Февруарските бебоци, упражняват се в подскоци – тема 15

• 19 623
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • Сливен
    Добро утро коремчета.Направихте ли гимнастиката.Моята бебка вече я направи.
   Весел и усмихнат ден  Hug

# 541
  • Русе/Germany
Добро утроооо Simple Smile Аз днес съм от ранобудните  Mr. Green Ще ходя да давам кръв и урина след малко, надявам се всичко да е наред макар че ми се подуват краката Sad Но ми казаха че може да е от преумора. Та аз не се спирам с тези разходки. Ооооо днес ми изпращат количката и се надявам до довечер да пристигне но да видим. Вече я сънувам.
Хайде лек ден от мен, много усмивки и ритничета  Joy

# 542
Добро утро пупи и от нас. Днес станахме много отдавна и изпратихме таткото в командировка, но днес ще се върне  yes
Вече закусих пък моето момче май днес ще се излежава до късно.
Благодаря за кафето, аз не отказвам кафенце.
На Снежи стиснати палчета от нас. Може защото е топло да ти се поддуват краката  Grinning
Хубав ден изпълнен с мноооого усмивки   bouquet

# 543
  • Русе/Germany
Хайде и аз да ви почерпя Simple Smile За първи път май пиша толкова рано mama_sancho ме е изпреварила но нищо да има за всички „Колкото повече, толкова повече!“ Мечо Пух Simple Smile

# 544
Добро утро и от нас...Днес детето не е на ясла,но за сметка на това пък реши да става все едно че е  Crazy....Така че отивам да правя закуска и да си сложа кафенцето....

# 545
Отчет и от нас, че сме станали  Party

И ние пийваме вече кафенце и се наслаждаваме на сутринта  Crazy Бебчо тази сътрин е по-спокоен, в сравнение със снощи, когато целият ми корем му беше тесен и го опъваше яко, чак подскачах отвреме на време  Heart Eyes

Стиснати палчета за тези, които имат нужда  Hug

Наслаждавайте се на последните хубави дни, защото скоро няма да имаме тази възможност/така казаха каките по БТВ  Naughty/

# 546
Хайде и от нас ДОБРО УТРО!И ние станахме рано,закусихме,изпратихме тате на работа,малката го върна няколко пъти за целувка  Heart Eyes.
И днес се очертава слънчев ден,възползвайте се,че от другата седмица май ни очаква дъжд и студ.
Днес ме чака  newsm71    food002 newsm79  clean,направо  Crazy Така,че се захващам.

# 547
Добро утро и от мен днес!
Благодаря за кафенцата и аз мисля да се възползвам от тях. Hug
Тази нощ беше кошмарна за мен, вече не се издържа с тия сърбеж по кожата,постоянно съм мазна цялата, не се къпя с душ-гел,а някакво олио,което уж трябваше да ми помогне,мажа се допълнително с друго олио след баня, с един крем,който ми забъркаха в аптеката и въпреки това нямам мира! smile3511. На всичкото отгоре уж и Магнезий пия,а и прасеца ми се схвана тая нощ, ужас,ужас,ужас, незнам как ще я изкарам още 2 месеца, че и отгоре!
Оплаках ви е хубаво, сега мога да се похваля, че вчера поне си купих възглавница за бременни и кърмене с микроперли Mr. Green Незнам колко са микро перлите, ама май струват като естествените Joy Както и да е, в името на по-добрия сън я взехме- сега за мен, после и за бебо Heart Eyes Хайде отивам да закусвам, а на вас желая един прекрасен ден! Чакаме хубавите новини след прегледите мамчета! Hug

# 548

Добро утро и от мен коремчета Simple Smile   

Желая на всички лек и усмихнат ден!

# 549
Тотони дръж се малко остана. Честито за новата придобивка
Междо другото и на мен ми се схваща прасеца чат пат нощем този месец - незнам от бремеността ли е или както се смее мъж ми не мило от възрастта е  Grinning
Мен пък да ви се похваля мъжлето реши вчера да ме зарадва с колан за бременни на Анита. Ей няма такъв кеф - все едно нямам корем - не стяга на бебо - поне за сега, а казват че и контракциите с него били по малко- ще видим  Laughing Взема да спра магнезия -ха-ха мечти мечти.

# 550
Добро утро, момичета! Не съм ви чела редовно последните дни, но ще го направя още днес следобеда, като се върна от курса по английски! Стискайте ми палци да си открия брачната халка, че от няколко дни я търся. Сега ще питам на курса, надявам се, ако е била там, да са я предали на изгубени вещи- все пак сме в Германия! Чувствам се ужасно, толкова ми е гадно, че я изгубих  Cry Cry

# 551
Сега като чета май доста  от нас са на магнезий а... newsm78

Стискайте момичета - вярно, че остана малко, е сега ще дойдат празниците и предколедното настрорние и суматоха...и станало време за бебоците  Heart Eyes

# 552
Добро утро, момичета! Не съм ви чела редовно последните дни, но ще го направя още днес следобеда, като се върна от курса по английски! Стискайте ми палци да си открия брачната халка, че от няколко дни я търся. Сега ще питам на курса, надявам се, ако е била там, да са я предали на изгубени вещи- все пак сме в Германия! Чувствам се ужасно, толкова ми е гадно, че я изгубих  Cry Cry

Стискаме палци - ще се намери не се тормози

# 553
Добро утро и от нас Hug
Гледам, че някои мами се депресират от килограмите-ще се караме с вас Naughty Аз като кажа на моя мъж, че съм дебела и той ми се кара и ми казва, че не съм дебела, а съм бременна. При последното мерена на кантара бях 16+ и ще видим другата седмица на консултацията колко ще съм. После като родим ще си правим "голямото отслабване", само че без награди Joy
И аз да се оплача малко-спането ми е кошмар, на всеки 20 мин се въртя, защото ме заболява ханша отстрани и направо не издържам вече #Cussing out Дано по-скоро да си купим хубав матрак и да поспя без да се будя.

Sofie Hug ще я намериш, ще видиш Praynig
Благодаря на всички за кафето тази сутрин, със сигурност няма да може да се оплачем, че за някой не е имало hahaha

# 554
Добро утро и от нас
Evridika и аз толкова спя...че и всички покрай мен. Какво да се прави...ще търпим.
Софи, на мен пък ми падна камъка на годежния пръстен Sad и то точно ден преди да направим 6 месеца от сватбата. Но ще го поправим, поне така се надявам, а на теб стискам палци да намериш халката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт