Февруарските бебоци, упражняват се в подскоци – тема 15

• 19 623
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Лелееее,ама заговорихте днес по всички възможни теми  Crazy.
От сутринта нали стана дума за разкрасяване и прически,та аз реших да се понаглася Flutter.С къпането реших да оформя интимните части,е казвам ви няма такава сложна процедура  Crazy.После педикюр-същата работа.А как ли ще е до февруари? #Crazy.
А за секса-все още го практикуваме,макар и по-рядко.

# 586
Я как живнахте като зе заговори за секс... Joy Айде по едно кафенце за следобед, че аз нещо все съм заспала...

# 587
Аз пък вчера забелязах, че вече ми е трудно да си кръстосвам краката!  Mr. Green
Не че има нещо смешно в този факт...
Освен това пъпката на брадата ми си седи отчайващо голяма и без изгледи да избие нанякъде...  Tired В крайна сметка, така и така ще си съжителстваме с нея, ѝ измислих име - Цецка! Много ѝ отива!  Crazy

Засега, от нас с Цецка, много поздрави!   bouquet Отивам навън да я изведа малко, че днес не е излизала!

# 588
  • София
Здравейте и от мен,

аз повече чета, нямам с какво да се похваля. Покупки за бебока не сме правили още никакви. Смятам да обиколя да разгледам изобщо какво се предлага на първо време.
По темата за разкрасяването - утре ще ходя на подстрижка на бретона, изобщо не мога да го търпя като порасне. Маникюр от доста време не съм си правила но вие ме заразихте днес така че сигурно утре ще обърна внимание. За педикюра е много сложно, вероятно на пролет ще му се обърне повече внимание.

Мерси за кафенцето   newsm47

# 589
Забравих за секса и аз да се изкажа  Mr. Green. Ами ние си правим и ако всичко е наред, дай Боже, мисля така да е до раждането. С първата ми бременност правихме секс до последно. Ако не ви е забранил доктора, няма проблем  Peace.

# 590
Сега ме информираха, че ще идват журналисти в офиса да ни снимат ooooh! Дано да ме пропуснат, не че съм трудно забележима де Joy Чудя се къде да се скрия, но то не са останали много места, които да ме поберат Mr. Green

# 591
ооо Вие ме разбрахте погрешно. Ние секс от както направихме бебо не сме правили, преди това откакто направихме предишното бебче. С мъжО изчислявахме, около 15 пъти за годината и се чудихме колко много се обичаме  Crazy
Та затова изчаквам до половината на 8мия и  smile3508 Щото после още месеци не ми се чакат. Пък на нас доки каза още отначало НЕ.
Благодаря за кафенцето, как ми пасва с бисквитите  Laughing

Хайде приятна разходка на Пчеличката и Цецка  hahaha

# 592
  • Варна
Здравейте!
Може ли парола за снимките  Embarassed

Май аз съм най-неорентираната в тази тема-още НИЩО не съм купувала, не знам суеверие ли, какво ли, а виждам, че вие вече доста неща си имате. Като мина покрай магазините за детски дрешки и ахкам и охкам само, ама не смея нищо да взема, та ние още даже не знаем дали е момче или момиче Simple Smile надявам се събота на консултацията най-сетне да знаем!

# 593
Отивам и аз да се поразходя, че е грехота да изпуснах този прекрасен ден!
За разкрсяването- редовно ходя На всякакви процедурите, приятно ми е. Тъкмо мислехм тези дни пак да отида На фризьор. А вчера се замислих как ще пропускам да слагам любимите си парфюмчета като се роди бебка, че не е добре да миришем На бебето На парфюми.

За секса- практикуваме го, ама не толкова често като преди, предимно заради мен понеже вечер се чувствам много уморена. Другият проблем е, че се случи така, че често сме разделени - първо аз бях 3 месеца в чужбина, сега мъжът ми е един месец също в чужбина и всеки се спасява както може.

# 594
  • Русе/Germany
 newsm44 newsm44 newsm44 Аз да се похваля първо после ще се оплаквам по темите които сте захванали:) Та ходих на изследвания и преди малко си ги взех и ми казаха 4е всичко си ми е наред само Хемоглобина е 108 но не било опасно, малко месце да съм хапвала. Бях на разходка и прибирайки се минах през един набелязан магазин и си изхарчих някой лев за бебо, така да ми се вдигне настроението  newsm68 Сега ще направя фотоси и ще ги кача в албумчето. Харесах си страхотно одеалце и тези дни май и него ще си взема, абе както е тръгнало докато вляза в 9-я месец всичко ще си имам. Количката ми ще пристигне утре и вечерта ще си я взема живот и здраве Simple Smile нямам търпение.
По темата за килцата съм +5 за сега, но нямам мъж който да ми се радва Sad Сега като заговорихте как ви мажат с олио и как се грижат ми стана много мъчно. Cry Нашия татко много говореше на бебо преди да замине и толкова много искахме да го усети как рита но уви, не успя. За секс няма смисъл да говоря  smile3518 само в сънищата Mr. Green На мен в началото ми беше много лошо и не ми се мислеше за секс, пък сега като ми е добре си нямам мъж. Но нищо после ще наваксваме  Joy Хайде отивам да снимам и да кача малко снимки.

# 595
Ох, тази тема за секса ми е любима  Mr. Green Въпреки че правим от дъжд на вятър и то ако аз си поискам, че мъжо не смее. Както казавах и преди нещо нямам желание бе да му се невиди, иначе пък сънувам розови сънища  Rolling Eyes
Снежинке, нещо съм пропсунала, къде е мъжа ти. Ти в Тутракан ли се следиш?
Евридика, не се крий ами кажи по коя телевизия да те гледаме  Mr. Green
Онзи ден си рязах ноктите на краката и осъзнах, че ще ми е за последно докато родя, после ще е мъжа ми  Grinning

# 596
привет отново! Благодаря на всички за стиснатите палчета  Hug за съжаление на курса никой не знаеше нищо за пръстена и никоой не беше предавал нищо на секретарките, та остава с мъжо да се разтърсим основно вкъщи, че сама ще ми е трудно да местя дивани и шкафове..голяма паника съм, ама пък толкова се старахме да имаме уникални пръстени, затова се записахме на златарски курс и си ги изработихме сам сами. И моят е изработен лично от мъжо, та сантименталната стойност се увеличава в пъти от този факт.  Sad Sad Sad той милият поне ме разбира, че съм супер разсеяна и отвята в последно време и не ми се сърди. Heart Eyes

та като стана дума за взаимоотношенията между двама ни, да споделя и аз за секса.  Blush Опитваме се да го практикуваме още, макар и мноого рядко. Колкото повече време минава, толкова повече ми се изпарява желанието и удоволствието въобще- чувствам се тежка, тромава и често дори безчувствена. Но досега никой не ни го е забранявал, а в книгите пише, че ако се чувствам добре, може да правим дори до последно..На вас защо са ви забранили докторите секса???

При мен бебо е много активен от вчера и вече не усещам ритници само на определени места, ами коремът цялостно ми се тресе, направо като желиран  Mr. Green големи гимнастики си правим, особено някой като говори на висок глас, голяма чуденка пада и се започва с бясното ритане и въртене. Може да се запознаете с бебо в албума, току що качих снимка от неделната ни разходка  Wink

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 20:59 от Sofie

# 597
Здравейте мами Simple Smile минавам да дам отчет от ЖК-то:
бебето е вече 1034 грама, правиха ни доплер и всичко със сърчицето и пъпната ни връв е наред, растем бързо и по-големи за седмиците си, но няма нищо притеснително. Аз съм качила само един килограм и сега съм 63, коремчето е 90см.
Хайде до тук с отчета, отивам назад да ви чета, че колко съм пропусналааа...

# 598
И аз да се похваля!Днес ми звънна жената,която ми прави изследванията за титъра на антителата ,и каза да не се притеснявам,че няма страшно-изследванията са добри newsm10 newsm44.Вече съм спокойна.......
 Тотони,навсякъде ли те сърби по тялото?Аз също се страхувам да не ме хване сърбежа,защото през първата ми бременност бях полудяла да се чеша навсякъде и нищо не ми помагаше...Последните месеци де...И като ме хвана и едно безсъние и драпане по цяла нощ smile3511.....

# 599
И друго да споделя- вчера ми правиха също изследвания за болничен-хемоглобина ми е 103.Според вас нормално ли е или е малко нисък!

Общи условия

Активация на акаунт