на ДБМ,на всички,които бяха дали свои произведения за базара.

# 426
  • София, България
И аз се прибрах ей сегичка. Готино беше, аз пак не съм 100% доволна от диджея, в смисъл, аз отивам, питам "кога ще пеем", той вика "после". И така сто пъти. Кога е това после, като си тръгна ли? Накрая бяхме останали 20 човека, като му дойде "после"-то.

Мишелин, да знаеш, страшно си сладка. И други хора ми направиха впечатление (Тони, нали така? Hug), та ги чакам във Фейсбук и тн. Simple Smile

Да, диджея, според мен, съжали, че не ти е дал да пееш по-рано, като те чу. Имаш прекрасен глас - да ти кажа още един път.
Аз нито гласувах в темата, нито съм се разписала в нея преди бала, но това не ми попречи да дойда  Laughing
Много сте готини всички, специални поздрави на Мишелин, страхотен нос  bowuu
Изкарах си прекрасно, догодина пак ще се присъединя  Hug
...Утре кафенцето ще си го пия в чашата на бг-мама  Heart Eyes

# 427
Мечеееее,как можа да ме изтипосаш плезеща се на първа снимка,а?  ooooh! Joy
И ние с мъжо снимахме,ама са толкова лоши снимките,че няма накъде повече.Не мисля,че стават за гледане. Ама... ако много държите.

Еее, ти пък- какъв папарак ще съм, ако не изкарам компромати Laughing
Давай ги снимките.

Тринити беше върха, да. И Циганката Вили, и вещицата я мярнах, но не се запознахме. Получих дежа ву при гледката Мина- Дядо Коледа Joy Не дочаках пеенето на МГМ, но съм сигурна, че е било страхотно.
 радвам се, че се видях с много хора, поговорихме си, посмяхме се, танцувахме, наздравици вдигахме. Hug

След малко с дребния потегляме към детското празненство  Party

# 428
  • София
Купонът беше страхотен Heart Eyes Да живее бг-мамма newsm44

# 429
Аз съм....патка.

В крайна сметка, заминаваме и за детския купон. ooooh! Mr. Green

Белиндааа - много се радвам, че ви видях!  bouquet

# 430
И ние тръгваме.

# 431
Хиляди благодарности за страхотният купон - за съжаление за днешният няма да можем...

# 432
  • София
Много хубаво парти! По-често да правите такива  Laughing

ПП: Ааа, за малко да забравя: Мина - президент!!!  Joy

А така!!!! При толкоз агитация - един поне поде кампанията  Laughing Леко завоалиранко - да не ни замразят у вотна стойка  Joy Joy Joy

Получих дежа ву при гледката Мина- Дядо Коледа Joy

А питаш ли ме мен - чак ми идеше да му сваля брадата, за да се уверя дали не е същия сладур  Wink
Само оставаше да чуя - шефке  hahaha hahaha hahaha

Едва гледах, но дойдох и .... безкрайно се радвам, че го направих!!!
Мамс, Тат - страхотно сте се справили!!! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Лавандулова Роси и всички момичета от ДБМ - поклон!!!

Видях близки до сърцето ми мами и ветерани спамаджии - обичам ви бе!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Запознах се с красавици - отчетни - хубавици такива - и да кърмите ей  Laughing
Пешеходке - най-сетне те видях  Hug Hug Hug внимавай с чорапките  Mr. Green
Лейди - изби рибата  Peace - в тоз костюм (с осезаема липса на пола и натрапчиво присъствие на поздравителна праЖка  Laughing) разкриващ безкраааайни крака,
направо публиката от филхармонията многострадално се блъскаше по стъклата!!!!  Laughing
Вили, Рехабица, Моля Б, Зури и всички чаровници + - беше истински кеф да ви се порадвам!!!
Жози - изглеждаш блестящо!!! МГМ е истински сладкиш  Peace
Белиндо  Hug - пак да доведеш мАжо ти  Wink Crazy
Драгоница има ..... коса  Shocked Hug Hug Hug

И за да не пропусна някой - всички бяхте страхотни, усмихнати и ..... изкарах фантастично!!!

Ако правим купон за 1 март - може ли по-едричък дедо МАРТ  Laughing Laughing Laughing

п.с. Специални благодарности на сем. Грисъмови, че си ме прибраха надлежно  Hug Hug Hug

# 433
  • София
Искам си снимката със сексапилния водещ - Дядо Коледа!  Crossing Arms
На когото му се намира да не забрави да ми я прати  Praynig Laughing

# 434
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Приятно изкарване на малките на днешния купон. Heart Eyes
Нямам думи за снощния купон, който не дойде - много изпусна.  Naughty Поздравления и благодарности към Мамма и Татти за всичко. Страхотно беше  Hug

Всички бяха страхотни, с думи трудно се изказва емоцията, затова оставих обектива да запечати малките моменти на голямото приключение, наречено Рожден ден и Коледен маскен бал. Този път снимах на воля и се опитах да обхвана максимално от случващото се.  Rolling Eyes Дано съм успяла:

ФОТОРЕПОРТАЖ:http://diana2003.snimka.bg/holidays/x-mas-bgmamma-party-2010.555717

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 11:28 от Didranad

Общи условия

Активация на акаунт