Февруарските бебоци, упражняват се в подскоци – тема 15

• 19 623
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Привет, момичета!
Тези кила са голям проблем явно...., но имайте впредвид, че като родите няма да можете веднага да си влезете в старите дрехи. Въпреки че като гледам в албума има доста фини бременни и много ви се радвам Hug  Пак да кажа за следродилната депресия,внимавайте, че сега ако не мислите положително, после може да ви връхлети с пълна сила  Hug
Честно казано нищо не съм купила - май само стерилизатор /от свеки/ и  помпа за кърма ще ми даде приятелка. Но декември мисля да пообиколя.

# 571
Ха сега добър ден Simple Smile
Пчеличке винаги намираш начин да развеселяваш обстановката Joy Браво,благодарим за което!  bouquet
Амидалкеоткога си мисля да пиша и бременелския ми муден мозък все пропуска. Та сега като бавноразвиващите след сума ти време да си кажа- колко хубава си била на подписа ви!А роклята ти е страхотна!Откога си търся подобна,просто разкроена надолу, дори и да не е толкова красива като твоята, но тук няма и няма. Да вземеш да ми купиш и на мен ми една ... Flutter
Софи представям си как се чувстваш. Аз в деня след сватбата реших да правя фотосесия на халките,чашите и букетите и си затрих моята някъде. Вдигнах къщата на главата си. Казах и на свекърите и те се разтърсиха, притесних хората, свекърва ми се сети как и тя си изгубила нейната халка на времето и колко плакала и така и не я намерила,но пък след време намерила някаква друга, златна халка като били на почивка, та много се притесни жената. Е голяма съм паника и аларма значи- оказа се, че халката ми при снимките е паднала в една от розите от букета за масата  Mr. Green Добре, че са матирани така, че мата им отразява светлината, та ми просветна от розичката и я намерих Mr. Green
А за годежния пръстен- моят понеже е по-нестандартен- от жълто и бяло злато, преплетени 2 фигурки и на бятото злато има много мънички камъчета- та точно на сватбата едната ми приятелка забеляза, че едното камъче го няма. И каква ми беше реакцията: "Малеее, добре, че не беше паднал вчера, щах да си помисля, че нещо лошо ще се случи на сватбата" Joy Абе луда пабота, предмети ... оправиха ми камъчето и сега пръстена мси ми е като нов, даже не ни взеха пари,защото беше още в гаранция  Wink
Стискам палци Софи да си намериш и ти твоята халка! Твоята паника да се окаже като моята- луда работа Crazy Praynig Hug
Моят мъж отиде до кожния да ми вземе направление за пълна кръвна картина. Обадихме се в болницата, в която ще раждам и им обяснихме проблема ми с кожата, та генеколожката каза, че може би има проблем с черния ми дроб и това може да се види от кръвната картина. каквото и да е само да се установи проблема и да ми помогнат, че наистина нямам никака почивка- болките в кръста, все по-натежаващия ми корем, схващания в прасците, тазовите болки и този непрестанен сърбеж просто ми идват в повечко. Whistling А горкия бебо така се ядосва като се чеша по стомаха, рита и се върти нервно, ами представям си какъв е звука отвътре,който той чува,но какво да направя,не се търпи  Confused Не са стрии,досега нямам нито една,някак си ми изсъхва кожата и това си е,никакви мазила не помагат... Хайде стига съм се оплаквала, само бебо да е добре  Simple Smile
Иначе нашия татко не си позволява коментари отностно това как изглеждам,само се радва на коремчето колко било пораснало и от време на време ми вика Мути Joy , но всички останали казват без да ги пита някой, че много добре съм изглеждала и малко злобничко ми се струва това "Абе ти защо не дебелееш" едва ли не"Какво ти има, нещо проблеми ли???" #Cussing out Аз не предпочитам в компания да се говори з амоята бременност,или корема ми да се обсъжда,съвети да ми се дават постоянно всякакви и се опитвам да избягвам темата, но шкембо е очебиен, въпреки че "Много е малък за 7 месец,защо така???" smile3515... я трета глуха и да си свиркаме  Hug

# 572
  • област Варна
Ей, аз голяма отличничка с тая бременност.
Тъкмо се обаждах сега за петъчните изследвания - всичко 6, даже хемоглобина ми е 118, поне желязо няма да пия за сега.
А моя мъж пък много си ме харесва такава пухкава. Той от кога ми реве да кача някое килце, че да имал какво да щипне. Пък на гърдите ми как ми се кефи  Embarassed Ако не го беше страх за бебето, сигурно всяка вечер щях да бъда прелъстявана. Явно ще си стоя на сухо до края на април  Cry

# 573
добро утро и от нас

Бобчо, ако не ти се ходи на фризьор, обличай плетените рокли, за нови ли ги пазиш?  Simple Smile

На мама Санчо и на другите с прегледа стискам палци.

