(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 50 884
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 915
Уникалнооооо яки са!!!!

# 916
newsm68 радвам се, че сте доволни

Моля, специално на Иви (щото който я познава, знае че 16 кила за нея не са пречка, ама все пак  Mr. Green), но и на другите отговорници, помагайте и ги търсете вие! Нека да не ги затрудняваме допълнително  Hug

МОЛЯ, отговорниците за Хасково, Търговище, Шумен, да си дадат телефоните на лс

# 917
Шаман, Г.Оряховица ще я има ли, нещо не се ориентирах, не се видях никъде в изпратените градове, или имаш още да пращаш...  Blush

# 918
  • Под кленовите дървета
Шаман, дрехите са уникални! Таткото много се радва на тениската и тъй като има бременни колежки от утре ще ходи с нея поне веднъж седмично, за да ги навива за кърмене hahaha
Роклята ми стои страхотно Heart Eyes Радвам се, че послушам Бръм и поръчах S Hug
Обаче блузата ми стои леко прозрачна като я облека...така ли трябва да стои? Плътно по мен и много прозрачна. А и аз да питам...как се носи шала?

# 919
  • гр. София
 newsm20 Шаманке, благодаря! newsm20  Полото ми стои невероятно, чувствам се и секси отгоре на всичко  (нищо, че е XL) Joy  И пак да пожелая, Joy много здраве и да ги скъсаме от кърмене   Peace

# 920
Шаман дрехите са невероятни  Flutter Flutter Hug
Всичко ми заспа. И да кажа че си олучила точно офиса до нас  Mr. Green И ми се е паднала ливава блуза с шал, направо супер  Heart Eyes Единствено блузата за таткото ни е малка.
Искам да изкажа огромна благодарност за работата която вършиш за нас. Знам каква организация изисква и се възхищавам на желанието ти да я вършиш   bouquet

# 921
Шаман, Г.Оряховица ще я има ли, нещо не се ориентирах, не се видях никъде в изпратените градове, или имаш още да пращаш...  Blush

Още не съм пуснала, дай си трите имена, че не ги откривам и телефон и офис на еконт, ако еконт поща е вариант.

# 922
Хиляди благодарности на Шаманката и всички, участвали в организацията   bouquet  bouquet  bouquet

Не мога да измисля приложение на копчето на шала, ако някой има идеи да сподели  Hug

# 923
  • StZ
В Стара Загора седим и чакаме Tired
никой ли не намери грешно получена рокличка ХХЛ?

# 924
Шаманке и Златица е в бъдещите ти планове, нали? newsm78

# 925
  • До хладилника, който обичам
Дрехите са страхотни! Утре на срещата направо си ходя облечена Simple Smile

# 926
В Стара Загора седим и чакаме Tired
никой ли не намери грешно получена рокличка ХХЛ?

Да, намери се  Peace

Златица ще пусна по пощата, оказа се, че нямате офис на еконт

# 927
И ние от Бургас получихме нещата сега остава само да ги раздам на останалите момичета!!!И аз чакам уроците за приложени ена шала!!! Praynig Peace  bouquet

Шаманче, както винаги всичко е страхотно и на ниво!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 928
  • на североизток
newsm68 радвам се, че сте доволни

Моля, специално на Иви (щото който я познава, знае че 16 кила за нея не са пречка, ама все пак  Mr. Green), но и на другите отговорници, помагайте и ги търсете вие! Нека да не ги затрудняваме допълнително  Hug

МОЛЯ, отговорниците за Хасково, Търговище, Шумен, да си дадат телефоните на лс

Шамане, получи ли телефон от Търговище, ако не да пратя моя, че не ми се чака повече Mr. Green Ще спре кърмата, докато се издокараме Cry Ние и без друго сме комшийки с отговорничката  Simple Smile а пък и аз имам регистрация в Еконт

# 929
получих  Peace кърми още поне до утре, пускам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт