(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 51 880
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 690
Супер новина Grinning.

# 691
Като гледам няма отговорник за ,,Изток'' и ,,Изгрев''. Мога да ги поема Peace

# 692
  • Къде ли не
Като гледам няма отговорник за ,,Изток'' и ,,Изгрев''. Мога да ги поема Peace
Пиша те!
Сега ако се намери и един за зона 4...

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 12:39 от enimna

# 693
  • Къде ли не
Пак съм аз!
Момичета от зона 3, днес към 16.00 ще си взема нещата от Шаманката. Ако сте съгласни ,мога да взема на целия район,и утре да се срещнем на местно ниво да си ги вземете. Ако не сте ще се видим утре на общата среща.

# 694
  • Враца
Урааааааааааааааа newsm44 newsm44 newsm44
Кога да чакаме за другите градове Embarassed горе -долу

dessynik1 пиши ми на лични да се разберем като дойдат блузките как да си ги получиш

# 695
ъъ, последно срещата утре в 1.30? Къде?

# 696
За утре, дайте идея къде, около НДК да е и да е топло, широко и да не се пуши особено.
Има среща с подкрепата на ЛЛЛ сутринта от 11 и ми се иска да е след това, но в близост за да дойдат и хората от срещата ако искат  Peace

# 697
  • ул. "Мечтание"
Кога да чакаме за другите градове Embarassed горе -долу

И мен ме интересува за другите градове кога ще ни огрее.  Sunglasses

# 698
За утре, дайте идея къде, около НДК да е и да е топло, широко и да не се пуши особено.
Има среща с подкрепата на ЛЛЛ сутринта от 11 и ми се иска да е след това, но в близост за да дойдат и хората от срещата ако искат  Peace

A защо не там? Ако срещата е от 11 до около 12,30-13 да речем, да знаем, че в този интервал можем да се отбием там и да си вземе нещата и евентуално да поостанем Simple Smile

# 699

A защо не там? Ако срещата е от 11 до около 12,30-13 да речем, да знаем, че в този интервал можем да се отбием там и да си вземе нещата и евентуално да поостанем Simple Smile

Еллеа, по-добре да не правим така, ще им разбием срещата на хората, с нашите дрешни набези  Mr. Green
Аз отдавна не съм сядала на заведение около НДК,направо не се сещам за подходящо  newsm78
С група майки сме си правили среща в Олив'с на Графа, там има доста място, само за това ми хрумва.

# 700
Не смея да затрупам заведението с торби, ще ме изгонят  Rolling Eyes Иначе би било удобно.

МОЛа на Ситняково ми е удобен, но пък МОЛа зад НДК е близо до срещата   newsm78

# 701
  • София
Супер Simple Smile Мисля, че ще мога да се класирам за срещатата утре.

Където кажете да е срещата, там ще дойда.

# 702
Ами Шами, както гледам - където кажеш, там ще се занесем. Посочи кой МОЛ и сме на линия  Peace

# 703
  • София
Аз (за Люлин) утре със сигурност няма да мога.
Ако има желаещ да вземе нещата за Люлин, да свирка. Ако не, Шаманке, мога през седмицата да дойда до където кажеш да взема нещата.

# 704
 newsm44 Готови са!
/Мъжът ми чакаше май с повече нетърпение от мен  Laughing/
Благодаря, Шаманке!

Общи условия

Активация на акаунт