Да кажа за завивките и по-скоро да питам ССветла - аз съм се ориентирала към олекотена завивка от икеа. Май ти беше пазарувала там, те стават ли за бебета?

Понеже виждам и Ралка - искам да питам - при амниото казаха ли ти бебо с какъв резус фактор и кръвна група е?

На мен ми се ходи на фризьор, ама като се сетя миналия път какво чакане и скубане беше. Много ми беше кофти при миенето на косата. Моята е станала страшно гъста (пу,пу) и ми се ще да я резна малко, ама ме е страх да не отрежа нещо на беболино  Laughing

# 574
Амидалке, благодаря ти много за отговора. Много ме успокои, че докато е вътре не може да се задуши от пъпната връв, а аз така или иначе съм решила да раждам секцио, така че това не ме притеснява.
Дано и при вас всичко да мине нормално. Аз също ще пиша доки какво ми е казал по-нататък.

Иначе нашия татко е много тактичен и нищо не ми казва. Даже той е отговорника по мазането вечер и преди лягане всяка вечер ме маже с бебешкото олио на Бюбхен, вече направо се е специализирал:))) Изобщо е голяма душа.

Лек ден!!!

# 575
Тони, благодаря ти, роклята и аз не съм я купувала - подари ми я една приятелка която с нея беше кума и тя в седмия месец  Crazy

jarebi4ka , и аз по принцип ще съм секцио, така че съвета на доки не ме притесни особено... Naughty Абе всички ще са живи и здрави накрая, не бива да се тревожим сега  Hug

Нямам вече търпение да минава Нова година и да заочват да валят хубавите новини - така ще се овдигне на всички настоението и ще видите как ще "живнем" всички  Heart Eyes

Сега докато надничах и в януарската темичка видях едно супер сладурско легълце, което една мама си е взела и ме хвана яд, че нямаме място за легълце и ние, а ще разчитаме на кошара, вижте го, някой може да си го хареса евентуално, и цената му в Айко е само 98 леваSimple Smile

http://www.aiko-bg.com/i_pictures/29865010001.jpg

# 576
Здравейте сладураки Hug
Ама каква тема сте подхванали ooooh!
И мойто мъжле си ме нарича Гюленце и Дунди, но толкова галено че за сега не мога да му се разсърдя Blush и и редовно проверява плътността на бедрата ми и вика добра е милоо Mr. Green Joy, но пък както каза  Пчеличката само да ме види да се събличам - обличам или пък сутрин като ме гушне и ...
И на тях не им е лесно Whistling

Мойта мома снощи много се въртя и явно даже успя да се врътне в правилната посока, че направо имах чувството ще ми изскочи от корема Rolling Eyes
Довечера сме на гости на един бебешок на 4 месеца и нямам търпение  Heart Eyes
Стискам плаци на момичетата които имат нужда, а тези които са на прегледи и чакат резултати да носят хубави новини Praynig Hug
Яребичка, Амидала всичко с малките "врътльовци" ще бъде наред Praynig Peace

Май само аз не съм се присъединила към групата във фейсбук, така че отивам да свърша тази работа, та за протокола аз съм Надя Кирова!

# 577
ЗАбравих да кажа за олекотените завивки - магнифлекс мисля, че имах противоалергични и ако има такива и бебешки, от там ще купя, но по- късно, може би за следващата зима.

# 578
Привет  Simple Smile!
Тодорка, от Икеа имам купена олекотена завивка за бебо, но май така ще си остане за всеки случай да стои, че ми се вижда доста по-плътна и голяма от завивката, с която завивам Рая. А у нас е доста топло. Иначе в Икеа имаше различни размери и взех най-малкия, според мен е ок за бебе - на размер пак е по-малка завивката от тази, която имам купена от Бг, а на плътност дори е по-тънка от нея. Колкото до това, че по принцип не се препоръчвали олекотени завивки поради възможност от задушаване, аз не се притеснявам, поне в началото бебето почти не мърда. Просто внимавам как и докъде го завивам. За бебето сигурно ще си купя същата като на каката, но в синьо. Ето такава е и е страхотна (май не се вижда много добре  Rolling Eyes):
http://dek2008.snimka.bg/baby/raya-na-mama-sssvetla.329328.9965499

# 579
Не мога да си напиша писанието от 12 часа-изгасва ни тока постоянно, пък те мислите си нарастват.
Софи ще го намериш, имам една невероятна история с един пръстен, бях изминала 3 километра пеша, загубих го. После с мъжО се вънахме и той го намери в тъмното. Успех дано  Praynig
Стиснати палчета за всички, Тотони дано няма проблем с черното дробче  Hug Чакаме новинки и все хубави.

