Февруарските бебоци, упражняват се в подскоци – тема 15

• 19 623
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, момиченца!  Hug
Относно подуването няма от какво да се притеснявате, ако се подувате от топлото или от повече движение. По - неприятно е, ако се случва със самото ставане от леглото.

Ох, още не мога да се събудя....Нещо много уморена се чувствам.  Tired
Ще взема да се оправя и да поизляза навън, че после не се знае кога.  Peace

# 556
Момичета, стига с тези килограми. Ние не сме дебели, а бременни. Очаква ни най-голямото чудо на този свят и то съвсем скоро  Hug
Аз съм супер щастлива през цялото време, а и приятелят ми се кефи на корема с нарастването му. Постоянно иска да го гледа  Laughing
Обаче установихме, че почна много да ни пречи като правим секс, вече няма подходящи пози егати. Всъщност до кога може да правим секс?
Иначе и аз съм почнала да се въртя повече нощем, но пък престанах да ставам до тоалетната, което е странно. През деня ходя доста по-често от преди, а през нощта вече не. Голям кеф! Миналата седмица имах две схващания на прасците през нощта, много е гадно...
Днес съм на ЖК, да видим колко съм качила и колко е станал корема. Дали ще съвпаднат с на мъжа измервания, той си води дневник  Laughing

# 557
  • София
Момичета, от вчера вечерта не съм ви чела и сте подхванали пак едни актуални за мен теми. Тъкмо снощи се чувствах една дебела, нежелана, мрънкаща - все нещо ми се схваща, нещо ме боли, за нещо съм притеснена. Днес сутринта обаче напук на всички лоши настроения се издокарах - една туника за бременни, подарък от свеки, която не знам защо съм пропускала досега, малко стоене пред огледалото... и взех, че се харесах  Joy. Тъй де, нашето състояние има своето очарование и съм сигурна, че околните ни се радват. Мен поне всички ме гледат много мило в офиса, брат ми е направо във възторг от идеята за бебето, мъжът ми също не е показал с нещо, че не му харесвам. А иначе, че съм склонна към депресии и нерви, спор няма. И понякога ми е трудно да разгранича кое реално е проблем и си заслужава ядовете и кое е просто "филм", в който сама съм се вкарала.
За схващанията - аз си пия магнезия, даже го увеличих заради болките и въпреки това нощем по два-три пъти се будя със схванат прасец (двата крака се редуват, няма само единият да се гърчи, я). Чак и през деня ме наболяват мускулите.
И още нещо да ви питам - отесняват ли ви пръстени, халки? Забелязвам, че последните дни още сутрин едва слагам моите, как ги свалям вечер не ми се говори. И сега се чудя това в реда на нещата ли е, просто етап от бременността, или се подувам нещо  newsm78.

# 558
Добър ден и от мен. Мерси за кафенцата!
Успех на Софи с намирането на пръстена.

Аз все още нищо не пия, нито витамини, нито магнезий, но в четвъртък ще гледам да ида на ЖК и да видим тогава дали ще ми изпишат вече нещо. Иначе преди 2 дена бях получила някакъв дискомфорт и едно повръщане - ужас, та 2 дена почти нищо не хапнах и отслабнах 2-3 кг. Сега обаче ми стана едно по-лекичко и ведро и съм вече добре. Наистина не остава много така, че се дръжте, ще го избутаме:)

Писах Ви за омотаната пъпна връв на бебето около вратлето. При някоя друга мама видяли ли са такова нещо??? Ще накарам сега и доктора на ЖК да ме види пак и да каже дали все ояе му е омотана на бебо. Само това ме притеснява в момента, но се надявам да е нещо временно и от обръщането на бебока.
Иначе го усещам да си ме рита, дано няма проблем занапред!

Усмихнат ден на всички!!!

# 559
Аз изчистих,остана готвенето и пазаруването,но има време до довечера  Whistling.

За килцата в повече не ми се говори  Naughty,а за чувството,че не съм харесвана хич не ми пука  Crossing Arms .То,че и аз не си се чувствам в кожата си е едно на ръка,но после ще се свалят.Като питам половинката дали ме харесва така надебеляла,той отговаря,че не съм като преди,но е неизбежно  #2gunfire .Да се чудиш да му се сърдиш ли или да се направиш,че не си чул  newsm66!

За подуването:какво да кажа,снощи ми бяха отекли глезените и аз не знам от какво  newsm78.Пръстите също ми се подуват понякога.Помня,че с предната бременност към 7-мия месец бях свалила и гривните и пръстените.Всичко е нормално ако не е прекалено и постоянно.

СОФИ,мисли си,че ще го намериш и така ще стане!Успех!  PraynigHugМного правилно каза,че все пак е Германия.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 11:36 от Стани~87

# 560
Мамчета ние отиваме пак на изследвания и после при доки на ЖК и нефролог - стискайте палци всичко да е О.К. Praynig

Прекрасен слънчев ден от нас

# 561
Здравейт емами  Hug
При нас времето от сутринта е ужасно - дъжд и мъгла, даже като ви четях и си  мислях къде ли е това слънце  Rolling Eyes ...
Ама ето че току ще спря дъжда и се появи от някъде и слънчицето  Mr. Green - наслаждавайте му се, че скоро май наистина ще застуди ии тогава само вкъщи ще си стоим.
Относно килцата и това как се чувстваме - аз съм +10 вече, всичко ме боли, а на това и отгоре мъжа ми не ме поглежда вече, явно съм много дебела, неискаа и секс да правим дори  Cry и аз съм изпаднала в една депресия... той постоянно ми казва да съм идела на фризьор, да съм се налакирала, да съм се налакирала, да съм се обличала по добре...  Embarassed , намеква ми постоянно че съм грозна явно и това ме влудява, направо ще се побъркам. Радвайте се че вашите половинки ви подкрепят, независимо дали се закръгленки или не, че ако сте в моето положение ще полудеете  smile3511 smile3514
Извинявайте че ви отегчих, ама трябваше да споделя с някой  Cry

# 562
mama_sancho имаш едни стиснати палци от мен.
И на мен ми се подуват глезените, особено ако стоя права дълго време, без да се движа. Малко се притеснявам, но ще видим какво ще покажат изследванията в понеделник. Дано всичко да е наред, че не искам да си мисля глупости, което е неизбежно при мен. Поне бързо ми минава  Grinning
След малко отивам на обяд да се насладя на последните слънчеви лъчи   Nature Sunny

bob4o_f я не му се връзвай. Все пак той е мъж Mr. Green Много им разбира на тях главата какво е да си бременна. А щом те кара да ходиш на фризьор, вземи му стотина лева и отивай да се поглезиш някъде, аз така бих направила Peace

# 563
Бобчо, надали мъжа ти те мисли за грозна и дебела. А това, че те кара да се лакираш или да положиш грижи за себе си мисля, че го прави, за да те накара да се чувстваш по - добре. Логично е, че след посещение при фризьора настроението ти ще се повдигне поне малко.
Моята половинка пък ми е много странен, като тръгна да влизам в банята и започна да се събличам и ми се кара да изчезвам по - бързо, че не отговорял.  Mr. Green
Не знаех, че китовете може да са привлекателни, но явно те си ни харесват.  Joy
Според мен малко или много фактът, че носим децата им ги кара да ни чувстват прекрасни, а те самите да се гордеят пред света!   bouquet

# 564
 И мойто мъжле така си изразява радостта-дебела съм била,а иначе навън е толкова горд,като излезнем и всички ми гледат корема. Отначало даже искаше по -бързо да порасне,да може да се вижда отдалече Party Joy,а после- ама много ти е пораснал Laughing Мъжка му работа1

# 565
Привет, сладки бебчета и мамчета!
Ние тази нощ не спахме и си доспивах след като изпратих сина ми На училище. Сега ме боли глава, нямам никакво желание за работа, а трябва да свърша все пак някои неща.

Вчера сте обсъждали одеалцата за бебетата- мисля да ползвам спален чувал. Това е много удобно нещо и не бих го заменила. Купила съм едно поларено одеалце от Вис Виталис " да има", като мисля да взема и едно вълнено одеалце ( добрите вълнено не боцкат, а са много мекички, имах такова, но съм го дала на някой).

За количка имам все още колебания, ще видим и коледните промоции, а за коша за новородени още не мога да реша- вчера една мама ми каза, че си била взела, но почти не го ползвала и го смята за грешка. Та още нямам окончателно решение.
Стискам палци на всички, които имат нужда!!!

Пожелавам ви да се радвате На слънцето, бебоците и бременността си!

# 566
  • София
Ох, момичета, ядосах се. Нали чаках резултатите от изследването за бактерии - е, излезе. Изолират се повече от три микроба, следователно - пробата е замърсена, да се повтори. Да, ама аз бях спазила всички изисквания при вземането й. Само дето този път отидох в друга лаборатория, която работи в събота - дали е възможно там да са ми прецакали изследването. Пуф, сега отново ще чакам три дни (ако изобщо стане до края на тази седмица).

# 567
  • София
Здравейте момичета , следя ви от няколко дена но все не мога да се включа.
Престанете да обръщате внимание на мъжете си и моя постоянно ми повтаря колко грамадна съм станала и как искал като родя да отслабна.Ама аз да си призная вече престанах и да го слушам.Що се отнася до подстригването и лакирането , бях се занемарила по едно време , но напоследък почнах пак да си обръщам внимание  макар че вече направих стоте , че после като се роди бебо едва ли ще ми е до това.
Хубав и усмихнат ден , радвайте се на слънчицето навън, поне тези който не са на работа .

# 568
 jarebi4ka, и на нас ни казаха силно омотана пъпна връв около вратлето преди 3 седмици и се бях много притеснила, но доки каза, че докато бебо е вътре няма проблеми, доста такива случаи имало, но препоръчвал секцио , за да не възникнат усложнения при раждането... Naughty Аз това ще го коментирам в началото на другият месец с лекарката, при която смятам да раждам/че още не сме се виждали/, тук с тази, която ми води ЖК въобще не смятам да го обсъждам, че тя е една... Confused не ми се говори, да ми дава обменната карта и направлението за раждане и ...кой откъде е  Crossing Arms

Времето е направо божествено, ние се разходихме и след малко пак излизаме  Heart Eyes

# 569
Не знаех, че китовете може да са привлекателни, но явно те си ни харесват.  Joy

Ах,ПЧЕЛИЧКЕ!Така ме разсмя,че чак детето ми се учуди  Joy  hahaha

ЕЛЕНА,не се ядосвай  Hug
АМИДАЛА,вярвам,че бебчето ще е добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт