(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 50 805
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ти пък си успяла да видиш и да отговориш   bouquet В банката е ходил, ама ми звъня по телефона да питам... после питал там касиерката и успял  Simple Smile ИЗВИНЯВАЙ. Редактирах се горе, ама късно  Simple Smile

# 376
Момичета, срока за плащане удължавам до 3.12.2010. Разбира се, ако не сте платили до тогава, за предпочитане е да го направите по късно, отколкото да се откажете. Иначе ще се отзова с поръчани и неплатени неща.

barboran4e, имам допълнителна 86, така че ще те включа  Peace
Урааааааа, тъкмо се чудех как ще ти се обяснявам в любов, че днес няма да мога да вкарам......

# 377
Как, как, с шоколад, как  Mr. Green

# 378
Вчера преведох парите. Основанието е NEOS1 вместо nels1 /объркали са при въвеждането/. Да знаеш че съм аз.

# 379
И аз си преведох паричките Mr. Green!

Шаманче, не е лошо да споменеш какъв шоколад предпочиташ.... ей така между другото. Че тя твоята не е никак лесна   bouquet!

# 380
Влизам да наглеждам как ще си получаваме поръчките и се сетих да кажа, че на моята вносна бележка на основание за плащане пише "Евридика", с нормално А, а не с @.
Та да се легитимирам, че съм аз  Mr. Green

# 381
  • Под кленовите дървета
На 26.11 съм превела парички, на основание пише  jasmin-veni с тире, защото онлайн банкирането не позволява долна черта.

П.С. наистина имаше някакъв проблем с IBAN - а изпотих се докато наредя плащането.

# 382
Шаманке, преведох през пейпал. Моля потвърди дали всичко е ок и дали стига сумата.

# 383
И аз внесох парите днес. Големи въпроси, голямо нещо за основанието.. На всичкото отгоре какво съм смятала не знам, но бях изчислила 50, вместо 60 лв. Шаманке, виж моля, дали всичко е наред с превода и сметката, че бременният ми мозък отказва да работи.

# 384
Ще има ли възможност за поръчка след края на ноември? Благодаря!

# 385
И аз днес направих превод, но написаха никът ми с големи букви.

# 386
  • София
Извинете за намесата, но не се сдържах  Embarassed

В електронните документи ИБАН-ът се пише без интервали - вариантът с интервали на всеки 4 символа е за т.нар. хартиени документи - фактури и т.н. - за да може по-лесно да се диктува и да се преброят общият брой символи за проверка на дължината Peace

Няма грешка в дадения на първа страница ИБАН сам по себе си (проверен в ползван в банка сайт за проверка на валидността на ИБАН-и):

Check IBAN/show more information
foreign IBAN to check: BG85CECB979010B3271500

This is a valid IBAN.

# 387
Извинете за намесата, но не се сдържах  Embarassed
В електронните документи ИБАН-ът се пише без интервали - вариантът с интервали на всеки 4 символа е за т.нар. хартиени документи - фактури и т.н. - за да може по-лесно да се диктува и да се преброят общият брой символи за проверка на дължината Peace
Няма грешка в дадения на първа страница ИБАН сам по себе си (проверен в ползван в банка сайт за проверка на валидността на ИБАН-и):
Check IBAN/show more information
foreign IBAN to check: BG85CECB979010B3271500
This is a valid IBAN.

202uu

# 388
Знам,че е много късно ,но ще се равам ако може да се включа  Praynig

ник: zebra
гр. Велико Търново
Детска Д5-86см-1 брой
Пижама L - 1 брой.

Ако може да се включа моля те пусни зелена светлина,за да ти преведа парите Simple Smile   bouquet
Шаманич ще мога ли да се включа,да превеждам ли пари? Embarassed
Ако не може здраве да е! Другия път  Hug

# 389
Ето я ТАБЛИЦАТА С ПОРЪЧКИТЕ!  МОЛЯ, всеки хубаво да си провери дали всичко е точно и вярно за да няма грешки!

Моля ви също, пишете в темата само ако нещо не е наред за да е по лесно за следене!

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 11:43 от Шаманката

Общи условия

Активация на акаунт