Пъпната връв изобщо досега не съм я виждала  newsm78, сигурно си е наред  Mr. Green
Килата ще ги проверя утре, за последно бяха 13+, но ми се струва, че нараснах драстично. Утре кантара е готов  Mr. Green
Има наистина много прежди, които са много мекички-ще покажа одеалото, като го свърша, макар, че не е за нас.
На фризьор ми се ходи, но ще изчакам до края.
Секс започваме да правим преполовя ли в 8 месец, та квото ще да става. Дано бебо не дойде по-рано.
И за накрая Не мисля, че съм толкова бременна, колкото дебела. Който не вярва да ми види линийката  след това снимките в албума  Sick Такъв пингвин съм, че накрая ще пльосна в морето и ще отпътувам за студените страни.
Слагам почерпка, че от толкова кафенце сутринта  Mr. Green Бисквитите, които ям-знам, че ги има в цяла Европа-започнах да ги ям по време на командировките и то не са скъпи. Разликата е в това, че тогава бяха 3-4 за закуска, а сега по пакет  hahaha

# 580
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, писали сте доста, а пък аз днес имам много работа и едва ви смогнах да ви прочета...
Пожелавам на всички с каквито и да било притеснения , да минат по-скоро лошите мисли и да бъдат заместени само от положителни такива Simple Smile
Относно обръщенията, аз съм за моя мъж "мама зайка", а в мен има "малък бръмбар". Иначе си ме харесва и така с почти 10-те кила от горе и също участва в мазането, най-малкото ме следи дали съм се намазала, ако не съм още, маже той Simple Smile
И кака и тате ми целуват корема за добро утро, лека нощ и междинно здравей  Laughing
И аз мисля да направя една подстрижка, но вероятно през Януари ще направя този рефреш, че дългата ми коса има нужда от малко подрязване...

# 581
ssvetla  - каква сладуранка Heart Eyes пу-пу, да  Ви е жива и здрава Hug
Така се размечтах и аз за моята Embarassed
Да помоля мамите които се занимават с плетене, ако им се намира под ръка моделче на рокличка да ми изпратят Peace
Аз като бях тинейджърка плетях доста и на 1 и на 2 куки, ама нещо ме е налегнал мързел Crazy
Като си оправим фотоапарата и аз мога да щракна туй-онуй и да покажа, ама кога ще стане това незная, така че не се надявайте Whistling
Лории никъде да не отплуваш ей Naughty и никакъв секс, ама ха Naughty
Вие да правите, ами ниеее Crossing Arms
За кантара не ми се мисли и коментира, ма скоро мога и да го строша с мойте кила ooooh! (тъкмо ще се оттърва най-накрая Crossing Arms Mr. Green

# 582
sssvetla , мерси за отговора.   bouquet
Аз мисля живот и здраве като се роди беболино, да пратя мъжО да купи от Икеа креватчето, коритото и завивките.
Обаче завивките май трябва да ги взема по-рано, че трябва да се преперат 1, 2 пъти.
Иначе нещата на Рая са страхотни!

Мамите, които са купили одеяло от ла редут, може ли един линк?

И при нас е страшна жега, 25 град, ама ние на такава температура виреем. Бебан мисля да го държа по боди и ританки и под леки завивки.

nadejdata , и при мен секса е табу. Вечер ако има филм с любов, превключвам да гледам тия с убийствата. Както каза доки "нито с мъжа ти, нито без него". Ще стискам зъби, малко остана.

# 583
Аз пък не помня от кога не сме правили секс Embarassed Нямам никакво желание, толкова съм тежка и трудно подвижна ooooh!
За сметка на това всяка нощ сънувам розови сънища Mr. Green Мойто мило и дума не отваря за това, бях го отрязала преди време и сега си стоим на сухо. Ще потърпим още малко, да ви кажа някак ми е странно да правим каквото и да е с този корем, само аз ли си мисля така newsm78
Бях сложила снимка в албума с общите, но я преместих в този с коремите Joy там по-добре стои.

# 584
Боооже - какъв секс, какви пет лева... Joy И ние сме кажи речи на сухо, ако не се броят 2-3 пъти от началото до сега ... Blush Аз нямам никакво желание за това, ама хич...мъжо стиска зъби, къде ше ходи, само вика да родиш  smile3508 Милия, още не мисля да му съобщавам, че след секцио май бая време няма да го огрее... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт