(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 50 920
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Пловдив
И аз щях да пиша за потниците - нося тип безшевни - хем държат по-стегнатко бюста /че сутиени мразя  Embarassed/ хем лесно се смъкват надолу както е описала Бу   bouquet

# 1 006
Шаманче, снимки до кога да пращаме?

# 1 007
  • StZ
Само в Стара Загора ли нямаме дрешки още? Ние как ще участваме със снимки в такъв случай Tired

# 1 008
Тази сутрин по пощата пратих: Благоевград, Перник, Разлог, Тутракан, Ардино, Ловеч, с. Дебелт, Банско, Аксаково и Асеновград 

Пощите биха всички рекорди, за 1 ден си получих роклята  Simple Smile

СТРАХОТНА Е И НАПРАВО МИ ЛЕПНА! КОМПЛИМЕНТИ НА ЛЛЛ ДИЗАЙНЕРКАТА ЗА НЕВЕРОЯТНАТА КРОЙКА!  (скрива ми всичките излишни килца)  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 009
И аз щях да пиша за потниците - нося тип безшевни - хем държат по-стегнатко бюста /че сутиени мразя  Embarassed/ хем лесно се смъкват надолу както е описала Бу   bouquet

Имам безшевни бодита. Същата работа!  Peace

# 1 010
Шаманче, снимки до кога да пращаме?

Докато и ние в чужбинско си получим дрехите и се нагиздим за снимки?  breastfeeding

# 1 011
  • София
ШАманче - дали си ми пратила моите - до Божурище? Че тука лелката от пощата е толкова скоростна - последния път бележката за колет ми я донесоха 4 дни след като си взех пратката от пощата.

# 1 012
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета здравейте
може ли да видя снимки на дрешките ви
лека вечер

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 18:44 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 1 013
irinopolis, пратих вчера, както и Шумен, при които са нещата на Lion's cub

Патенце, пращай, не съм обявила краен срок

zorni4ka, пускам днес по еконт до офис. Кой ти е най близък?

# 1 014
Шаманке, хиляди благодарности!  bouquet  bouquet  bouquet

Получих си нещата и всичко е О.К. Така широчко, стои ми екстра. Особено блузата с шала. А пижамата е голяма благодат  Peace

# 1 015
Благодарности за хубавите дрешки   bouquet

С нетърпение чакам лятната колекция  Wink

# 1 016
Получих и аз, вчера!
Очакванияа ми за чудесно изпълнение се реализираха
Благодаря на дизайнерката, чакам лятна колекция!

# 1 017
Привет от Банско  Hug Получих колетчето още вчера (и аз съм изумена от бързината).
Моля galinux... да се свърже с мен на ЛС.
Измислих още едно приложение на шала  bowuu Ако намеря кой да ме снима ще пратя снимка  Peace

# 1 018
нещата са уникално готини  Heart Eyes аз успях да се сдобия с една блузка от миналата зима, лятото също се включих и сега и мога да кажа, че всяка следваща колекция е все по-хубава.

от сега да кажа, че ще те врънкам и за лятна кърмаческа рокля даже ако може 2 модела   Embarassed 

аз днес съм на фризьор и след това ще накарам да ме снимат да съм хубавица на снимките

щях да забравя ако има останали сиви шалчета ще искам 1

# 1 019
Кристофер, да пиша и тук, пратката за Шумен те чака в офис на еконт. Не успяват да се свържат с теб по телефона  Peace

Общи условия

Активация на акаунт